prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Počitek je del treninga, a ne, Sončka? :D

:D Ali prav razumem, da ti pravzaprav počivaš med Golado? :twisted:

Lp, Jusuf

Drugače pa sem imela v mislih to, da Sončka na Goladah očitno ni manjkala zato, ker bi jih prešpricala, ampak je trenirala tako, da je počivala - kar se pozna, ko nas tam na klancu prehiteva kot za stavo.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni, če bo pa Fotrov tek v četrtek pa še sedem dodatnih dni. To kar se dogaja zadnje čase na teku namreč ni za nikamor. To presega vse meje. Včasih smo po eni uri bili že v drugem krogu, sedaj pa še prvi ni končan. NM Bajsi pride po 4 letih in je najhitrejši. Sramota, do četrtka bom trdo treniral na drugih terenih.

:P Bom še malo naložil na tale kupček. :twisted: Tudi sončka je dokazala, da je nekaj narobe s tole rekreacijo. :D Pride vsake kvatre enkrat (tako za družbo) in spotoma prehiti pol stalne zasedbe Golade. :D Lahko nam je vsaj nerodno. :twisted: :D

Lp, Jusuf

Počitek je del treninga, a ne, Sončka? :D

Točno to! Že nekaj časa na TF propagiram to neznano disciplono, pa se komaj kaj prime. Veliko počivanja in malo tekanja, če je tekanja premalo, pa dodaš intervale. (Pustimo ultraše, oni so razred zase).
Sončka napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni, če bo pa Fotrov tek v četrtek pa še sedem dodatnih dni. To kar se dogaja zadnje čase na teku namreč ni za nikamor. To presega vse meje. Včasih smo po eni uri bili že v drugem krogu, sedaj pa še prvi ni končan. NM Bajsi pride po 4 letih in je najhitrejši. Sramota, do četrtka bom trdo treniral na drugih terenih.

:P Bom še malo naložil na tale kupček. :twisted: Tudi sončka je dokazala, da je nekaj narobe s tole rekreacijo. :D Pride vsake kvatre enkrat (tako za družbo) in spotoma prehiti pol stalne zasedbe Golade. :D Lahko nam je vsaj nerodno. :twisted: :D

Lp, Jusuf

Hehe, in dragi Goladniki danes grem še na Krožnik, beri: povečala bom kilometrino. :-)

Že danes na k-Rožnik? Pa jutri tudi? :shock:
Ne pozabi na počitek! :wink:

Lp, Jusuf

Haha, mogoče pa res. :-- Bi bilo za probat pospešit tempo, pa da vidimo. :twisted: Ta četrtek še ne, naslednji. Ta četrtek grem na intervale in vam prinesem pijačko.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 26 Sep 2011, 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdrav!
Sončka napisal/-a:Hehe, in dragi Goladniki danes grem še na Krožnik, beri: povečala bom kilometrino. :-)

:) Sončka, si imela delovno nedeljo? :D Danes še ni pravi dan za na krožnik. :P Vsaj mislim tako. :) Lahko se tudi motim. :)

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Sončka napisal/-a:Hehe, in dragi Goladniki danes grem še na Krožnik, beri: povečala bom kilometrino. :-)

:) Sončka, si imela delovno nedeljo? :D Danes še ni pravi dan za na krožnik. :P Vsaj mislim tako. :) Lahko se tudi motim. :)

Lp, oranzni slon

Ja res, pa še vstala sem zgodaj. Grrr.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Sicer pa baje Golado ukinjamo ... :(

Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni

Golovec ti je uspelo ignorirati manj kot 48 ur ... :lol:

Dobr tisto je bil PST, to je čisto nekaj drugega :D :wink:
Ha, glede Fotrovega teka se še ne ve a bo, a ne bo. Zaenkrat je Golada na standardnem mestu, če bo pa Fotrov tek pa načeloma gostujemo, kar pa ne pomeni, da ne bi mogli tudi Goladovati (tečti na domačem terenu, če ne z-moremo gostovanja).
spela* napisal/-a:A še nisi opazil? :D ... :wink:

:) Ne. :D Glede na kilometrino in vse ostalo bi morala z Golado opravit za šalo v vsaj 55 minutah. ;) Nekaj ne štima. :)

Lp, Jusuf

Aj, ta neusmiljeni tiran in provokator . :D
Hej, Jusuf, kolk imaš že ti rekord Golade?
Sončka napisal/-a:

Lp, Jusuf

Haha, mogoče pa res. :-- Bi bilo za probat pospešit tempo, pa da vidimo. :twisted: Ta četrtek še ne, naslednji. Ta četrtek grem na intervale in vam prinesem pijačko.

Hej dobra ideja. Ne ta četrtek, ampak naslednji imejmo ta oštro Golado. Štartamo skupaj, pa da vidimo, kako se bomo zvrstili na cilju. Jusuf bo zadovoljen, mi si bomo pa tudi filtre spucali.
Pred četrkovo Golado (lahko pa tudi po njej) sem pripravljen tudi na mete, če je kje v bližini kakšen koš. Hvalil sem se, namreč, da bom od petih metov izven rakete vsaj enega zadel (mesto metov izberem sam), prej imam nekaj poskusnih metov. Špela* ima menda žogo. Če luznem dam za eno rundo.
Hoj!
Sončka napisal/-a:... Hej, Jusuf, kolk imaš že ti rekord Golade?

Eto, na tem mestu sem se spravil gledat koliko je objavljen čas. Na strani 50 piše da 45:19, ampak malo pozneje tudi, da sem novembra istega leta spravil pod 45. Točnega časa pa nimam zapisanega (ali pa ga nisem našel).
Glede na moje kilometre takrat bi morala spela* že zdavnaj izboljšati ta čas. :)

Lp, Jusuf

Eto, na tem mestu sem se spravil gledat koliko je objavljen čas. Na strani 50 piše da 45:19, ampak malo pozneje tudi, da sem novembra istega leta spravil pod 45. Točnega časa pa nimam zapisanega (ali pa ga nisem našel).
Glede na moje kilometre takrat bi morala spela* že zdavnaj izboljšati ta čas. :)

Lp, Jusuf

Ja, sej bi te bilo luštn izzivat, samo ne jaz. Mogoče te pa izzove Oranžni slon. :-)

koliko je objavljen čas ... pod 45 ... bi morala spela* že zdavnaj izboljšati ta čas. :)

Ah, za vse, kar je nad 40 minut, se mi sploh ne splača matrati. Spravi na 39'59, pa bo bolj zanimivo za kakšno stavo ... :roll:
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA