prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Helou!
Moja muza me je prav nemarno zapustila s čevljem v riti. Moji seveda, z njenim čevljem.
Sploh ne vem kaj bi napisal. Doživel sem literarni vakum, eee, kolaps,...

Važno pa je, da ste vi pridni.

130 - sitno da je tako siiiitnooooo
Bajsi napisal/-a:Helou!
Zelo verjetno pa tudi še naslednjega ne. Torej se zagotovo vidimo čez mesec dni.

EJ ej NM, oprostili ti bomo le, če boš pridno pisal poste, najmanj kar pričakujemo je podrobni opis, kaj si delal tisto uro, ko smo mi tekli (to je le namig, če te zagrabi ustvarjalna kriza)
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a: Moja muza me je prav nemarno zapustila s čevljem v riti. Moji seveda, z njenim čevljem. ...

NM Bajsi, tole priznamje pa ni vredno desca, ki oni zastopajo. Naj oni puste kašlanje v nemar in se nam pridružijo v <-- tako desni Goladi.

Lp, oranzni slon
Hoj!
Bajsi napisal/-a: Vsled močnih rektalnih bolečin in nekaj nadležnega kašlja, me ta četrtek ne bo. Zelo verjetno tudi naslednji ne.

8) NM Bajsi naj se pomire zapram muze. Tisti čevelj je bolj ali manj izraz navdušenja nad njega zadnjo platjo. ;)
V kolikor bi NM Bajsi želela z Golado opravit v sredo ali petek naj to sporoče na ustrezni naslov. :P

Lp, Jusuf
Sončka napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Seveda grem na Krožnik jutri.

Jutri je že danes. Se najbrž vidimo na startu ali v cilju (bolj verjetno je na startu). Tekaški plani so pa na drugi lokaciji. :wink:

Kje si pa bila? Sicer sem prletela na štart in odletela s cilja, ker se mi je mudilo po Brina, of course.

Bila sem na štartu in odletela na stadion. Saj veš, se mi je tudi mudilo, pes čaka pa to ... :wink:
Jusuf napisal/-a:Hoj!

Torej, še obvestilo za vse, ki bi radi kaj tekli ta teden. V četrtek Golada je. Ob 1800.

Lp, Jusuf

Zna biti, da tokrat spustim Golovec in namesto tega tečem z vami le v duhu, fizično pa bom prisotna le na startu ... in na analizi (je treba opraviti še kak tempo tek na stadionu).
Skratka prejsnji cetrtek sem dobil neopraviceno uro oz. neopraviceno Golado. Po dolgem razmisleku in ob prebiranju vseh presezkov, ki se obljubljajo na bodocih Goladah (skrge, 2x pod 45, torte) sem prisel do zakljucka, da si privoscim Golado pred Golado danes ob 17.00. Ce se koga zamika se ve kje se zacne, ce pa ne bom sel kar sam (ne bi bilo prvic :oops: ...)
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA