prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
creski napisal/-a:Na Goladi pa vse tiho???? NM Bajsi ne bo vesel... Danes mene sicer vleče Golourh ko imam nekaj vec casa v zivljenju ampak v cilj bi pa le lahko pretekli skupaj?

8) To je samo zatišje pred ... :D pred tem ko svizec zavije čokolado. :)
Se vidimo. :)

Lp, Jusuf
Helou!
NM Bajsi is bak.
In, res je. Tako, kot je ugotovil creski, NM Bajsi z zatečenim stanjem ni zadovoljna.
Kaj pa je zdaj to? Če se je vpletel Zoki, še ne pomeni dokončne zmage. Imeli smo ze krepko pod 100, zdaj pa tam nekje okoli 130.
A vas moram res malo skurcat?
Zelo ste me razočarali!
Upam, da bo z naslednjim postom bolje.
Hoj!
Vlajko napisal/-a:Zanima me, kdaj boste (Goladarji) uresničili Pegazovo povabilo glede gostovanja v Drulovki? :?:

:) Vlajko, še vedno čakamo, da izpolniš eno davno grožnjo (dapridešnagolado PRESS). :) In si ogledaš v živo lepote Golovca.

Lp. Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Danes zal ne, ker je Goooolada!!! Bomo pa kmalu imeli razsirjeno sejo izvrsnega sveta upravnega odbora za predloge in se odlocili, kako in kaj. Slisi se dobro...

:) Zadnjič se je nekaj grozilo s torkom in sejo izvršnega sveta? :D Je še kaj na tem? :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:... Vlajko, še vedno čakamo, da izpolniš eno davno grožnjo (dapridešnagolado PRESS). :) In si ogledaš v živo lepote Golovca. ...

He, he ... dobro si me (spomnil), na to sem pa čisto pozabil. :? Ampak letos je vseeno že prepozno, saj sem že prešaltal na pločnike in asfalt. Drugo leto (pozno spomladi) pa res pridem, spomni me ponovno takrat. :wink:

3,14 es:
Sicer pa so mi lepote Golovca dokaj znane, spoznati moram le še lepote Goladaric. :D :wink:
Porocilo za zadnjo Golado bi slo pa takole: Bili smo trije na startu in zamanj cakali na cetrto, petega, sesto... Potem je Kairos vlekel po ravnini, Jusuf po klancu, meni pa se je zdelo, da imam dovolj moci za gloriozen finish. Seveda je slo pod uro in na koncu smo dokazali, da je Golada okrogla, saj je start tam kjer je cilj in cilj tam kjer je start.
Za eno pocasno sejo izvrsnega sveta bi se pa danes lahko domenili. So lahko Jusuf nekoliko bolj konkretni? :wink: :wink: :wink:
Jusuf napisal/-a:Hoj!
creski napisal/-a:Danes zal ne, ker je Goooolada!!! Bomo pa kmalu imeli razsirjeno sejo izvrsnega sveta upravnega odbora za predloge in se odlocili, kako in kaj. Slisi se dobro...

:) Zadnjič se je nekaj grozilo s torkom in sejo izvršnega sveta? :D Je še kaj na tem? :)

Lp, Jusuf

A imamo izvršni svet? Kako to, da jaz nič ne vem o tem? Tisti Kim v Severni Koreji bi se lahko učil od vas ... :shock:
Hoj!
Vlajko napisal/-a:He, he ... dobro si me (spomnil), na to sem pa čisto pozabil. :? ...

:) Za oglede je pohodna Golada najboljša. :D Imaš časa na pretek, da si ogledaš floro in favno. :P Torej? ;)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA