prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:Kje pa ste bili danes vsi? Jaz pa čakam in čakam na startu, pa nikjer nikogar ... :(

:D spela* v nedeljo je štart. V nedeljo. :) Pa ura se prestavi ponoči. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Uf, 5rca, potem mi jih bo pa kmalu zmanjkalo. Razen če pridem v eni uri okrog. Po možnosti dvakrat. :shock:

:D spela* ne pretiravat. :) Bodo vsi brez kruha ostali, če boš ti tak čas dosegla. :P

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a: Potem pa povej, kaj meniš o tem: ...

8) Samo tako v premislek. :) Morda bi se raje posvetila okvirnemu času na kilometer in potem videla koga bosta srečala in koga prehitela?

Lp, Jusuf

Saj se ve. Okrog 5'30 na kilometer. :wink:
spela* napisal/-a:Razy, si že zdrav?

Vak dan bolje, malo še boli grlo, avsak dan manj, malo kašljam, a le še malo, smrkam pa skoraj sploh ne, tudi švohota iz nogic izgineva. Še dva dni počitka pa bom kot nov.
A Ja, v službo seveda pridno hodim in tudi delam, sicer bi vil že zdavnaj zdrav.
Helou!
Lepo,lepo!
Človek vas mora samo malo u rit sunit pa gre.

Kako pa je kaj bilo včeraj!?
Glede na lepo sončno vreme z rahlo sapico predvidevam, da ste čepeli doma in gledali mehiške limonade.
Jest sem sicer mislil na eno desno, a me je nakupovalna mrzlica (beri: postelje, pipe in ostalo prevečdrago sranje za v bajto) pognala v štacune.
Torej se vidimo naslednji teden,...če seveda ne bo zaradi vaših prevelikih načrtov na vrsti težka regeneracija,.. in cajtanje egota.
Bodite mi v cvetju, imejte si jih, dobro laufajte, jest bom na vas mislil iz one vukojebine z optiko v tleh (a še ne v bajti).

nula osam jedan - sitnooooooo
5rca napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:- geli na 15. in 30. km? ali na 15., 25. in 35.? ...?

Druga varianta je boljša. Gelov težko vzameš preveč, z lahkoto pa premalo.

dr.Rotovnikova je danes na valu202 rekla takole: pojej enega pred startom, potem pa na vsakih dvajset minut ?? jih bosta imela dovolj? :)

bom držala pesti za vaju :)

Hvala 5rca. DR. Rotovnika je profica v obeh pomenih, mislim, da ima kar prav. A nekateri gremo na maraton tudi zato, da bi malo shujšali :oops: , tudi če to stane nekaj minut pri rezultatu :oops: :--(
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Razy, si že zdrav?

Vak dan bolje, malo še boli grlo, avsak dan manj, malo kašljam, a le še malo, smrkam pa skoraj sploh ne, tudi švohota iz nogic izgineva. Še dva dni počitka pa bom kot nov.
A Ja, v službo seveda pridno hodim in tudi delam, sicer bi vil že zdavnaj zdrav.

Še dobro, da jutri nimaš službe. :D
Ajde, počivaj, veliko pij, nafilaj se z vitamini itd. V nedeljo pa se ura še ne prestavi. (Da ne bi slučajno nasedel Jusufu in prišel na start eno uro prepozno.)
Bajsi napisal/-a:Helou!
Lepo,lepo!
Človek vas mora samo malo u rit sunit pa gre.

Kako pa je kaj bilo včeraj!?
Glede na lepo sončno vreme z rahlo sapico predvidevam, da ste čepeli doma in gledali mehiške limonade.
Jest sem sicer mislil na eno desno, a me je nakupovalna mrzlica (beri: postelje, pipe in ostalo prevečdrago sranje za v bajto) pognala v štacune.

Škoda, no, da nisi prišel, tako pa sem bila sama na startu ...

(Aja, mogoče se mi je res samo sanjalo ... :oops: )
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA