prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:Seveda je Golada ... in nato še plavanje ... vmes morda še kakšno kroženje ... (popriprave po LM :wink: )

:) Kaj pa analiza na Slovanu? :) Za rundo ti povemo precej razlogov zakaj Radenci niso ravno neka izbira za pod štiri ure. :D

Lp, Jusuf
Helou!
Ker ste premaknili uro štarta, mene (zelo ali samo verjetno) danes ne bo.

Če ste že premaknili uro, dajte še - v +, if ju nou vot aj min!

He, he, he,....

Lp.,
Helou!
Aja, čestitke za vse, ki ste (kljub drznim načrtom in predimenzioniranim egotom; he, he, he,...), uspeli v svojih načrtih in doprinesli nekaj delovnih ur CPL, da bo spet malo krpal luknje v asfaltu ljubljanskih ulic.

055 - kako pada kiša? Sitnooooooo!
Jusuf napisal/-a:8) Eto, glede na razpravo, ki se je razvnela okoli ure (nad, pod) bomo danes krenili na pot ob 1715. :D Za naprej dorečemo med potjo. :)

Po katerem štetju pa? Ker meni se zdi, da je bila ta letnica že kakih ... skoraj 400 let nazaj ... :lol:

Pridemo.
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Seveda je Golada ... in nato še plavanje ... vmes morda še kakšno kroženje ... (popriprave po LM :wink: )

:) Kaj pa analiza na Slovanu? :) Za rundo ti povemo precej razlogov zakaj Radenci niso ravno neka izbira za pod štiri ure. :D

Lp, Jusuf

Saj to vem. V Radence ne bi šla s tem ciljem, ampak le, da pretečem dokaj normalno. :wink:
Hoj!
spela* napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:8) Eto, glede na razpravo, ki se je razvnela okoli ure (nad, pod) bomo danes krenili na pot ob 1715. :D Za naprej dorečemo med potjo. :)

Po katerem štetju pa? ...

:P Način zapisa časa mi je ostal še iz davnih časov, ko smo poslušali BBC, da smo vedeli koliko je ura. :D Zgodba je dolga in zabavna. Ti razložim na vrhu EgoMetra. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Saj to vem. V Radence ne bi šla s tem ciljem, ampak le, da pretečem dokaj normalno. :wink:

8) Hmm, se samo meni zdi, da sem nekje prebral en tak načrt? ;) Kje že? :P Joj, moram pogledat. :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a::P Način zapisa časa mi je ostal še iz davnih časov, ko smo poslušali BBC, da smo vedeli koliko je ura. :D Zgodba je dolga in zabavna. Ti razložim na vrhu EgoMetra. ;)

Lp, Jusuf

Na vrhu ali na poti na vrh? :lol:
Danes smo tekli levo Golado s štartom ob 1715. Lepo mehko vreme, topel in vlažen zrak, zelo prijazen do naših dvihal, tako da je bilo prav lepo uživati v zgodnje jesenskemu večeru na Golovcu. Poti po katerih tečemo počasi pokriva listje z dreves ob stezi, steze so mokre in mehke, diši po gozdu in dežju. Ob 18:30 je že bila prava tema, tako da mi je prav pasalo da smo tekli v levo smer in najprej v precej dobri vidljivosti iztekli ta dolgi vzpon po makadamski poti na EgoMeter. Meni je ustrezal tempo katerega je narekovalo moje nekoliko utrujeno telo 8) , tako da sta me Spela in Jusuf do kontrolne točke na vrhu EgoMetra večkrat prijateljsko počakala in motivirala za naprej. Torej zbrala se je Trojka v sestavi: Jusuf (cap.), Spela in Kairos, mogoče ena nova Trojka za Tek ob žici :idea: :?: :shock:. Spust nazaj je tudi potekal v še vedno lepi vidljivosti, končni spust po kockah smo opravili previdno, sreča je da ta ni tako dolg in se hitro konča. Sledil je povratek nazaj v velemesto in tek po Roški in Poljanski ter končni dolgi finiš v ciljni ravnini :clap:.
Naslednji teden bo ob 1715 že precejšnja tema, kajti to nedeljo ob 0300 se bomo vrnili v pravo časovno razmerje, pridobili eno uro spanca več in se bolj naravno prebujali v naslednjih mesecih. Zato mislim da je pametno se odločiti za kakšno drugo tekaško različico, po možnosti razsvetljeno, ampak ohraniti naša skupna prizadevanja da ob četrtkih tečemo kot skupina prijateljev, uživamo v druženju in se navdušujemo s športom.
Pričakujem vašo reakcijo, predloge in iniciative :argue:.

Kairos - skrivnost pravega trenutka
Kairos napisal/-a:Danes smo tekli levo Golado s štartom ob 1715.

Ja, Jusuf je med potjo razložil tudi to načelo pisanja časa. Sem med tekom poslušala vojaške zgodbe iz jugosloovanske mornarice - prav zanimive, lahko je žal vsem tistim, ki vas danes ni bilo. :--
Kairos napisal/-a:Zato mislim da je pametno se odločiti za kakšno drugo tekaško različico, po možnosti razsvetljeno, ampak ohraniti naša skupna prizadevanja da ob četrtkih tečemo kot skupina prijateljev, uživamo v druženju in se navdušujemo s športom.
Pričakujem vašo reakcijo, predloge in iniciative :argue:.

Pot, kjer ni ne semaforjev (na katerih se je treba ustavljati), ne lukenj (kjer si zviješ gleženj, sploh v temi) in ne prometa, je ... stadion. :wink:
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA