prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kar se tiče ure se tudi jaz prilagodim do 16.30 :wink: nimam svetilke :oops: in ne želim teči po temi :wink: bojim se goladarskih medvedov :lol:
MojcaZ napisal/-a:Kar se tiče ure se tudi jaz prilagodim do 16.30 :wink: nimam svetilke :oops: in ne želim teči po temi :wink: bojim se goladarskih medvedov :lol:

Ja, prav nevarni so, nikol ne veš ali pride z leve ali z desne. :-) A ne Jusuf.
raziskovalec napisal/-a:In kaj še vidim, neke ideje za nove trojke. zelo pohvalno, dobro, da bo čimveč trojk. Ampak tradicija je tudi pomembna. Midva z O_slončijem morava že z družbeno koristnih razlogov ostati skupaj. Najina navzočnost namreč pri trtjih članicah spodbuja takšna pozitivna gibanja (po domače vse dobijo ene fejst tipe in ...), tako da v korist Slovenije in našega pokojninskega sistema ne moreva odstopiti na sredi poti.

Hehe, kako se je takoj ustrašil ... :lol:
raziskovalec napisal/-a:Je pa skrajni čas za razširjeno žur novoletno TF Goladno srečanje na katerem si definiramo naslednjeletne cilje (najprej se je treba duvati, potem morda še bo kaj press).

:clap:

S konkretnimi predlogi na dan!
MojcaZ napisal/-a:Hej Goladarji :wink:

Vidim, da pridno tečete. Mogoče bi se pa sedaj že lahko tudi jaz kaj pridružila zelo počasni ekipi in odtekla (končno) eno golado z vami :) Sam res pa je da rabim enga člana, ki bi se res potrudil in šel zelo počasi z mano celo golado (čeprav pot dobro poznam :wink: ) ampak čas naj nebi bil pomemben (ziher bo čez eno uro :oops: ). Pavza je naredila svoje ampak se počasi vračam nazaj in spet razmišljam o trojkah in moji prejšni ekipi v kateri sem se počutila zelo cool :wink: :lol:

No, če bo kakšen pridem drugače pa se bom še naprej skrivala in tekla svoje ture :wink:. Ura bi bila zelo primerna v času naravne svetlobe (meni ustreza ob 16h) :wink:

LP, Mojca :wink:

p.s.: Goladarji, zelo vas pogrešam :wink:

O, Mojca, dobrodošla nazaj! :D
Lepo, da misliš na nas.
Meni je ta ura prezgodnja, ampak enkrat se bomo pa menda že uskladili, a ne? :wink:
Hoj!
MojcaZ napisal/-a: ... :wink: bojim se goladarskih medvedov :lol:

8) Ja. ;) Zelo "nevarne" živali so to. :) Zelo radi te sredi klanca izzovejo na dvoboj do vrha EgoMetra. :twisted: In podobne šale. :D

Lp, Jusuf

p.s.: Dobrodošla.
Hoj!
Sončka napisal/-a: Ja, prav nevarni so, nikol ne veš ali pride z leve ali z desne. :-) A ne Jusuf.

:) Ja, v svojem bistvu so levičarji. :) Zelo "nevarni". Pri spusut na kockah te zelo radi prehitijo in povprašajo čemu bremzaš? In podobne "nevarne" šale. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Prideš? Lahko tudi stadionska varianta, da ne bi po temi v gozdove lezli ...

spela* ne sedaj Sončke mešat. Je rekla, da pride na Golado in ne na intervale. :) In v gozdu je prav fino. ;) Tudi ponoči, ko si v gozdu samo ti in tisoč divjih živali. :P :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:
Razy napisal/-a:tako da v korist Slovenije in našega pokojninskega sistema ne moreva odstopiti na sredi poti.

:) Razy meni se zdi, da boš moral marca spet lobirat. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:
Kairos napisal/-a:Danes smo tekli levo Golado s štartom ob 1715.

Ja, Jusuf je med potjo razložil tudi to načelo pisanja časa. ...

He, he, v bistvu sem jo na smrt dolgočasil s svojim štorijami do vrh EgoMetra. ;) Temu se reče psihološka priprava na maraton. :D Med mučenjem v klanec razmišljaš kaj je huje. Tek ali poslušanje :?: In pospešiš v klanec, da bi končno nehal govorit ampak nimaš sreče. Še vedno govori. :P In še malo pospešiš ... :D (naj si vsak sam nariše nadaljevanje) :twisted:

Lp, Jusuf
Po vseh teh modrih mislih bi bil morda čas, da dorečemo čas štarta. :D :wink:
Glede na podane predloge predlagam štart ob 16:15.
Lahko pa seveda štartamo tudi v več skupinah oziroma se gremo štafete :D
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:
Razy napisal/-a:tako da v korist Slovenije in našega pokojninskega sistema ne moreva odstopiti na sredi poti.

:) Razy meni se zdi, da boš moral marca spet lobirat. :D

Lp, Jusuf

Jusuf, ne tako pesimistično.
Najprej lahko začneva z javnim razpisom, ko ta ne bo uspel, pa se osredotočiva na neposredno trženje.

Hej, a si morda mislil, da bom moral lobirati za dva sotrpina, Jusuf .. :mrgreen: :oops: :evil: , se mi je zdel, da te ti orientalci slej ko prej :FO: .... :wink:, se bom O_slončiju pritožil.
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA