prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bravo, Razy, za rekord! :)
Rekord je uspelo včeraj popraviti tudi Kairosu, in sicer pod 1:55 neto. Če ne bi čakal svoje zajčice, ki je vmes iskala (in na srečo tudi našla) grmovje, bi šlo po mojih izračunih zlahka pod 1:51. Tako ga je pa viteštvo stalo nekaj minut.

Skratka, bravo, fanta! :clap:
MojcaZ napisal/-a:Bajsi, a je zdej moja slika kaj boljša? :oops:

LP, Mojca :wink:

MojcaZ, pa ti si vedno mlajša. Za zgodovino - trenutni avatar MojceZ je šolarka narisana z risbo.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 22 Nov 2011, 12:58, skupaj popravljeno 2 krat.
Hoj!

raziskovalec napisal/-a: ... naskakoval rezultat 1:39:59 (dost je joggerske zajebancije na tekmah press).

8) Odlično. :twisted: To seveda pomeni tudi konec zajebancije na Goladi. Same dobre novice. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: ... zajčice, ki je vmes iskala (in na srečo tudi našla) grmovje, ...

:P Joj kolk je boščka tale zajčica. :) Zmeraj ima težave v grmovju. :) Le kaj jo tako privlači v grmovje? :D Kdo bi vedel? :)

Lp, Jusuf
raziskovalec napisal/-a:Ob tem javno najavljam (če ne bo bolezni in poškodb), da bom naslednje leto v Palmanovi naskakoval rezultat 1:39:59 (dost je joggerske zajebancije na tekmah press).

Ja, ja ... potem bo pa spet Sončka kriva, ker je predober štrudl spekla ... :roll: :lol:
Hoj!

;) Malo vas moram opomnit, da se predviden datum za zbor v slaščičarni bliža. Imate kakšne drugačne predloge, zamisli, ideje? Z besedo na plan. Do konca tedna je še demokracija. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: Ja, ja ... potem bo pa spet Sončka kriva, ker je predober štrudl spekla ... :roll: :lol:

:) He, he, ne vem, če se bo letos lahko zmazal s štrudlom? :) oranzni_slon menda v bazenu celo napreduje. :D Bojda. :)

Lp, Jusuf

p.s.: spela* kako pa kaj tvoje kolo?
Jusuf napisal/-a:Hoj!

;) Malo vas moram opomnit, da se predviden datum za zbor v slaščičarni bliža. Imate kakšne drugačne predloge, zamisli, ideje? Z besedo na plan. Do konca tedna je še demokracija. :)

Lp, Jusuf

Zbor v slaščičarni. Jaz sem vedno za in ne vem zakaj bi bil prvi dan grudna izjema.
V kateri slaščičarni pa?
Jusuf napisal/-a:p.s.: spela* kako pa kaj tvoje kolo?

Dobro se drži, še vedno skoraj brez flekov in druge umazanije. No ja, nekaj prahu verjetno. :D

(Cestnega pa še nimam ... če kdo ve za kako ugodno varianto ...)
  • 1
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA