prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a: ... (Cestnega pa še nimam ... če kdo ve za kako ugodno varianto ...)

:) Eh, eh, kilometre, taktiko in utrjeno tazadno se dobi tudi na gorcu. :) Tudi slabo napumpane gume niso ovira. :) Sploh pa moraš nastopit z gorcem. :) (fizičnočutiprehitevanje PRESS)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

raziskovalec napisal/-a: ... V kateri slaščičarni pa?

:) Menda se bo treba pomujat na hrib. :)

Pišuka, samo nekajkrat manjkam na Goladi, pa tačas postavijo slaščičarno na vrhu Golovca. :shock:
spela* napisal/-a:

raziskovalec napisal/-a: ... V kateri slaščičarni pa?

:) Menda se bo treba pomujat na hrib. :)

Pišuka, samo nekajkrat manjkam na Goladi, pa tačas postavijo slaščičarno na vrhu Golovca. :shock:

Špela* slaščičarna na hribu je za Goladne analize na Ljubljanskem gradu. To ve-mo vsi goladarji z daljšim stažem. :wink:
Hoj!
spela* napisal/-a:Pišuka, samo nekajkrat manjkam na Goladi, pa tačas postavijo slaščičarno na vrhu Golovca. :shock:

8) spela* ali si ti na Golovcu opazila kakšno poročno dvorano? :)
Ah, ta preganjavica s časom. Se je nehalo brat do konca. :)

Lp, Jusuf

Samo toliko, da se ne pozabi. :) Ta teden tudi. Ob 1700 na običajnem kraju. Lučke niso obvezne. ;) Odsevniki so zaželjeni (danebodoimelirazlogabitisitni PRESS).

Lp, Jusuf

Pridem.
spela* napisal/-a:Pišuka, samo nekajkrat manjkam na Goladi, pa tačas postavijo slaščičarno na vrhu Golovca. :shock:

8) spela* ali si ti na Golovcu opazila kakšno poročno dvorano? :)

A tudi to? :shock:
Me pa res že dolgo ni bilo ...
Helou!
Za popizdit.
Včeraj smo jo dobro razrili. Od Bužge do cilja smo ga sesuvali 4.17 min/km. Bajsiju se je tako zmešalo, da je Jusuf (!!!!!!???!!!) v nekem trenutku zlezel skupaj in jamral, da ne more več. Svašta. Pol mu je pa dal piti tinte. Jusuf Bajsiju.
Razi je svojemu prebolevanju primerno, primerno tudi majčkeno zaostal.
(bolje zaostao nego, da ga zgazi voz press)
Na pir nismo šli.
Pogrešali smo dobre bejbe.
Mojca, fukni tistega Arabca (Sumamed) ven pa pridi rajši laufat.
Da ne bomo prestrašili vseh potencialnih udeležencev, na koncu je šlo malo pod uro. Vsaka čast sotekačema, ki sta včeraj imela še rezerve, jaz pa nič več in sta me čakala, pa nobene tekačice, da bi mi reševala čast. Na srečo sem iz rokava potegnil argument, da sem v njunih letih veliko hitreje opravil s progo, sedaj pa imam še veliko rezerve. Že pripravljam tinto za naslednje mesece. :D :wink:
Helou!

raziskovalec napisal/-a:... na koncu je šlo malo pod uro....

Malo pod uro!?
Malo pod uro!!?
Kaj pa je s teboj?
Za nas stare prdce je 2 oz. 3 minute pod uro totalni dosežek. Še sploh, če upoštevamo, da smo ke čez golovške klance pezdeli v popolnem mraku, brez lučk in podobne šare ter z visoko vzdignjenimi nogami (više nogu, pogled pravo, to za muda nije zdravo press).
Ej, ej, ej, ne tako slabšalno in podcenjujoče.
Bajsi napisal/-a:Helou!

raziskovalec napisal/-a:... na koncu je šlo malo pod uro....

Malo pod uro!?
Malo pod uro!!?
Kaj pa je s teboj?
Za nas stare prdce je 2 oz. 3 minute pod uro totalni dosežek. Še sploh, če upoštevamo, da smo ke čez golovške klance pezdeli v popolnem mraku, brez lučk in podobne šare ter z visoko vzdignjenimi nogami (više nogu, pogled pravo, to za muda nije zdravo press).
Ej, ej, ej, ne tako slabšalno in podcenjujoče.

Bajsi, sori, jasno da smo carji. V nemogočih razmerah (trda tema, utrujenost od službe, ob pomankanju vode in hrane) smo dosegli za svoja leta blesteče rezultate. Še posebej se je po dolgoletnem premoru izkazal NM Bajsi, ki je res car (to tudi res mislim).
Vi ste nori!
Hvala, da ste na startu pomislili tudi na naju, a takrat je nama celo že uspelo opraviti z enim kratkim treningom (4 km ... onesnažen zrak, pa mraz, pa lenoba ... :oops: ).
Očitno ste prehudi zame, bom do pomladi trenirala na skrivaj. No, na kakšno snežno Golado pa verjetno le pridem. :wink:
Bajsi napisal/-a:Pogrešali smo dobre bejbe.
Mojca, fukni tistega Arabca (Sumamed) ven pa pridi rajši laufat.

Bajsi, pa sej ni bil povabljen, je kr nenapovedan prišel :cry: Itaq je pa že šel in ni več dobrodošel pri meni :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA