prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Da ne bomo prestrašili vseh potencialnih udeležencev, na koncu je šlo malo pod uro. Vsaka čast sotekačema, ki sta včeraj imela še rezerve, jaz pa nič več in sta me čakala, pa nobene tekačice, da bi mi reševala čast. Na srečo sem iz rokava potegnil argument, da sem v njunih letih veliko hitreje opravil s progo, sedaj pa imam še veliko rezerve. Že pripravljam tinto za naslednje mesece. :D :wink:

Ka ste dobri :clap: pod eno uro vam je šlo. No sej men bo tut 1krat spet ratal, z obilo treningov seveda in brez nenapovedanih obiskov :evil: oz. prisilnih dopustov :wink:

LP, Mojca :wink:
Hoj!
Bajsi napisal/-a: ... Za popizdit. ...

:) He, he, kakor je običaj smo čvekali vso pot do vulkanizerja. Potem se je pa nehalo. :) Najprej je potegnil Razy, potem še NM Bajsi. Potem sem jaz sem naredil en taktičen pit-stop, da je špikanje nehalo težit. In potem smo res lepo tekli prav do konca. :) Edino NM ni hotela v cilju naredit intervala (cca 150m) Phej in fuj. :)
Pir je ta teden odpadel iz tehnično-taktičnih razlogov. :)
Eto, tako je bilo to.

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a: ... Že pripravljam finto za naslednje mesece. :D :wink:

Dragi Razy, ne bo vam uspelo! To je Golada. :!: Dekleta so tukaj hudo nabrušena. :)
Da ne omenjam nevarnosti, da dekleta naredijo svojo "tadolgo" trojko (razyseprevečvlečecezklance PRESS). :twisted:
Torej? Ne se hecat. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
MojcaZ napisal/-a: Ka ste dobri :clap: pod eno uro vam je šlo. No sej men bo tut 1krat spet ratal, z obilo treningov seveda in brez nenapovedanih obiskov :evil: oz. prisilnih dopustov :wink:

8) MojcaZ ne se delat norca iz starejših občanov. :) Mi vsi dobro vemo, da si se zadnjič nazaj držala, da bi nam ne pokvarila vsega veselja. ;) Se vidimo. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a: ... Že pripravljam finto za naslednje mesece. :D :wink:

Dragi Razy, ne bo vam uspelo! To je Golada. :!: Dekleta so tukaj hudo nabrušena. :)
Da ne omenjam nevarnosti, da dekleta naredijo svojo "tadolgo" trojko (razyseprevečvlečecezklance PRESS). :twisted:
Torej? Ne se hecat. :)

Lp, Jusuf

Ej Jusufe moj, napačen citat, pripravljam tinto, ne pa finto. navezuje se na Bajsija, ki je rekel, da si mu dal piti tinto.
Preprosto povedano, ne bom se več vlekel v klanec, velja od decembra dalje.
Hoj!
raziskovalec napisal/-a: Ej Jusufe moj, napačen citat, pripravljam tinto, ne pa finto. navezuje se na Bajsija, ki je rekel, da si mu dal piti tinto.
Preprosto povedano, ne bom se več vlekel v klanec, velja od decembra dalje.

8) Dobro naj bo napačen citat. :) Ampak jaz sem tisto izvijanje z leti razumel kot "finto". :twisted: Seveda te tole ne bo odvezalo intervalov v klanec. :P :D

Lp, Jusuf
Dragi moji,

Vidim, da ste pridni, da tečete leve in desne in podpletene in obrnjene in da je do konca šala še nekaj volne ostalo. Zaštrikali jo bomo pa 1.12.!

Torej, bolj malo sem bil na TF, ampak tekam pa še malo. In zdaj sem našel idealno 10km progo v drulovškem gozdu! Tako da dam na razpravo, kdo bi prišel v Kranj na gostujočo Golado? Ko dobimo datum z lepim vremenom in ne preveč snega, jo pa tudi izvedemo. Saj ni treba, da ravno v četrtek, ker so dnevi zdaj res kratki.
Potem pa analiza s čajem in peškotki pri nas!

Dobro tecite, 1.12. pa se vam pridružim - torej ob 19h na Gradu?

Lep let,
Vaš oddaljeni
Pegaz :)
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

.....ampak tekam pa še malo. In zdaj sem našel idealno 10km progo v drulovškem gozdu! Tako da dam na razpravo, kdo bi prišel v Kranj na gostujočo Golado? Ko dobimo datum z lepim vremenom in ne preveč snega, jo pa tudi izvedemo. Saj ni treba, da ravno v četrtek, ker so dnevi zdaj res kratki.

Super! To je pa res fajn slišat.

Tudi jaz sem malo "iz Golade padla". Sicer pa še vedno tekam. Pa moj David mi včasih dela družbo in mu gre zelo dobro.
Če in ko bo "Kranjska regata", bi se pa z veseljem pridružila. Teče se te dni fajn, čeprav je malo zahladilo. Edini problem je zares kratek dan.

Z veseljem bi se pridružila tudi analizi na Gradu, pa imava žal ravno ta dan druge prednovoletne obveznosti. Smrk smrk....sem kr malo žalosten.... Bom pa "v duhu" zagotovo z vami.

Redno spremljam tale forum. Novi obrazi, novi rekordi.... To je res super. In MojcaZ me preseneča. Hitra regeneracija po porodu. Bravo!!! Upam, da je Sumamed svoje že opravil :)

Lepo se imejte in.... še pridem tudi v četrtek na konec JanaHusa ulice :)

vaša
eggy
eggy napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

.....ampak tekam pa še malo. In zdaj sem našel idealno 10km progo v drulovškem gozdu! Tako da dam na razpravo, kdo bi prišel v Kranj na gostujočo Golado? Ko dobimo datum z lepim vremenom in ne preveč snega, jo pa tudi izvedemo. Saj ni treba, da ravno v četrtek, ker so dnevi zdaj res kratki.

Super! To je pa res fajn slišat.

Tudi jaz sem malo "iz Golade padla". Sicer pa še vedno tekam. Pa moj David mi včasih dela družbo in mu gre zelo dobro.
Če in ko bo "Kranjska regata", bi se pa z veseljem pridružila. Teče se te dni fajn, čeprav je malo zahladilo. Edini problem je zares kratek dan.

Z veseljem bi se pridružila tudi analizi na Gradu, pa imava žal ravno ta dan druge prednovoletne obveznosti. Smrk smrk....sem kr malo žalosten.... Bom pa "v duhu" zagotovo z vami.

Redno spremljam tale forum. Novi obrazi, novi rekordi.... To je res super. In MojcaZ me preseneča. Hitra regeneracija po porodu. Bravo!!! Upam, da je Sumamed svoje že opravil :)

Lepo se imejte in.... še pridem tudi v četrtek na konec JanaHusa ulice :)

vaša
eggy

Eggy, lepo te je brat, hvala za kompliment :D itaq še daleč nisem v formi ampak se vztrajno prebijam skozi to kljub vsem težavam, ki jih imam :( Sumamed je samo še preteklost :-- jutri počasi začnem spet migat 8) .

No upam, da se kaj vidimo :wink:

Lp, Mojca :wink:
Helou!
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Bajsi napisal/-a: Malo pod uro!? ...

8) Meni se to zdi še kar vredu opis. :) Za kaj drugega bo treba pod 55. :twisted:

Lp, Jusuf

Sori Stari, ampak ti si skregan z Ajnštajnom! Malo pod uro je sekunda ali dve do pol minute.
Helou!
Jusuf napisal/-a:... Potem sem jaz sem naredil en taktičen pit-stop, da je špikanje ......Edino NM ni hotela v cilju naredit intervala (cca 150m) Phej in fuj. :)
....
Lp, Jusuf

Taktični pit-stop? Jes, jes, rekao je Don Karlos na španjolskom i to više puta.
Jest bi temu rekel, da se je telo uprlo splošnemu nenadzorovanemu sužnostnemu delu telesa.
BTW, golad-stop?!??

Nisem mogel, ne pa nisem hotel. Jest vsaj priznam svojo šibkost.

pies: dialog v stilu predvolilnih soočenj, da ne bo pomote (vse za nabiranje sporočilne prednosti)
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA