prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

;) Tudi včeraj je Golada bila. :shock: Običajni trio fantastikus si je zasluzil pir na Slovanu, saj je pošteno pod uro priplužil nazaj na izhodišče. :) V pogovornem tempu smo obdelali trenutno aktualne flauže in sklenili, da naberemo eno gajbo pivo predno jo tudi predamo strokovnjakom v uničenje. :twisted:
Kdor je manjkal mu je lahko žal za vse svinjske vice, ki smo si jih povedali med egometrom. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

;) Tudi včeraj je Golada bila. :shock: Običajni trio fantastikus si je zasluzil pir na Slovanu, saj je pošteno pod uro priplužil nazaj na izhodišče. :)

Kaj pomeni "pošteno pod uro"?
Hoj!
spela* napisal/-a: Kaj pomeni "pošteno pod uro"?

:) Za natančno ponazoritev tega izraza bo potrebno priti vsaj na cilj Golade in lastno ročno pogledat, kaj to pomeni. :roll: :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Rezultate bom objavil po novem letu, če bi komu v tem mesecu še kakšna ideja skočila v žep. ;)

:-) Kakšna ideja, neki! Kvečjemu če kakšno zbrišes s seznama! :-)
Seveda lahko dodajo kakšno idejo tisti, ki jih ni bilo.
spela* napisal/-a:

;) Tudi včeraj je Golada bila. :shock: Običajni trio fantastikus si je zasluzil pir na Slovanu, saj je pošteno pod uro priplužil nazaj na izhodišče. :)

Kaj pomeni "pošteno pod uro"?

To pomeni, da so bili že decembra hitri, kaj šele bo tam enkrat marca ali aprila!
Hoj!
Sončka napisal/-a::-) Kakšna ideja, neki! Kvečjemu če kakšno zbrišes s seznama! :-)

:twisted: Sončka ali si prepričana? ;) Ali misliš, da so bili dovolj pridni? :) Ali jim je žal, ker so manjkali? :D Kaj pa pravi pojoča travica? :P

Lp, Jusuf
Hoj!
Sončka napisal/-a:To pomeni, da so bili že decembra hitri, kaj šele bo tam enkrat marca ali aprila!

8) Ajoj, to si pa tako lepo povedala. :)
:D @spela* ali smo dovolj postregli tvoji radovednosti? :)

Lp, Jusuf
Sončka napisal/-a::-) Kakšna ideja, neki! Kvečjemu če kakšno zbrišes s seznama! :-)

:twisted: Sončka ali si prepričana? ;) Ali misliš, da so bili dovolj pridni? :) Ali jim je žal, ker so manjkali? :D Kaj pa pravi pojoča travica? :P

Lp, Jusuf

Hehe, ko boš moje načrte spravil na plano, bom imela občutek, da se mi vsi smejijo, ker so dejansko prenapihnjeni. :-) A kaj čmo, eni potrebujemo visoke cilje, da potem tisto osnovo sploh skup spravimo. Ostali so zagotov pridni, samo ne vem, če oni vedo, da mi to vemo. :-)
Bajsi napisal/-a: Mojca, khm, lahko bi uredila kulturno stran. (Rdeča kapica je pizda! Volk)

Hmmm, mislim, da pride kulturno dogajanje po novem letu :wink: uživam na dopustu :wink:

LP, Mojca :wink:

p.s.: mislim, da boš potreben res ene kulturne ure na Goladi :lol: Volk že nebi tako govoril o rdeči kapici :wink:
Še dober, da me ni bilo na tortici, ker nimam še planov (tekaških) za naslednje leto :oops:
Mogoče mi jih pa Božiček kej prinese :lol:

LP, Mojca :wink:
Hoj!

Drage moje in poceni moji tekači. :) Konec je jogerske zajebancije, kot je napovedal naš literad. :) V četrtek ob običajni uri (1700) na običajnem mestu. Gremo eno od varijat "leve". :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!
MojcaZ napisal/-a:Še dober, da me ni bilo na tortici, ker nimam še planov (tekaških) za naslednje leto :oops: ...

:D Jusuf ve kdaj je treba opravit intervju in Jusuf bo to storil ob prvi priliki. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
Sončka napisal/-a:... Ostali so zagotov pridni, samo ne vem, če oni vedo, da mi to vemo. :-)

No, saj ravno to je vprašanje. :) Ali oni vedo? Ali mi vemo? Ali oni vedo, da mi vemo? Ali oni vedo, da mi ne vemo, ali oni vedo? Itd da se ne zavozlam preveč.

Lp, Jusuf
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA