prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Helou!
Tudi ta teden bo NM Bajsi umanjkala. Razlog: škrlatinka. Pri pamžu seveda. A ker je tastar na bolniški, si vsled groženj po nadzoru ne more privoščiti, da bi se kazal na takih razbibrigah.
Imejte se skrajno nesramno dobro.
Jusuf napisal/-a:Hoj!

:P Naj vas obvestim, da je tudi ta teden četrtek. :twisted: Golada tudi. :) Prosim, da potrdite svojo udeležbo do četrtka opoldne saj me oranzni vztrajno suhta za tek po soncu. :) :twisted:

Lp, Jusuf

Tudi mene mika tek po sončku :wink: Slučajno sem v Lj in imam namen na Golovc. Do kdaj si zmenjen s sončkom da bo sijal? :lol:

LP, Mojca :wink:
Bajsi napisal/-a:Helou!
Tudi ta teden bo NM Bajsi umanjkala. Razlog: škrlatinka. Pri pamžu seveda. A ker je tastar na bolniški, si vsled groženj po nadzoru ne more privoščiti, da bi se kazal na takih razbibrigah.
Imejte se skrajno nesramno dobro.

Kdaj bo potem ura kulture, če so skoz sami izostanki? :lol:

LP, Mojca :wink:
Hoj!

:( No, zgleda, da bo danes Golada bolj stanje duha. NM Bajsi so bolani, razy zdravi razymobil, MojcaZ je našla sonce, creski ima zmenek z gripo, moja malenkost pa je imela danes zjutraj zmenek z zobozdravnico in bo ostala lepo na toplem. :( Ahh, kakec. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
MojcaZ napisal/-a:Šmrk šmrk :( bila žalostna da ni bilo nobenega za laufat. ...

8) Meni je zelo žal, ker si bila žalostna. :( In upam, da te je žalost že minila. ;) In da nas prideš vsaj ta teden pogledat. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

:twisted: Ta teden je na vrsti nekaj povsem drugega! In to je Golada. V četrtek ob 1700 na običajnem mestu. Smer (levo/desno) določi prva punca, ki pride na zborno mesto. :)

Lp, Jusuf

Ravnokar se mi je ena oglasila po mobitelu od tam, da tečemo v desno.
Če pa to velja za četrtek od 16.45 dalje, moram eno nekje najti, če ne bo šlo drugače ugrabiti ali podkupiti eno mimoidočo, da glasujuje za desno.
Ja, ja tudi sam pridem, tudi če bo glasovala za levo.
Ko prestavijo uro in bo dlje časa dan, pridem tudi jaz in se pokorim za nazaj (kar pomeni, da sem pripravljena teči v katero koli smer, lahko tudi dva kroga ali Golourh!). Do takrat pa pridno tekajte - saj jaz tudi tečem, samo drugje.
Golada je bila. Dobra vila je poslala tudi Creskega, ki mi je delel družbo v zaščitnici. Oranžni in Bajsi sta se z(a) Garfildom podila nekje v ospredju. Večinoma smo tudi prišli na cilj, Garfild je nekje delal še svoje kilometre.
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA