prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

spela* napisal/-a:Hm, jaz sem sicer računala na standardno uro ob 17.00 + 10 minut, ampak verjetno lahko tudi ob 18h.

;) Ali lahko ugovarjaš NM Bajsiju? Moja malenkost ne more. :)

Lp, oranzni slon

Sem že nehala. :shock:
raziskovalec napisal/-a:Kaj pa ta dolgo poročilo?

Bom jaz, bom jaz!
Malo manj kratko poročilo.
Prišli smo trije: tokrat NAJPREJ midva s Kairosom ( :D :clap: ), nato oranžni slon. Bajsi bi bil četrti, če bi bil.
Šli smo v levo, na mojo izrecno željo (že na startu me je tiščalo lulat, pa je pač v to smer prej gozd :oops: ).
Enotedenska tekaška pavza (po dvojni Goladi prejšnji teden) mi je očitno dobro dela, kajti tokrat je šlo z lahkoto, vsaj meni. Jusuf mi je v klanec nekaj govoril, da naj diham počasneje in da "ni problema, saj greva lahko tudi bolj počasi" (Kairos je bil še malo za nama), ampak ga imam na sumu, da ni bil toliko zaskrbljen nad mojim dihanjem, ampak da se mu v resnici ni preveč dalo. :--
Kjer Golada zavije s ceste, sva počakala Kairosa, jaz sem tačas zavila še v gozd.
Potem smo šli naprej, Jusuf je delal družbo Kairosu, jaz sem šla naprej - enkrat sem ju celo počakala, potem pa sem si rekla, da saj sta dva, bosta že znala priti do cilja. :) Tako da smo potem na cilju tri punce čakale dva fanta. :D
Raziskovalec, vem, da tebi neto čas nič ne pomeni, ampak vseeno: mislim, da sem prvič pretela Golado v neto času 55 minut. S prištetimi ustavljanji za lulanje in čakanje fantov pa sem bila okrog ravno v kaki urici in minuti.
Hoj!

spela* napisal/-a:... Jusuf mi je v klanec nekaj govoril, da naj diham počasneje in da "ni problema, saj greva lahko tudi bolj počasi" (Kairos je bil še malo za nama), ampak ga imam na sumu, da ni bil toliko zaskrbljen nad mojim dihanjem, ampak da se mu v resnici ni preveč dalo. :-- ...

:) Resnica je ta, da me je pošteno skrbelo, da boš do vrha izdinila. :P Ok, ok, prav zagret v četrtek res nisem bil za tek. :roll:

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:... človek (ki ne sme teči) lahko le sline cedi.

Aha. Sedaj vem zakaj mi je miška že dvakrat zdrsnila na ekranu in si skoraj zlomila nogo. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

No, samo toliko, da se ne pozabi med Jusotovim čvekanjem. Tudi ta teden bo v četrtek četrtek. :) Naj posebej opozorim na dvojni program (lahko tudi enojni GoloUrh) in seveda zelo ostre čase začetka (1700 in 1800). (Tole iz zadnjih tednov ne pelje nikamor. Še v propast ne!)
V kolikor se izpostavi želja za GoloUrh je obvezna oprema na poti hrana in zaloga vode. Imejte to v vidu, ko boste pakirali sportbilly torbe.

Lp, oranzni slon
Golada: ZA!
Dvojni program ali Golourh: ZA!
Točnost: se bom potrudila (ampak, dragi oranžni slon, eni zelo hitimo iz službe, da pridemo približno pravočasno, tako da prosimo za odpuščanje (tega greha, ne za tisto odpuščanje v pomenu, kot ga uporablja vlada!).
Hoj!
spela* napisal/-a: ... približno pravočasno, tako da prosimo za odpuščanje (tega greha, ne za tisto odpuščanje v pomenu, kot ga uporablja vlada!).

Draga spela* morda ti bo oranzni odpustil tvoje grehe, ne bo jih pa pozabil. :D Poznam to ptico prepelico. :) Morda bi namesto jamranja vložila prošnjo za premik štarta Goladnemu ljudstvu v presojo. Ponavadi so take stvari bolj učinkovite. ;) O onem drugem pomenu ne bom izgubljal besed. :evil:

Lp, Jusuf
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA