prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
spela* napisal/-a:Golourh??
Ma ne, no, jutri je Golada in analiza! :D

:) Draga spela* ali se ti upaš pogledat v Jusufove prelepe okice in reči, da jutri ne bo GoloUrh? :P Moram priznat, da si jaz ne upam. :D Kar je rekel je rekel in če je vojna je vojna za vse. :twisted:

Lp, oranzni slon

p.s.: Seveda analiza bo. :)
Seveda da si ne upam Jusufu tega reči! :shock:
Ampak jaz imam dovolj dolgih tekov in bom šla v tem primeru najverjetneje na intervale. Se pa potem dobimo na analizi - nekaj smo že vzeli iz pečice.
Pozdrav!
mušnica napisal/-a:Kot obljubljeno se prikažem tudi jaz, kje je štart?

Štart je na koncu Goce Delčeve ulice. (Kodeljevo, fakulteta za šport, ...)
V kolikor se izgubiš pokliči in ti bomo pomagali. :)

Lp, oranzni slon
Hoj!
spela* napisal/-a:... Se pa potem dobimo na analizi - nekaj smo že vzeli iz pečice.

Naj povem, da je analiza uspela. :) V škatli je ostalo le nekaj malega drobtinic. :) Kdor je manjkal mu je lahko žal, kolikor je dolg in širok. :P

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Khm, a ni s pomladjo prestavljeno na 1800?!?

:P NM Bajsi so v živo prikazali pogubne učinke kapitalizma na delovno ljudstvo. :) Naj NM Bajsi oprostijo za motnje v razrezu hlodov. ;) :D

Lp, Jusuf :twisted:
Pozdrav!

:) Tudi ta teden pride na vrsto četrtek in z njim Golada. Ob 1700. Na običajnem mestu. Gremo lepo počasi pod 55. :roll: :P

Lp, oranzni slon

NM Bajsi naj pravočasno sporoče svoje želje!
Hoj!

;) No, kuga je zdej mucki? :) A ga ni junaka, ki bi jo lahkotno zvil pod 55? Ajme, ajme, sami sisiji. :) To bodo 12. zabavne štorije zakaj ni šlo po načrtih. :twisted: Še NM se nekaj skrivajo. Eh, eh, zagotvo se bliža konec sveta. :P

Lp, Jusuf

p.s.: Dan zmage se bliža! :)
Pozdrav!

Jusuf napisal/-a: ;) No, kuga je zdej mucki? :) ...

Ja, tako je tole moj Jusufe. Samo analize, peskoti in pivo jim hodijo po glavi. :) Potem se pa jamra, da ni šlo na teku nikamor, ... ;) :P

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

:) Tudi ta teden pride na vrsto četrtek in z njim Golada. Ob 1700. Na običajnem mestu. Gremo lepo počasi pod 55. :roll: :P
[/size]

Se sploh splača priti za tako kratek čas? Vsaj eno uro bo treba teči, drugače ni nič! :lol:
  • 1
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA