prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

:P Vidim, da moram večkrat zagrozit z neopravičenimi. :) Ob prihodu na štart sem bil povsem pretresen nad številom udeležencev včerajšnje Golade. :twisted: Evo, kaj naredi pomlad, lepo vreme in črne pike. :)

Lp, Jusuf
Jusufu se tudi javno opravičujem za velikansko zamudo na start - so vmes prišle ene čisto nepričakovane zadeve, telefona pa nisva imela pri sebi.
:oops: Če bo kaj ratalo iz tega, sva vsem Goladarjem dolžna eno veliko odškodnino. :D

Sva pa vseeno prišla na start, zavila v levo in upala, da bova kje srečala Jusufa. A kaj, ko je tudi ta startal v levo, tako da smo se zgrešili. :(
Hoj!
Drage mucke in poceni mucki, nič vam ne pomaga, da ste zmagali trojke. :twisted: V četrtek je Golada. :P Spet. ;) Gremo vsaj en krog. Ok, ok, tisti, ki pakirate za Radence lahko pridete vsaj na AnaLizo. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!
Sončka napisal/-a::-) Razmišljam, da bi šla mal na intervale, pa vas samo štartam. Ampak naj ostane na razmišljanju, pa pač na tem, da se malo javljam, ok?
Saj začnete ob 17.00 ane?

;) Ja, ponavadi začnemo ob 1700 in če smo hitri lahko začnemo tudi ob 1800. :) ;)
Seveda je prav, da sporočaš svoja razmišljanja. :) Tako početje je Golada vedno podpirala. ;) Le tako naprej. :D

Lp, oranzni slon
spela* napisal/-a:Lenči, jutri bova dva polžka tam. Nočeva pretiravati pred Radenci. Tako da kar pridi. :wink:

Superca, sedaj samo upam, da mi v službi znese in pridem do 17.00...pa da ne iščem preveč štartnega mesta :oops: . Juhuuu :D
lenči napisal/-a:
spela* napisal/-a:Lenči, jutri bova dva polžka tam. Nočeva pretiravati pred Radenci. Tako da kar pridi. :wink:

Superca, sedaj samo upam, da mi v službi znese in pridem do 17.00...pa da ne iščem preveč štartnega mesta :oops: . Juhuuu :D

Zadnje čase je bil start ob 17:15. Upam, da se nas bo tudi tokrat Jusuf usmilil. :wink:
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA