prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
spela* napisal/-a:Jaz bom verjetno le duhovno prisotna, telesno in miselno bom najbrž morala biti v "hiši izvoljenih" (razen če mi uspe "potunkati" koga drugega :roll: :lol: ).

Draga spela*, biti v hiši izvoljenih je čast v katero ne gre tunkati nikogar. :P :)

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a:Jaz bom verjetno le duhovno prisotna, telesno in miselno bom najbrž morala biti v "hiši izvoljenih" (razen če mi uspe "potunkati" koga drugega :roll: :lol: ).

Draga spela*, biti v hiši izvoljenih je čast v katero ne gre tunkati nikogar. :P :)

Lp, oranzni slon

To je pa res! Dragi Oranžni slon, kesam se zaradi svojih predrznih misli. :oops:
V glavnem, jutri bom z vami v duhu! :D
Če bi šli na intervale in potrebujete načrt, samo povejte! :D
(Z veseljem pripravim načrt težkega treninga, na katerem - ŽAL - ne morem sodelovati! :mrgreen: )
Še ena Golada je za nami. Tokrat smo se zbrali štirje Goladniki (Oranžni Slon, Igor M., Raziskovalec in jaz) in zanimivo vsi štirje iztekli znano nam cca 10 kilometersko precej hribovito distanco debelo pod eno uro. Dva najhitrejša sta opravila z Goladinimi vzponi in spusti v manj kot 55 min, druga dva pa sva to naredila v cca 57 minutah. V poprečju je to ena od najhitrejših Golad v zadnjem času. Očitno je da se bližajo vse pomembnejše tekme sezone 2012, vrhunec katerih je naš domači "17. Ljubljanski maraton". Potrpežljivo in pridno nabiranje kilometrov čez leto počasi daja svoje sadove. Samo še da nas posluži zdravje in da se z malo sreče izognemo poškodbam kako bi zares uživali v izzivih kateri so pred nami. Ena od prvih generalk za Ljubljanski maraton je že ta vikend v Domžalah, polmaratonska distanca, potem pa pride še en preizkus pripravljenosti in sicer čez dobra dva tedna "Šenčurski izziv". Sledita še dva tedna piljenja končne forme in maratonski preizkus leta je pred nami. Koliko dobro smo bili pripravljeni za Ljubljanski maraton bo nam pokazal doseženi rezultat na "Sladkih 6" dva tedna po maratonu.
Golovec nas vabi tudi naslednji teden, ob 17:00. V primeru slabega vremena ima spela zvezdica že pripravljen trening intervalov na stadionu Kodeljevo. Pestra ponudba!

In čestitke Igorju M. za prvo odtečeno Golado v družbi starih Go-lovaca.
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:kdo pride? Fizično mislim. Ker ne bi sam laufal oziroma bi v tem primeru malo kasneje štartal.

;) No, si videl? Fizično smo bili zelo prisotni. Ampak koliko nas je bilo šele vseh skupaj? :D
Vsesorte. :P

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Samo toliko, da se ne pozabi. :) Naslednji teden bi lahko malo praznovali. Golada je imela 7. rojstni dan ... :)

Lp, oranzni slon

Dobra ideja.
Pozdrav!
Kairos napisal/-a:Še ena Golada je za nami. Tokrat smo se zbrali štirje Goladniki ...

Naj dodam, da me je Igor M. včeraj zelo lepo namučil. :D In prav je tako. :) Žal moja malenkost ni tako pridna kot vsi ostali, ki izkoristijo tudi teden mobilnosti za trening dolgih tekov. :)
V bistvu sem včeraj pod Golovcem ugotavljal, da sem uspel "prešpricat" še eno tekaško sezono. ;) Brez opravičila je to sramotno dejanje. :( :P

Lp, oranzni slon
Jusuf napisal/-a:Hoj!

:D Kuga je lubčki? :P A bomo spet samo duhovno prisotni? :twisted: Ne vem, če ti kilometri štejejo tudi na tekmi. ;)

Lp, Jusuf

Duhovno, fizično in v vseh drugih dimenzijah!

A da ne štejejo? Joj, jaz pa tekmujem z zajcem, kdo bo naredil več PST-jev - in ga v duhu ves čas vodim za en krog, samo da on tega ne ve. :lol:
Zdaj mi pa ti poveš, da to nič ne šteje. :--(
Hoj!
spela* napisal/-a:Ker so tla mokra, ste v primeru, da ne bo preveč deževalo, namesto na spolzki Golovec vabljeni na spolzki stadion na intervale. :D

:P Ajoj, kakšni sisji. :)

lp, Jusuf
  • 1
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA