prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:Dragi Jusuf!

Očitno boš lahko že opoldan tekal po klancih Golade. ;) Tile Goladarji so se čisto v duhovne vode preselili. :twisted: Še NM Bajsi so se umaknili v klavzuro. :D Beh. :) In te jaz vprašam: "A je to prav?". :)

Lp, oranzni slon

Jusuf ni sam! V duhu smo z njim vsak četrtek!
Hoj!
Vsem želim srečno in zdravo 2013. :)
Toliko, da se bo vedelo, da je zadnja Golada v letu 2012 uspela. Po gozdu gre tudi brez lučke, po cesti je pa javna razsvetljava. :P
Srečno!

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Jusuf, hvala za lepe želje. :) Naj se tudi tebi izpolnijo želje. ;)
Drage moje in poceni moji tekaški sotrpini, naj vas novo leto ne zavede v prepričanju, da sredi zime ni pravi čas za tek. :twisted: Ravno nasprotno. :) Kakor bi mignil bo tukaj Sežana in potem zelo hitro tudi trojke. ;)
V izogib "crkovanju" na uradnih tekih bo v četrtek Golada (ali pa GoloUrh če bo interes). Odsevniki so del obvezne opreme, lučka po premisleku. Derezice za sedaj niso potrebne. :)

Lp, oranzni slon
Drage Goladarke in Goladarji.
Vse naj v letu 2013. še posebej neumornima Jusufu in Oranžnemu.
Novo leto bo seveda popolnoma drugačno od starega.
Z moje strani to pomeni manj duhovne in bolj mesene doživljaje na Goladi.
Če to prevedem, jutri pridem. Golourh bi morda raje kakšen teden ali dva kasneje.
Jusuf napisal/-a:Hoj!

;) Jutri je tudi četrtek. :) Zadnji letos. :D Predlagam eno levo-desno. Hitro. ;) :D Ob običajni uri, na običajnem mestu. ;)

Lp, Jusuf

Midva sva bila na plavalnih pripravah v Rušah in ... je bilo malo predaleč do Ljubljane, da bi lahko potem prišla nazaj pravočasno do večernega treninga.
V duhu pa sva seveda bila zraven!
Aja, podrobnejše poročilo iz Krožnika, ki se ga je udeleležilo še nekaj Goladarjev, je
dostopno na tej povezavi.
viewtopic.php?f=9&t=7559&start=5295
Tolk, da ne bo rečeno, da sam tam pišemo.
Sem pa na to temo pripravljen na tem mestu (mal slabe vesti očitno je) do konca in brez milosti (predvsem pa z neskonnoštevilčnimi posti) polemizirati z vsemi zagovorniki in nasprotniki udeležbe in pisanja) Goladarjev na Krožniku (oziroma na tej temi).
raziskovalec napisal/-a:Aja, pa še nekaj moram priznati. Bil sem na Krožniku v torek.
ker je bil praznik 1.1.3013 naj mi bo odpuščeno.
Vse skupaj je le priprava za Golade.

Tudi midva sva bila na kRožniku. Smo prišli množično zavajat nasprotnika (tekli smo tako počasi, da bodo kRožnikarji mislili, da lahko nehajo trenirati, ker smo mi tako zanič). :lol:
spela* napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Predlagam eno levo-desno.

Kakšna je to?

A čem levo, a čem desno.
Desna je lepša, leva je bolj koristna.
A čem levo, a čem desno,
Leva je lepša, desna je bolj in.
A čem levo, a čem desno.
Levo, desno,
levo, desno.
Mater je mraz.
ma klinc gleda ta tek, gremo raje na en čaj.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Aja, pa še nekaj moram priznati. Bil sem na Krožniku v torek.
ker je bil praznik 1.1.3013 naj mi bo odpuščeno.
Vse skupaj je le priprava za Golade.

Tudi midva sva bila na kRožniku. Smo prišli množično zavajat nasprotnika (tekli smo tako počasi, da bodo kRožnikarji mislili, da lahko nehajo trenirati, ker smo mi tako zanič). :lol:

Nisem prepričan, če so opazili zavajanje. V cilj smo prišli praktično hkrati (ne vem če so opazili, da smo bili na slabi 10-ki oni pa na dobri 14 ki. :wink: :D
Pred novim letom smo v organizaciji TF tekli Božičkov tek v Tivoliju. Prava nočna dirka, dva kroga po Rožniku, lučka na glavi neizogibna, vidljivost brez luči enaka nuli, po tleh pa še ostanki decemberskega snega. V drugem krogu sem ostal skoraj sam na tej skrivnostni stezi, poglobljen v svoje misli in razmišljanja, ko naenkrat na enem od ovinkov stoji ON, Oranžni slon in me z močno lučjo usmerja v pravo smer proti Cankarjevemu vrhu. :shock: Ostal sem presenečen in zatečen v globini svojega bitja.

Predolgo bivanje z njim "v duhu" na naših zimskih nočnih Goladah je naredilo to srečanje sredi gozda na Rožniku v rahli megli in sredi zimske idile še bolj nestvarno, transcendentalno in vesoljski mistično. Mislim da se res moramo malo bolj potruditi kako bi demistificirali našega Oranžnega slona in ga iz sfere duha in bivanja z njim v duhovnih vodah vrnili nazaj v naš svet. Seveda na način da se tudi fizično, v telesu pojavimo na četrtkovi Goladi. :o

Dragi Oranžni Slon, tebi in tvoji družini želim vse najboljše v novemu letu. In hvala ti da si skrbel za nas te večeri na Rožniku. :clap:
  • 1
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA