prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Prav, gremo na rekord :-))
Sem si rezervil poldrugo urico press

In sva šla. :) Pod rekordom. ;) Nekoliko spremenjena trasa. ;) Razy je takoj imel "super" zamisli za trojke. :P In ugotavljala kdaj je kateremu zamočilo. :twisted: Vadila sva vse. Še posebej zabavna je bila vadba "razy prevala" v moji ponovitvi. :D
Skratka, zelo zabavno in prijetno. Za ponovit. ;)

Lp, oranzni slon
spela* napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a: Razy je takoj imel "super" zamisli za trojke. :P In ugotavljala kdaj je kateremu zamočilo. :twisted:

Bosta izdala kaj več informacij o tem pogovoru? :)

Tudi mene zanima kaj več o tej debati :-- Upam, da se vama je kaj kolcalo ker sem tudi jaz obujala spomine. Prijetno je bilo in upam...

Lp, Mojca
Pozdrav!
MojcaZ napisal/-a:Tudi mene zanima kaj več o tej debati :-- Upam, da se vama je kaj kolcalo ker sem tudi jaz obujala spomine. Prijetno je bilo in upam...

:) MojcaZ, sploh ni dileme. :) Če naju boš le hotela vzeti seboj. ;)
Glede debate je odgovor samo tole: Yildiz han.

Lp, oranzni slon

p.s.: Za po trojkah bi bilo super. :P
Helou!
Rožlada je prisilno "zamrznjena" že dobra dva meseca. NM Bajsi je ves ta čas bolehala in se nikakor ni uspela rešiti iz objema konstantnega kašlja, bolečega grla in vnetega medrebrnega živca. Sedaj je v bistvu popolnoma v redu. A mislim, da jutri še ne bi bilo zdravo obremenjevati razvlečenega telesca.
Dragi Jusuf, Oranžni slon in ostali nesodelujoči, jutri še ne bo nič, naslednji torek pa ni hudič.
Vas pozdravlja in ma vas rad,
MojcaZ napisal/-a:
spela* napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a: Razy je takoj imel "super" zamisli za trojke. :P In ugotavljala kdaj je kateremu zamočilo. :twisted:

Bosta izdala kaj več informacij o tem pogovoru? :)

Tudi mene zanima kaj več o tej debati :-- Upam, da se vama je kaj kolcalo ker sem tudi jaz obujala spomine. Prijetno je bilo in upam...

Lp, Mojca

Mojca, glede ekpipe je stvar jasna. MI3je. Super zamisli (skleroza) se ne spomnim. Aja morda to, da bom moral še krepko potrenirati pod geslom "ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj."
Na tvojem klancu (tam, kjer si imela debato z vodilnim neke druge trojke), pa se nama vedno kolca.
oranzni_slon napisal/-a:MojcaZ, sploh ni dileme. :) Če naju boš le hotela vzeti seboj. ;)

raziskovalec napisal/-a:Mojca, glede ekpipe je stvar jasna. MI3je.

Kako hitro sta me pozabila. :--(
Ko bi vsaj rekla: "odločitev je bila težka, a na koncu sva prišla do tega, da ..."
Tako pa ... :-((
oj sm študent kt je letos prvo leto v ljubljan, pa mal iščem neki takega za laufat, pa sem prvo mal gledal krožnik pa je mal deleč od mene. Golovec je pa mal bližje. Tko da me zanima kere dneve tečete, ob keri uri začnete, kje se dobite... Hvala za odgovor
spela* napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:MojcaZ, sploh ni dileme. :) Če naju boš le hotela vzeti seboj. ;)

Ko bi vsaj rekla: "odločitev je bila težka, a na koncu sva prišla do tega, da ..."

Špela, oprosti. Še vedno imaš možnost, da tečeš z njima. Ti odstopim mesto, z veseljem :wink:

Kako je pa tvoja lanskoletna ekipa? Ali ne bo tekli?

LP, Mojca
raziskovalec napisal/-a:Na tvojem klancu (tam, kjer si imela debato z vodilnim neke druge trojke), pa se nama vedno kolca.

Kateri klanec je to? Malo mi osveži spomin prosim :wink:

Drugače pa bi z veseljem šla na kakšen trening z vami na Urha. Se bom kljub temu pripravljala na trojke. Odločila se bosta pač vidva katero tekačičo bi želela imeti :lol:

LP, Mojca :wink:
MojcaZ napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Špela, oprosti. Še vedno imaš možnost, da tečeš z njima. Ti odstopim mesto, z veseljem :wink:

Kako je pa tvoja lanskoletna ekipa? Ali ne bo tekli?

LP, Mojca

Ne, ne, ne, Mojca. Tvoja sta! :D
Saj ne gre za to, da ne bi imela ekipe (verjetno bom tekla v isti ekipi kot lani), ampak za to, da se me fanta niti spomnita ne več! :--
(Jaz se boj hecam, veš! Bom navijala za vas! Nekje v ozadju ... :oops: :wink: )
Hoj!

težičou matej napisal/-a: ...Tko da me zanima kere dneve tečete, ob keri uri začnete, kje se dobite... Hvala za odgovor

Ponavadi tečemo ob četrtkih. Dobimo se na koncu Goce Delčeve ulice (sprehajalna pot ob kanalu). Običajno začnemo ob 1700.

Lp, oranzni slon

p.s.: Ostalo je napisano v tej niti ki obsega dobrih 300 strani. :)
spela* napisal/-a:

:D He, he, spela* kdor prej pride prej melje. :) In MojcaZ je že lani rekla, da naju vzame v ekipo za leto 2013. ;) Torej ne moreva reči, da sva se s težavo odločila. :) :twisted:

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA