prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a:No, saj vam še kar gre s tem duhovičenjem, samo malo ste se že izpeli. :--

Ti bom jest že pokazal, kdo se je izpel. Če ne na Goladi, ki jo šricaš, pa na domači 5 km -ki :lol: :shock: :FO:

Besede, besede, besede ... Kje si bil pa v Radencih, ha? Piknik, pa ja ... :--

Se strinjam. Od besed k dejanjem. :D
Spoštovani oranžni slon!

Zavedam se, da v zadnjem času nisem najbolj vneto obiskovala Golade, in za to mi je žal.
Vem, da bom morala veliko nadoknaditi, a v svojo obrambo bi rada povedala, da sem bila v duhu vsak četrtek na Goladi.
Kljub temu me tudi ta četrtek zaradi službenih obveznosti ne bo na Golado. Fizično, namreč.
Upam, da mi boš odpustil mojo (fizično) odsotnost!
Pozdravi Jusufa!

spela*
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
V četrtek je Golada. Običajen kraj in čas. :) Smer določimo tik pred začetkom. :P

Lp, oranzni slon

Res je bila. Določili smo smer in odtekli.
Hoj!
Drage mucke in mucki, skrajšan delovni teden ni vzrok za špricanje golade. :P Je treba vadit, da ne bo spet kakšne travme. :D
Na kratko. Jutri, v četrtek ob običajni uri. Na običajnem mestu. Gremo eno hitro, da malo popravimo letošnje čase. :P

Lp, Jusuf
p.s.: Nobene latinščine nočem slišat. ;) :D
Hoj!
Včeraj je Golada potekala uspešno. :P Primerno vreme je dalo primerne rezultate. ;)
Sicer ni padel letošnji rekord, ampak je bilo vredu. :) Seveda smo vsi pogrešali NM Bajsija, ki so tlakovali pot z dobrimi nameni. :twisted: Njih zveste oboževalke so točile krokodilje solze na štartu in cilju (o poti raje ne izgubljam besed). ;)
Super je bilo in se vidimo naslednji teden. Takrat pa bomo prebili psihološko mejo. :P

Lp, Jusuf
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Rožlada je do nadaljnega (beri jeseni) crknila.

Se mi kar smili boščka. :)
Bajsi napisal/-a:Kdaj se v poletnih časih začne tale ropotarnica in točilnica krokodiljih solz?!

Običajen čas je ob 1700. V kolikor imajo oni sami NM Bajsi drugačne želje naj to sporoče. ;)

Lp, oranzni slon
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Če bom zamudnik dam za gajbo pristnega dolenjskega krompirja.

Upam, da imaš gajbo v avtu. :twisted:
Bajsi napisal/-a:Upam, da bo jutri ugodeno še eni želji; flat varianta?!

Japajade. :P :D
Pretiravat pa ni treba. ;)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA