prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Barb
No jaz zdaj odhajam iz službe in bom štartala malo čez štiri.

Bom pa šla v tvojo smer,tko da če se kje srečava, se oglasi,...
Uporabniški avatar
 Barb
Včeraj sm na Rožniku srečala kr neki tekačev,sam nobenga z majčko TF

mmm,je blo pa ful dobr tečk,k' tko lepo vse diši
sm bla kr mal zdrogirana,tko, da se mi kr ni dal nehat tečt
Uporabniški avatar
 vidkul
Včeraj pa ni bil ravno moj dan. Nekako noge niso ubogale, tako da sem tekel samo 40 min. Potem sem šel raje v bazen pa sem tam preplaval 1500m.
Bo pa danes boljše :)

lp Vid
 dpop
Barb napisal/-a:Včeraj sm na Rožniku srečala kr neki tekačev,sam nobenga z majčko TF

Ja, jaz sem tut naredu po rozniku tri kroge... od 7:20 do 7:40 sem bil gor...
zive duse ni bilo... edino dve bake s psom (a se je kaksen TF maskiral... ne vem)... ampak teklo se pa je... se "markirat" nisem imel casa :lol:

LP Darko

P.S. Rožnik RULZ (sam gor je mal jeba pridt :wink: )
Uporabniški avatar
 Barb
Jst sm bla gor in dol po Rožniku od 16:10 pa do 17:15..

..kr neki mi jih je rekl živjo,....pol se pa prov bebavo sprašujem,kdo bi to lahk bil s foruma :?:
...pa nič od foruma :--(
Uporabniški avatar
 simi
Jaz sem pa bila ravno vmes :lol: TF se je podil cel popoldan po Rožniku :wink:
Dpop, gor ni problem priti ampak dol!
Uporabniški avatar
 matjaz
simi napisal/-a:Jaz sem pa bila ravno vmes :lol: TF se je podil cel popoldan po Rozˇniku :wink:

:D :D :D kje si simi, ali na skrivaj treniras, pol bos pa na dirki svinjarijo delala? :D :D :D
 dpop
simi napisal/-a:Jaz sem pa bila ravno vmes :lol: TF se je podil cel popoldan po Rožniku :wink:

Hja tebi... ki imas se "ta prve noge"....

Mi ta stari pa gor se nekak pririnemo (pulz 200 PRESS)
na dol pa uporabi pregovor ki ga je moj stari uporabljal
"nizbrdo se i govno kotrlja"... ali po domače...
"kako si se popeo tako i siđi" :wink:

LP Darko

P.S. na steze Roznika pa lohka damo table
"Varuje TF"... skos eden od nas gor kroži... pa mi smo
bolj uigrani kot G7 ali pa Sintal :lol:
skoda ker nikol nobenga ne srecam... sam jesz moram bit do
19 ure v ZOO-ju... da imajo deca kej gledat :twisted:
pol me pa spustijo... :lol:
zdej k sem udomačen pa k sam nazaj pridem...

eh... spet poticke delam... pa kaj bi od na pol "udomačenega" pavijana lohka pričakovali....
uuuuuu aaaaa uuuauauaaaa
Uporabniški avatar
 simi
Matjaž,
še živim :lol: , le premalo časa imam za pisanje. Nič na skrivaj, vse črno na belem :wink: , pa malo sem se potepala po tujini in domačih krajih. Upam, da se kmalu vidimo!

Hmm, to pa je že tema za peskovnik a ne ERo :shock:
Uporabniški avatar
 matjaz
simi napisal/-a:Matjazˇ,
sˇe zˇivim :lol: , le premalo cˇasa imam za pisanje. Nicˇ na skrivaj, vse cˇrno na belem :wink: , pa malo sem se potepala po tujini in domacˇih krajih. Upam, da se kmalu vidimo!

Hmm, to pa je zˇe tema za peskovnik a ne ERo :shock:

lopatko prinesi :D :D :D
Uporabniški avatar
 simi
dpop, počasi se visoko (ne samo daleč) pride :wink:
naslednjič grem po sedmi uri, le glej kje boš dihal :twisted:
Uporabniški avatar
 mare
Zanimivo, jaz sem bil isti dan na v Tivoliju z uniformo TF nekako med 6:45 in 7:30 in sem srečeval v glavnem sprehajalce in kakšnih 15 tekačev. Niti eden mi ni odzdravil, še pogledali me niso, so kar bolščali v tla ali v stran. Na koncu se je že meni zdelo neumno. Ne vem, ali je to kakšno pravilo, ki velja za proge po Tivoliju, da se teče z mrko faco in pogledom v tla. Če greš slučajno s kom v isti smeri, moraš mimo njega šprintati, potem pa počasi teči 10 mettrov pred njim.
Uporabniški avatar
 Barb
Ej Mare jaz zagotovo nisem vidla nobenga v TF majčki
Uporabniški avatar
 milkec
mare napisal/-a:Niti eden mi ni odzdravil, še pogledali me niso, so kar bolščali v tla ali v stran.

Ja jaz se tudi trudim, da bi ljudi pozdravljal, ampak kaj ko izpadem čudak. V vsem letu mislim, da še nisem srečal tekača, ki bi me prvi pozdravil. No meni vsaj večino tako ali drugaeče odzravijo. Se tudi meni zdi bedno in se mi zdi neumno pozdravljati, ampak nekdo mora začeti to v ljudeh popravljati.
Uporabniški avatar
 matjaz
milkec napisal/-a:
mare napisal/-a:Niti eden mi ni odzdravil, sˇe pogledali me niso, so kar bolsˇcˇali v tla ali v stran.

Ja jaz se tudi trudim, da bi ljudi pozdravljal, ampak kaj ko izpadem cˇudak. V vsem letu mislim, da sˇe nisem srecˇal tekacˇa, ki bi me prvi pozdravil. No meni vsaj vecˇino tako ali drugaecˇe odzravijo. Se tudi meni zdi bedno in se mi zdi neumno pozdravljati, ampak nekdo mora zacˇeti to v ljudeh popravljati.

milkec, ti bi moral videti face, ko tecem iz fuzin proti golovcu, in srecujem veliko tekacev in jih pozdravim. isto kot pravis , grdo gledajo in se pacijo. je pa zanimivo ko pa sem v nedeljo tekel proti Lipoglavu in srecaval mnozico kolesarjev so pozdravljali in se cvekali bi, zares pohvalno za kolesarje. Ne vem ampak vcasih se mi zdi da tekaci ki jih srecujem tekmujejo z vsakim ki ki ga srecajo. :D :D :D :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA