prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:twisted: Sploh ne bom komentiral. :) :D In se strinjam z Indiro.HR. :D
8) No, pa dejmo sedaj bolj resno zastavit. ;) Vceraj sem dobil kar sem zelel. :) Sonce, lep razgled, ravno prav hladno vreme, da sem se bolj cudno zgledal ves nag in presvican sredi klancev na Golovcu in soliden rezultat. Sem pa ze med tekom razmisljal, da bi bilo bolje tecti skupaj z ezoj-em, ki je cisti strup za tiste klance, pa se ego meter mu krasno dela. No, startal sem 1320 in nisem vzel dopusta. ;) In so se ob dogovorjenem casu zbrali zagnani tekaci (sedm po stevilu Vlajko), ki sem jim samo se pomahal v pozdrav in pujsnil na siht. Me je pa prijetno presenetil sms pozno zvecer v katerem je ezoj sporocil nove NAJ case Golade. Torej, top 26:29, cilj 43:25 in to v drugem krogu. :cast: :cast: Ezoj, ti si car. Res :!:
Ja, takole je bilo tole. :) Sedaj se lahko mirno pridruzim oranznemu pri unicevanju cipsa, piva in kavca. :) Srecno!

lp, hiperaktivni vazic (HV) aka Jusuf bre Vslam
Uporabniški avatar
 Bajsi
Nataša napisal/-a:Bajsi, jest pa še zmeri mal trpim zarad tebe... :cry:

Helou!
Veš Nataša, ne vem kaj imaš od tega, da se delaš norca iz starega človeka. Jest sem v tistih letih, ko pričakujem krizo srednjih let. Tedaj "muškarci" postanejo kot adolescenti. Vsaka mlajša pupa, ki je povrh vsega še luštna, mu zna samo zaradi napačno razumljenih pogledov in namigov popolnoma zmešati, že tako zblojene možgane.
Kaj naj si mislim jest? Če bom začel preveč fizično upati, jih lahko še dobim od Mihca. Če bi bil vsaj 10 let mlajši bi mu že pokazal, tko pa... še pobegniti mu ne morem, ko je pa že tako hiter!!
Mal se skuliraj, pa me nehi zajebavat!!
He, he, he,...
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:....Mal se skuliraj, pa me nehi zajebavat!!
He, he, he,...

8) Boscek. ;) Se mi cist, ampak res cist mal smilis. :) :D

lp, Jusuf ....itd.... (da ne nabrajam PRESS) :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Bajsi, tvoja cankarjanska kalvarija je vredna zlate Francke!
:)
Kaj čmo, kola je, nimaš kej.

LL, Pegasius :)
 ežoj
Ojla!

Ja včeraj je bila (kakor je že poročal jusuf) še ena letošnja izvedba potekovanja po krogecu, ki mu pravimo golada. Reč je bila precej številčna - nekateri (beri: jusuf s Slonom na plečih - pa v take klance, to more bit korenina :) ) so se je lotili že pri belem dnevu in to s takim pospeškom, da zvečer le nebi zamudili v službo... :-) Ja, kdor ma tako rad svoj šiht, se za to potrudi in krogec naredi v rekordnem času :wink: :)

Potem v mraku smo bli za v prvo kar precej na broju, tud lučk ni manjkal. S simi sva vmes podebatirala in sem ji potarnal, da končno razumem, kaj prestajajo kresničke: človek jih še opazi ne vse do takrat, dokler ni tema, potem pa ne smejo pogledat ne levo ne desno, kaj šele nazaj, bognedaj d bi takrat ugasnile sredi tistih klancev!!! :!: Torej prvega smo lepo odpihali, pa se je potlej kr v redu iz nas kadilo - merbit se je vžgala kaka slama, kdo bi vedu... Moram priznat, da sem pred drugim ˝O˝ prejel doping. Od simi sem bil deležen pol litra ustekleničene vode iz njene lastne pipe in banane (hvala ti simi :clap: ti si res 8) ); sabo sm mel še par kvadratnih centimetrov lumpita - tako o regularnosti drugega kroga ne moremo več govoriti. Napravil sem ga v skromnem že objavljenjem času (43 24 85); k bi bla vsaj kakšna okrogla cifra, to ni pa nč, človk si še zapomnt ne more ... :roll: :)

Ja, kaj naj rečem. Tale golada je bila zame ljubezen na prvi tek... Ja res mi je zlezla pod kožo. Posebej se bi zahvalil Oranžnemu, za potrpežljivo vodenje nas ovac. Oranžni, ti si pravi pastir :cast: ; če bi bli zdej v času nevemžekolk nazaj, bi nas zagotovo vodil preko morja - se bi moral umaknit vsi tisti tankerji in ostala nesnaga, pa pokvarjena tunina ipd... (no kakšne v bikinkah bi seveda ostale :lol: se razume). Ma sej bi lohk kdaj probal, pa bi šli z ulice GD direkt čez grabn gor na golovc, zraven bi mel razsvetljenje, pa tak nebi rabl tistih potratnih žarnic kurit in bi manj prispeval k globalnemu segrevanju ozračja. Posledično bi segal triglavski ledenik vse dol do Bohinjskega jezera in bi bla smučarska karta precej cenejš... .... dost bo :)

Lepo se imejte pa čimveč lepih, toplih dni, magar za radijatorjem :-)

ežoj
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
ežoj napisal/-a:......snip,sinip...... Moram priznat, da sem pred drugim ˝O˝ prejel doping. Od simi sem bil deležen pol litra ustekleničene vode iz njene lastne pipe in banane (hvala ti simi :clap: ti si res 8) ); sabo sm mel še par kvadratnih centimetrov lumpita - tako o regularnosti drugega kroga ne moremo več govoriti. Napravil sem ga v skromnem že objavljenjem času (43 24 85); k bi bla vsaj kakšna okrogla cifra, to ni pa nč, človk si še zapomnt ne more ... :roll: :)

Eto, ezoj, se enkrat ti cestitam za tale ne okrogel rezultat in se ob enem zahvaljujem simi, da ti je podala okrepcilo. ;) :)

ežoj napisal/-a:.....snip,snip......Oranžni, ti si pravi pastir :cast: ; če bi bli zdej v času nevemžekolk nazaj, bi nas zagotovo vodil preko morja - se bi moral umaknit vsi tisti tankerji in ostala nesnaga, pa pokvarjena tunina ipd...

:shock: Ezoj, pssst, ne tako glasno. :roll: ;) Jaz se se spomnim kaj so naredili pastirju takrat mnogo let nazaj. :) :evil: Ali mislis, da eden ni bil dovolj :?: :twisted: Saj ves, da vsako pomlad pokazejo, kaj se zgodi raznim 'pastirjem'. :twisted:
8) Eto, lipi moji, sedaj ga bova sa Jusufom res nehala biksat po Goladi. Kavc je prijetno mehak, pivo primerno hladno in cips na dosegu roke. Knjige, stirpi, flauze in dobra muzika so sedaj glavna okupacija. Ob snezenju tudi kidanje, sankanje in kuhano vino. Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.: 8) To seveda ne pomnei, da lahko tudi vi nehate tekat. :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
V četrtek bi šel tečt Golado. Predlagam štart ob 16:45, sem pa fleksibilen
za kasnejši čas, če to želi ljudstvo (kolikor ga kje še ostalo) - tako ali tako rabimo lučke.

Sezona se šele začenja

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest bi šla. Kaj pa ob 16.00 ali 16.30?

To nobenmu ne paše :?:

No se vidimo v četrtek.

LP, Mojca
 eggy
Meni je 1600 ali 1630 prezgodaj.....komaj lovim 1645.
Če bo vreme......kot je sedaj...... sem jaz del tega ljudstva :)

lp,e
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest bi bil za 17.00. Eggy ma minutko več za prežvet.
Razy, sej je kul, ne?

MojcaZ?

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
pegaz napisal/-a:Jest bi bil za 17.00. Eggy ma minutko več za prežvet.
Razy, sej je kul, ne?

MojcaZ?

LL, Pegaz :)

17.00 mi je čisto kul.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

men je spustu nos in sam upam lahko, da bom prišel k sebi in tajm.
Ampak skor ziher me ne bo na golado.
Oh beh.

Takla mamo. ampak ziher se boste tud brez mene čist dobr mel.

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 izyemna
Hojla Goladarji,

tudi jaz sem pridruzujem jutrisnjemu teku. In ob 17h bo kot naroceno!
Se vidimo :D
 eggy
pegaz napisal/-a:men je spustu nos in sam upam lahko, da bom prišel k sebi in tajm.

ojej......se zgodi tud v ta boljših familijah :roll:

Ja......saj bi ti dala kakšen nasvet.......samo neplačan epp je prepovedan :)

...pa da se zdravLJe čim prej vrne.....ačih

plpe
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Drage Goladarke in Goladarji, cas je. :) Cas je, da svoje upe in zelje prelijemo v dejanja. :twisted: Cas je, da v potu svojega obraza iz upov in zelja skujemo mec z imenom "Nacrt" in z njim v roki sesekamo blizajoco se nevarnost, ki se ji rece "leto 2007". Lipi moji, cas je :!: In bogme je tudi cas, da poveste kje bi postavili kovacijo, zakurili koks in v vrocini ognja preverili vrednost zelja? In ne zapravljajte casa, ki ga ostalo je le bore malo. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: :) Ja, isce se lokacija. :) Po moznosti brez dima. :evil:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA