prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
deniss napisal/-a:Mene tudi zanimajo tile treningi...

Take mamo radi.......
Skoraj vsi smo bili enkrat na tem......da smo bili enkrat prvič (eni z bolj hitro, drugi s počasnejšo taktiko približevanja), ampak....
pol te potegne in......tale Goljad ......zleze pod kožo :)

Le pridi :)

lp,eggy
 deniss
Ja pa se vam bom res pridružil...

Upam samo, da me ne boste ubili takoj...se šele uvajam...na doooooooolge teke:)))
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ti kr pridi! Tečemo zmerni tempo. :)

V četrtek pride kdo? Jest sm za ob 17h.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo, po pooblastilu dvojca brez, razpisujem četrkov Goljad za ob 17:00. v primeru mnogih kandidatov za kasnejše ure seveda lahko uro še prilagodimo, oziroma oblikujemo dve ekipi. Štart na standardnem mestu (konec ulice Goce Delčeva)

Tempo seveda prilagajamo, novinci brez strahu, vabljeni. Menda je treba piškote prinest, ko se pride prvič - vsaj mene so tako učili, lahko pa se jih prinese tudi drugič, da se ne boste zaradi piškotov prestašili.

Pa lep teden vsem - Razy
Uporabniški avatar
 pegaz
To, Razy,
ob 17h zgleda OK tudi pri meni.
Piškote mamo pa radi.

LL, Pegaz :)
 deniss
Ha ha...

Imate srečo, da eni novinci radi pečemo...torej piškoti bodo...

Nažalost ne ta teden, ker sem službeno odsoten...vsekakor pa naslednji teden, če bomo laufali...

In kakšne posebne želje okrog piškotov...seveda po teku :wink:
 eggy
deniss napisal/-a:In kakšne posebne želje okrog piškotov...seveda po teku :wink:

Imaš srečo, glede tega res nismo preveč izbirčni. Smo imeli imeli že tudi take, brez figoverga nadeva, pa celo s kitajskimi smo bili zadovoljni, tako da......ti samo prinesi.

A ja......pa drug teden bo za mene čisto ok. Ta teden ...... neki hočejo, da sem kar v službi..... kok so smotani :lol:

lp........novopečena markiza eggy

PS......hvala za dodeljeni naziv.....se kar malo high počutim :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:To, Razy,
Piškote mamo pa radi.

jaz tudi jaz tudi jaz tudi :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
milkec napisal/-a:
pegaz napisal/-a:To, Razy,
Piškote mamo pa radi.

jaz tudi jaz tudi jaz tudi :clap: :clap: :clap:

Milkec, to razumem tako, da te jutri po dolgem času vidimo na Goladi ob 17:00 :lol:
Pesimist v meni pa mi šepeta, da si hotel reči le, da imaš rad piškote, PA SE MOTiiii a ne. :oops:
Uporabniški avatar
 izyemna
jaz tudi, jaz tudi (mam rada piskote :wink: ). In pridem ob 17h.
lep dan! :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Pridem ob 17h (mogoče celo dva). :D
Ker sem bil na zadnjem teku in kot novinec nisem prinesel piškotov se bom danes žrtvoval in jih priskrbel. :P
Res da ne bodo domači, bodo pa od najboljšega soseda.

LP, se vidimo
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Svetovna Golada! :wink:
Laufer, hvala za čaj in piškote. :clap: Je res prav pasalo!

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Danes je bila Golada res množično obiskana. Oranžni_slon je iz štarta pozdravil dvojico tekačic (Izyemna, MojcaZ) in petorico tekačev (Pegaz, Milkec, Maj, Laufer in Razy) , ki je zmerno hitrem pogovornem ritmu osvojila vrh iz smeri zahodne stene in se spustila po severni steni nazaj v dolino.

Srečali smo nekaj sorodnih duš, brez lučk. Mi pa smo svetili kot kresničke v juniju. naše uniforme pa so odbijale to svetlobo v temačnost gozdnih globin.

Turobnost mraza kratke analize začetka ene najdaljših noči v letu je odločno presekal Laufer s piškoti in toplim čajem :clap:

Potem pa smo odšli tam iz konca Goce Delčeva vsak svojim dogodivščinam nasproti z zavestjo, da smo eno urico optimalno izkoristili.
Sedaj pa počasi spat.

:wink: :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Torej, včeraj se spet nisem izneveril svojemu "slovesu", da za mano ne pride nihče več. Ampak včeraj sem bil skoraj točen.
Sem bil pa nemalo presenečen nad obiskom, kajti v teh dveh mesecih, ki me ni bilo, se je garnitura povsem spremenila.
Slon je napredoval v štarterja, pršli so novi člani, predvsem pa nove članice, ker je bil tek ponoči, se mi je zdelo, kot da tečem po neki drugi poti, tako hitro je vse minevalo.

Za piko na i, pa še piškoti, taki in drugačni čaji, da sem pomislil, da smo res le zaradi piškotov prišli tja. Kakorkoli, tek je bil krasen!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
NM Bajsi se je tokrat zopet izneverila teku in, namesto tega, se je rajši nažirala nekje pri Jeruzalemu z narezkom in slatkim vincem.
Torej, ker se "via net" ne bomo več spremljali, vam vsem želim zdravo in srečno!!
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA