prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dragi moji :D

Kot že vsi veste, se bo 24.8.2013 na Vrhniki odvijalo družabno srečanje s piknikom, ob počastitvi 10. obletnice :TF)
Da pa bi to obletnico zabeležili tekaško, se mi je porajala ideja, da na piknik pritečem iz Ljubljane. :lauf:

Torej, zamisel je taka:

:arrow: Start ob 14 uri na Vojkovi cesti pred Gasilsko brigado, nadaljujem po Vojkovi proti Stožicam, kjer levo zavijem na PST. Po njem nadaljujem do Tržaške ceste na Viču, nato po Tržaški in naprej po stari cesti do Vrhnike. Tekači se mi lahko pridružite kjerkoli in skupaj nadaljujemo do Vrhnike.
https://plus.google.com/u/0/photos/1106 ... 1396339517
Od Viča naprej gremo po tej progi, ki jo je narisal Forrest
http://www.endomondo.com/routes/232195495
:arrow: Dolžina: 28,71 km (cca)
:arrow: Tempo: Po dogovoru, če se mi seveda kdo pridruži

Tek ni organiziran, zato teče vsak na lastno odgovornost. Za prevoz prtljage na Vrhniko in potem prevoz nazaj domov poskrbi vsak zase.

Upam, da se mi na teku še kdo pridruži. Vabljeni

Dobra volja je najbolja :laola

Seznam:
ROSI64
Forrest
cele
Misho76
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 19 Avg 2013, 10:06, skupaj popravljeno 5 krat.
Rossi,če si za,te počakam na P+R na Viču in te spremljam do Vrhnike.
Dobro pa bi bilo,da se izogneva(mo) Tržaški c.,ker potekajo skorajda vzporedno tekačem mnogo lepše poti.Razdalja ostane skorajda ista,predvsem pa srečaš zelo malo avtomobilov :wink:
Forrest seveda sem za :clap:

Glede poti pa ni problem. :idea: Od Viča naprej ne poznam toliko, zato sem predlagal glavno cesto, vem pa da so urejeni pločniki ob glavni cesti. Je pa res, da je lepše teči po stranski cesti in ne po pločnikih, pa še izpušnih plinov je manj. :D

Zato bi bil vesel, če narišeš traso in jo objaviš v tej temi. Potem te pa zadolžim še za vodiča. :wink:

Vreme: Lahko nas prej počakaš in se nam pridružiš v teku :D

pajo: upam, da mi uspe :wink:
@Rossi, glede na to, da sem se na jutranji kavici zmenil s Poldyem, da mi bo pripeljal robo na piknik in me potem še domov zategnil (kolega HVALA :D), se ti pridružim in te čakam na Vojkovi malo po 14 uri :wink: Tempo :arrow: uizi pls 8)
Vidmo k zagledamo. Ajd pol

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA