prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

jest pridem ta četrtek, pa če ošpičene vijolice padajo. Al pa če ne.
Menda pride še en novinec - raje ne bom preveč napovedoval, naj se najporej pojavi, potem ga pa napovemo.

Upam, da bom več izvedel o raznih Golada triatlonskih prizadevanjih - kdo se je s kom kaj zmenil in kako.

Se vidmo!
Pegaz (un tadrug iz Dvojca brez krmarja) :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Sončka napisal/-a:Alja!
Vsekakor boljš bodigarda kot palčki.... :wink:
Se več kot strinjam s tabo!! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 softi
Pegaz, sem sigurna, da ženski del Golade prenese tudi več novincev hkrati :wink: (od viška ne boli glava.PRESS)
Morda celo pridem :roll:

:D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Torej, dragi moji, evo nov tedne, novi frisi, nova izdaja Golade. :) Kakor ponavadi v četrtek ob 1800 na koncu GD. Raklje niso ovira. :)
8) Kakor ste lahko opazili se je vrnil tudi nas ljubljeni Nadvojvoda Pehass, ki je svoj prihod že najavil. :)
8) Če bo kdo hudo zamujal ga ne bomo čakali. :)

lp, Jusuf

p.s.:
Xrock napisal/-a:....snip, snip...... Aha pa še to - baje je po povsem nepreverjenih trditvah, a iz zanesljivih virov :twisted: , Slona ustavila višja Sila :o :shock: :twisted: ...snip, snip....

:twisted: Vse kar lahko povem je, da je OS v cetrtek zaspal in je tako ze zjutraj pridelal zamudo, ki je zaradi natrpanega urnika ni uspel nadoknadit do večera. In je bil tako ob pravem času na povsem nepravem mestu. :) Že res, da sem ga cel dan priganjal, ampak saj vemo, kdaj se dan lovi. :) Zjutraj! :P :twisted:
Uporabniški avatar
 Sončka
Bajsi napisal/-a:
Punca, če bi pozorno prebrala vse poste bi lahko zasledila tudi, da je govora o grdih in ne umazanih ksihtih

Vaše mastno Visočanstvo,
zgleda sem se slabo naučila brati... bo treba še enkrat v šolo. :wink:
Lp, I.
Uporabniški avatar
 bobr
Evo mene z dopusta v rjavi preobleki :lol:
Da ne bo kdo danes spet zaspal ali šprical, rabim moralno podporo za tek z rahlo poškodovanim kolenom :cry:
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:Evo mene z dopusta v rjavi preobleki :lol:

evo tud mene s sedmih morij... :roll: sem ti mahala, medtem, ko sem preganjala vse pirate, pegaz se nam s tistimi belimi plahtami tud ni upal približat... in se vračam na čiračara golado... :wink: čeprav sem navajena na sončno in toplo vreme, pridem tud če padajo prekle. upam, da vi tud.
punce, bomo razveselile mal NMB-ja, da ne bo spet škandal?

bobr, koleno verjetno bolj boli kot bi, če bi ne bilo teh vremenskih sprememb. saj veš, EMŠO...

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 še1PR
Pridem na ZEN verzijo...
Uporabniški avatar
 bobr
Ej jadrnic in jaht je bilo gaziljon tam okol kornatov tko da ni šans da bi vas videl :)
Mah koleno mi peša že zadnje 3 tedne. Ne pomagajo obkladki mavža ne počitek. Moram se spravit na pregled a ni časa ne volje stat v gužvi... Imaš prav ja, EMŠO me je začel prehitevat.
 kovit
še1PR napisal/-a:Pridem na ZEN verzijo...

psssssst :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
kovit napisal/-a:

:lol: PST bo kdaj drugič! :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a:

:nono: zej nas spet kurta, pol bosta šla pa spet na zasebno.... 8)
 kovit
dannae napisal/-a:
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a:

:nono: zej nas spet kurta, pol bosta šla pa spet na zasebno.... 8)

jah...khm...k bi ti vedla...tkole je blo: ah vsega ti pa tud ne morm povedat :D
Uporabniški avatar
 dannae
kovit: khm...k bi ti vedla...tkole je blo: ah vsega ti pa tud ne morm povedat :D

ja, vem in ja, ni mi treba vsega vedt :wink: in ja, dvojec brez krmarja, nehala bom smetit...

pridi na golado se pretegnt. se bomo skupaj preklam umikal, pa uživali v Aljinem ZEN-u
 luzr
Najavil bi prihod, lenobno, nekam v zadnjo vrsto.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA