prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bor
izyemna napisal/-a:Hoj,

ja, kaj pa tek? A se vsi samo na after pripravljate :wink: ? A ni tako, da najprej mal miganja sele potem pa hrana? :shock:
Midve s Softi startava ene 15 do 18h en na izi tempo po klasicni poti, ker naju boste tako ali tako nekje na progi ujeli. A se nama kdo pridruzi?
In seveda prijavljam obe za na after.
Glede izbire za druzenje jaz nimam posebnih zelj - aja, samo da majo sladice :wink: .

Lepo se mejte,
tina

kolk pa to pomeni "na izi"
Uporabniški avatar
 softi
Izi=ZEN=počas=ne vem kolk počas=uglavnem počas

Prideš?
Uporabniški avatar
 izyemna
Ja, tolk, da prideva na cilj priblizno skupaj s skupino, ki starta ob 18h (torej enkrat okrog 19. ure). Aja, pa sendvice mava s sabo, mal bova se rozice poduhale, pa kakega medveda pozdravle vmes - drugac pa vse tko, kot vedno. :wink:
Bor, ti se kar opogumi - grizle ne bova! :wink: :D

lp :D
Uporabniški avatar
 Jana S
Hojla,
dragi moji, jst pridem najmanj tečt, za after bomo pa še vidl, mogoče se vam pridružim po 9 uri.
Mimgrede bomo nazdravili še moji selitvi, ki se je poklopila s tole obletnico. Pol ure po prejšnji goladi sem namreč dobila zeleno luč za selitev, ki sem jo sicer planirala do konca šolskega leta... od nedelje pa že živim v novem domku... Lahko si mislite, kolk km sem nardila čez vikend, in to dobr "obtežena".
Skratka, tek in še žur... cel luksuz!
Se vidimo,
J
Uporabniški avatar
 ales
Pridem. Tudi tečt.

Žal sem bil v teh dveh letih le enkrat na uradni Goladi, drugače bi z veseljem predlagal 10v1/2 za mesto analize (blizu, noro dobri bosanski čevapi,..).
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jaz tudi pridem na Golado in na afterparty 8).
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 damajanty
Jana S napisal/-a:Hojla,
dragi moji, jst pridem najmanj tečt, za after bomo pa še vidl, mogoče se vam pridružim po 9 uri.
Mimgrede bomo nazdravili še moji selitvi, ki se je poklopila s tole obletnico. Pol ure po prejšnji goladi sem namreč dobila zeleno luč za selitev, ki sem jo sicer planirala do konca šolskega leta... od nedelje pa že živim v novem domku... Lahko si mislite, kolk km sem nardila čez vikend, in to dobr "obtežena".
Skratka, tek in še žur... cel luksuz!
Se vidimo,
J

krasno! kje si si pa uredila domek?
Uporabniški avatar
 damajanty
a kdo ve, če se da na DIF zaklent opremo v omarce?
Uporabniški avatar
 bobr
Verjetno se da če tam kaj treniraš. Kar tako bolj dvomim.
Saj bomo imeli poln vozni park in lahko komu stlačiš v prtljažnik če bo potreba.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Dragi moji Goladarji, predvsem pa vijolično opojne Goladarke!
NM Bajsi bo tudi ta četrtek preživela na bajti. Namreč, izvaja se eno izredno pomembno delo. Na lepo poremljan grušt bomo polagali strešnike.
Tako, da se NM Bajsi za vnaprej opravičuje, ker ne bo prišla, navkljub neizmernemu in prekomernemu teženju in škandaliranju, predvsem goladarskim rožicam.
Bodite v cvetju,.....
"Likof" je namontiran:
Slika
Več o moji bajti pa izveste na:
http://community.webshots.com/user/Bajsi68

pies: Natašo (oz. kogarkoli) bi prosil, da ne komentira moje angleščine!!!
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 05 Sep 2007, 13:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bajsi napisal/-a:Na lepo poremljan grušt bomo polagali strešnike.

Bajsi, razumemo štalca mora bit. Naj ti delo čimhitreje in brez težav od rok gre.
Uporabniški avatar
 Jana S
krasno! kje si si pa uredila domek?[/quote]

Iz province -Rudnika- sem šla v čisti center- za vogal od Opera bara. Bom PST zamenjala za Rožnik, pol bo pa še Golada postala mačji kašelj, kaj kašelj, kihec.
se vidimo
j
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:...snip, snip,......"Likof" je namontiran: ..... snip, snip....

8) Daj povej, kolikokrat si udaril po zeblju? :) (Vincek PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bajsi
oranzni_slon napisal/-a: Daj povej, kolikokrat si udaril po zeblju? :) (Vincek PRESS)

lp, oranzni slon

Helou!
He, he, nobenkrat!
Pri nas uporabljamo pnevmatske žebljalnike.
Približno takega s kakršnim je Sergeant Roger Murtaugh (D. Glover) v Lethal Weapon 2 prinejlal dva hudobca ter jima zabrusil: "Nailed you both!" ali nekaj takega.
Uporabniški avatar
 damajanty
Med 16h in 19h je prav tako ta četrtek na štadionu na Kodeljevem testiranje Cooper- 2400m za moške in 1600m za ženske. Lahko združite še s tem testiranjem :wink:

Prikolesarim, če ne bo dežja :D
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA