Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Rungirl
http://www.drustvo-marathon.si/wp-conte ... resize.jpg

Da malo pokomentiram. Na 11km.

Tek sam je bil kar zalogaj...hribčki, dolince-zelo malo...vreme je bilo sončno, narava lepa...
Glede organizacije same, pohvalno. Res.
Pri prijavi si se lahko posladkal z energetskimi ploščicami, ki jih je bilo cel kup in Dekstro bonbončki, tega nisem še nikjer zasledila
...na žalost jih je hitro zmanjkalo. Zdraven lepo brisačko in kupon za golaž in pijačo. Zaradi vročine je vsega zmanjkalo, toda mislim, da ni nihče čutil kakršnegakoli pomanjkanja. Tudi lepe nagrade so bile podeljene.

MOtilo oz. zmotilo me je samo to, da ko so otroci štartali na krajšo progo-800m, so se starši zelo grebli in kregali in nergali in se drli na organizatorja, ko je objavil rezultate, češ, da je njihov otrok bil prvi in da bi moral dobiti on nagrado in to ne vem kako naj rečem...šolske fore...res....nima smisla, da nekdo teče, če teče, samo za to, da skoz tekmuje in s tem še otroke zastruplja..res..ne vem...potem je organizator, pod prisilo, naredil lepo gesto in kar vsakemu dal medaljo in neko simbolično nagrado, da bodo starši ja tiho in zadovoljni in ne vem kaj še vse..toda to res ni bilo lepo in taki dogodki, kaj hitro pokvarijo vzdušje..toda se nismo dali...saj so glavni krivci kar hitro popihali domov, ko so njihovi najboljši otroci dobili, kar so zahtevali starši....

Drugače pa, ČESTITKE in drugo leto nasvidenje.

rungirl
Uporabniški avatar
 RoKo
nova napisal/-a:Pogrešala sadje.

Tudi.... malo....

Kar me pa najbolj razjezi, da moram nosit štartno št. v roki. :evil: Redkokdaj, danes je bilo pač tako. Ni pa me toliko razjezilo, da bi tekel hitreje :lol:
Organizator se je res trudil, tako da jim ni kaj zameriti. Še polžke smo dobili kasneje, čeprav so na cilju rekli da jih je zmanjkalo. Hvala.
Kritiziram vse pred mano, ker niso tekli imenu kraja primerno. :D :D
Uporabniški avatar
 bojank
Tudi jaz bi se priključil vsem tistim, ki so že pohvalili organizatorje. Res so se zelo potrudili. Tisto majhno nevšečnost s štartnimi številkami bodo drugo leto prav gotovo odpravili.

Pa kaj mi je bilo najbolj všeč:
- na cilju lepo poskrbljeno, da smo se lahko posedli in podebatirali.
- zanimiv povezovalec, res je veliko povedal in to na zanimiv način, tako da glasbe sploh nisem pogrešal
- odlično označena proga
- objava rezultatov brez zavlačevanja
- in pa res prijetno vreme med tekom in potem.

Proga je zanimiva, v zelo lepi pokrajini in na nekaterih delih zahtevna tudi kar se tiče podlage in je bilo treba paziti.

Lep dan smo preživeli na Polževem.
Uporabniški avatar
 Asterix
Ja, res je bilo lepo organizirano. Spoznal sem kar nekaj članov TF (mislim, da je bila zasedba TF kar velika) in moram priznati, da ste res dobra druščina. S časom teka sem še kar zadovoljen, seveda pa bi bilo lahko še bolje. Naslednje leto bo nova priložnost in zagotovo pridem.

Lp!
 Katu
Kdaj bodo pa rezultati za 4,4 km??
 Marvin42
tudi mene bi zanimali rezultati za krajšo razdaljo, že par ljudi me je spraševalo po njih

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA