Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 superga
Pozdravljeni !
Ker vidim, da vas je kar veliko, ki redno trenirate me zanima, če bi koga zanimala udeležba na kakšne tekaškem kampu v Sloveniji. V tujini je ta zadeva zelo razširjena.
Zadeva bi izgledala tako, da bi bil prisoten kakšen atletski trener, testirali bi tekaško opremo ipd.
Mogoče bi lahko za začetek naredili vikend (petek, sobota, nedelja).
Bi koga zanimalo ?
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, taksna vikend varianta bi bila super (za dlje casa se mi zdi prevec)!

Sploh, ce bi se dogajalo npr. pri Bohinjskem jezeru!

Res, jaz sem takoj za!
Uporabniški avatar
 Fotr
O tem je pred nekaj časa že tekla beseda in vsi smo bili za. :evil: Mislim, da je super(ga) ideja. :D :shock: :D Samo nekdo bi moral prevzeti organizacijo! :D :D
Uporabniški avatar
 tadejk
Absolutno, se pridružujem zgornjim mnenjem!
:lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ideja je zelo na mestu - predvsem časovno.
Lokacij je pa dovolj, tako, da bi se verjetno dalo dobiti pravo rešitev.

Še eden ZA

2x LP
Uporabniški avatar
 miro
Juhu!!
Absolutno za in to čimprej !
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
Pravi tekaški kamp, o katerih sedaj samo berem, bi bil res super!!! Če bi bil datum primeren, sem takoj zraven. Superga, če razmišljaš o organizaciji, kar določi datum in se loti!!! Verjetno bi bila najprimernejša nastanitev ka katerem od CŠOD-jev, ali pa najem kakšnih apartmajev, recimo v katerih od toplic...
 vasjaj
tabor sem ze dvakrat imel na Pernicah nad Muto (nad 1000m)... zal udelezba ni bila velika, tako da zacrtanega programa nismo uresnicili v celoti...ampak imeli smo trening v skupini (dvakrat na dan), predstavitev načinov treningov, predstavitev nekaterih svetovnih maratonov, turnir v odbojki, mali nogomet, piknik...super stvar
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, Vasja!

Js tud pravim: jes, jes, jes! Pa ce je to skor v mojih rodnih krajih, pa se enkrat: jes!
Uporabniški avatar
 Z*
vasjaj napisal/-a:tabor sem ze dvakrat imel na Pernicah nad Muto (nad 1000m)... zal udelezba ni bila velika, tako da zacrtanega programa nismo uresnicili v celoti...ampak imeli smo trening v skupini (dvakrat na dan), predstavitev načinov treningov, predstavitev nekaterih svetovnih maratonov, turnir v odbojki, mali nogomet, piknik...super stvar

Kje pa je bilo kaj tole oglaševano? Na vaši domači strani nisem našla nobenega vabila, pa že dolgo sledim ... :roll: Seveda nas zanima, forumce, in če se vse poklopi, bomo tam. Kar rečemo ...
Uporabniški avatar
 Magnitude
Ce je cajt taprav (dopusti se zacenjajo), se pofočkam še jaz...
Uporabniški avatar
 nada
Sem tudi za! :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Tud jst sm za

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA