Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 stepsi
Bravo organizatorji !! :clap:

Lotili ste se že v štartu tako, kot to delajo najboljši. Vse: promocija, medijska podpora, proga (označevanje, izbira terena,...), nagrade, zabavni program, otroški tek, ... je bilo tako kot mora biti. Vse to je garancija, da bo v prihodnje to eden od najbolj obiskanih tekov na Gorenjskem. Manjka namreč takih lepih ravninskih, no in ta je prav tak. Odličen termin služi kot idealna priprava in test za ljubljansko 21-tko. Tudi sam sem imel to kot nekak test, tempo se dviguje, cilj ljubljanca pod 2 uri je realno dosegljiv.

Prav je da se pokal v rekreativnih tekih konča na način, kjer je kljub boju za nabiranje točk v ospredju rekreativnost. Za to smo med drugimi poskrbeli tudi tisti, ki se tokrat točk nismo veselili. So se pa zato otroci :D

Lepo in prav je, da je na takih prireditvah poleg samega tekmovanja dobro poskrbljeno tudi za družabnost (dobra glasba, hrana, pijača, ...). Na tak način bo pokal dobil na množičnosti in prepričal tudi tiste, ki mislijo, da gre tu zgolj in samo za to kdo bo prvi in najhitrejši. Mnogo nas je, ki tečemo iz veselja, ki nam je tek eden od oblike tako nujne rekreacije v današnjem času. Žal danes večino svojega sicer delovnega časa presedimo pred računalniki, po pisarnah in v avtih. Prepričan sem, da tudi z širjenjem množičnosti takih prireditev storimo nekaj za naše zdravje. In zato tudi gre.

Kar se mojega časa v primerjavi z ostalimi tiče ni vredno zgubljati besed. Moj cilj je bil da je tempo hitrejši kot na prejšni tekmi. Cilj za drugo leto je biti hitrejši od letos. In to je to - primerjajmo se sami seboj in manj z drugimi. Potem motivacije in dobre volje nikoli ne zmanjka.

Zato še enkrat pohvale vsem, ki ste se trudili, da je tako lepo uspelo. Nam je bilo zelo lepo, pridemo tudi drugo leto.

:toast:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
bigk napisal/-a:...in celo v zadnjem kilometru prehitel 2MUCH4ME, ki sem ga vse do tedaj gledal samo v hrbet :lol:

Ja, na žalost sem "umrl" v zadnjih treh km, čeprav mi je do edinega pravega klanca na Bregu šlo kar dobro, glede na to, da sem par ur prej še tekel na tekmi v Žalcu. Vendar, tekme gorenjskega pakala so zame nekaj posebnega in zaključka le teh nisem hotel zamuditi...
Sicer pa, prireditev, kot se "šika", GG in Trmasti so znali poskrbeti, da smo se vsi dobro počutili...

2MUCH-i bomo tekme v gorenjskem pokalu v naslednjem letu zanesljivo spet napadli... :roll:

LP VB

PS:Ko se že pogajate glede razdalje in merilnih naprav: meni je 305-ka namerila 11070m (pa nisem šel nič cik-cak, no ja, za zadnji km nisem povsem prepričan :wink: ).
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 23 Sep 2007, 22:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Čestitke vsem udeležencem teka in seveda uspešna regeneracija vsem udeležencem teka.
Sam se ga bom udeleželil naslednje leto ko nekatere stvari pridejo nekako v normlni tok vsakdanjika.
Lepo je to da ste se imeli čudovito!
ČAO!
Uporabniški avatar
 husein
Super organizacija. Ni da ni. Od prijavljanja, ki je šlo zelo hitro, lepo označene proge po čudovitem okolju (sploh tisti del ob Kokri), do tušev (kar je res plus, sploh če ne greš takoj domov po tekmi). Edino kar me je motilo na tekaških prireditvah za gorenjski pokal, je goveja muzika in makaroni (v Preddvoru jih na srečo ni bilo).
Drugače pa upam (čeprav nisem ravninec), da bo ta tek postal tradicionalen 8)
Uporabniški avatar
 matej712
Odličen tek, hitra proga. Lepo označeni kilometri, okrepčevalnica točno tam, kjer smo jo najbolj potrebovali. Tokrat sem pravilno razporedil moči in v finišu dosegel najvišji pulz letos. Z zabave sem pa kar hitro popihal, da sem se do nedelje (tek po Lavričevi poti) vsaj malo regeneriral.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Lep pozdrav

V imenu organizatorjev se najlepše zahvaljujem vsem udeležencem 1. Teka Gorenjskega glasa. Potrudili smo se po najboljših močeh in upamo, da smo zadovoljili vse okuse.

O tekmi in celotnem gorenjskem pokalu na www.klub-trmastih.si

Hvala vsem

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA