Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Prideva.
Pa tud obdelava podatkov menda bo :P
Uporabniški avatar
 Bor
seveda tudi jaz pridem , ta tek je kot obvezno čtivo.... 8)
Uporabniški avatar
 5rca
pridem letos končno :roll: tudi jaz ... težava s prevozom rešena po zaslugi TanjeO in seveda voznika Mirča :wink:
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 matej712
pridem na hitro odtečt tale oval, potem domov otroke poštimat, pa spet nazaj v brunarico :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Verjetno bo še koga zanimalo: pri nas občasno celo posije sonce, večinoma pa je vsaj suho. Res pa se je ponoči kar dobro zlivalo v Kranju.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Barb napisal/-a:Pa tud obdelava podatkov menda bo :P

menda bo tudi drugačna obdelava .... mmmm njama :D

res se neki svetlika pri nas - pocrnjeli, a ne izgorjeli 8)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sem zbirala pogum, da bi se vam danes pridružila, pa vidim, da ste sami profiji - zame, ki tekam šele približno 4 mesece. mogoče naslednje leto!
kljub temu držim pesti, da bo vreme zdržalo. zaenkrat tu v KR bolj slabo kaže :(
z zanimanjem čakam poročila :D
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:
Barb napisal/-a:Pa tud obdelava podatkov menda bo :P

menda bo tudi drugačna obdelava .... mmmm njama :D

:nono: mmmmm njama z moje strani še ne bo tokrat.
Lojze, dons ti bo cukr itak ob vseh slaščicah drugih forumovcev,preveč narastu.Bom prnesla drugič,ko se ti bodo bolj sline cedile.Seveda,da poplačam svoj dolg :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
metkamarjetka napisal/-a:sem zbirala pogum, da bi se vam danes pridružila, pa vidim, da ste sami profiji - zame, ki tekam šele približno 4 mesece. mogoče naslednje leto!
kljub temu držim pesti, da bo vreme zdržalo. zaenkrat tu v KR bolj slabo kaže :(

ti kr pridi...niso sami profiji, smo tudi počasni...
drugače pa trenutmo v Kranju SONČEK in skoraj JASNO vreme......
 večno mlad
Ja ful dobr je blo. Za mojo ravninsko znanje teka sem sploh kar zadovoljen. Kakšni so rezultati sploh še ne vem. Mi je pa izredno všeč takle kronometer. Tekel sem sam zase, noben me ni prehitel, nobenga nisem prehite, cela proga samo zame. No ja v brunarci pa polno ljudi. Ja kaj češ pol sem šou pa še po otroke na trening tko da za kakšno debato sploh ni blo časa. Ja kaj čmo, zdej že mulci hodjo na tekme, pa jih mormo malo okoli vozit. Je pa tud dobr, če prjatle med tednom vidiš. No pa naj še kakšen več pove, na primer kako je v kakšno lužo stopu.
Uporabniški avatar
 Radolca
metkamarjetka napisal/-a:sem zbirala pogum, da bi se vam danes pridružila, pa vidim, da ste sami profiji - zame, ki tekam šele približno 4 mesece. mogoče naslednje leto!

metkamarjetka, pogum v roke in se udeleži ljubljanske desetke.
boš začutila pravo veselje, ko boš pritekla v cilj :cast1:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:

metkamarjetka, pogum v roke in se udeleži ljubljanske desetke.
boš začutila pravo veselje, ko boš pritekla v cilj :cast1:

ja, najprej imam v načrtu naslednjo soboto Tek za upanje - 8 km (vas povabim), potem pa LJ 10-ka :? mogoče mi pa rata :?: jah, verjamem, da mi bo, edino asfalta se malo bojim, ker sedaj v glavnem tečem po makadamu (ravno na Brdu :) ).

me veseli, da ste lepo speljali zadevico včeraj.
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, kar pogumno in začni mal po asfaltu tekat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA