- 25 Sep 2007, 00:40
Golada, poročilo, kdorkoli???????
20.kimavca 2007
Moja zanikrnost je zamudila štart ob 1800. Zato sem štartal od glavnega vhoda vojašnice ob 1828, vse standardno, le na začetku gozdne učne poti sem izbral daljšnico. Do vrha 30 min, spust do Goce Delčeva 36min, nato še 15vmin do mojega izhodišča. Vse skupaj 81 minut samote. Izvzemši neznane, mrko gledajoče sotekače, razen prijazne deklice
, ki me je veselo pozdravila. Verjetno sem bil smešen z zimsko vetrovko, flisom okoli pasu in v pajkicah
.
Utripi 128 povprečno, maksimalno 152 in 165.
Žal je zanekrat zame zadnja Golada zaradi nezdružljivih obveznosti.
Kot lani se mi bodo le sline cedile nad vašimi podvigi. No, Golov'c bo na vrsti v kakšnem drugem terminu
, kot je tudi bilo.
20.kimavca 2007
Moja zanikrnost je zamudila štart ob 1800. Zato sem štartal od glavnega vhoda vojašnice ob 1828, vse standardno, le na začetku gozdne učne poti sem izbral daljšnico. Do vrha 30 min, spust do Goce Delčeva 36min, nato še 15vmin do mojega izhodišča. Vse skupaj 81 minut samote. Izvzemši neznane, mrko gledajoče sotekače, razen prijazne deklice
, ki me je veselo pozdravila. Verjetno sem bil smešen z zimsko vetrovko, flisom okoli pasu in v pajkicah Utripi 128 povprečno, maksimalno 152 in 165.
Žal je zanekrat zame zadnja Golada zaradi nezdružljivih obveznosti.
Kot lani se mi bodo le sline cedile nad vašimi podvigi. No, Golov'c bo na vrsti v kakšnem drugem terminu

Od trgovine štartal ob 1821. Zame nostalgično in logistično ugodneje. Torej imate vse pogoje ob četrtkih za Golado minus enega, ki se niti na štart ne privleče.