Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Se mi zdi glede na razmere bi se temu lahko komot reklo DUATLON. Saj smo tekli pa se mi zdi občasno tudi plavali. A vseeno smo bili in se imeli mokro fajn.
 ton
Jaz sem pa mislil na Taeta, medtem ko sem zmagal prvo tekmo v življenju (mislim, da na koncu tretjega kroga res ni bilo več limeljna, ki bi brozgal pred mano v tistem nalivu), pod supergami, ki sem jih pustil pred vrati, je še zdaj luža.
:D Vso čast pa vsem, ki smo prišle in prišli, mislil sem, da bo zadeva neslavno odtekla, pa je bilo prijaznih ljudi kar nekaj sto, a? Vključivši novo ministrico za zdravje in župana: lepa gesta obeh.
Uporabniški avatar
 tae
ton napisal/-a:Jaz sem pa mislil na Taeta, medtem ko sem zmagal prvo tekmo v življenju

ton lepo je to prebrati, čeprav ne vem ali se zezaš ali je res. No, kakorkoli sigurno je dober občutek, če si prvi, čeprav ni bila ravno prava tekma. Čestitam.

Drugače me pa firbec matra, kaj si razmišljal o meni, če si res.
Uporabniški avatar
 damajanty
Škoda, k je blo tako vreme, ker bi sicer prišlo več folka in bi lahk več dnarja zbrali. Sem mislila prispevat vsaj za štartnino, čeprav nisem mogla bit na dveh krajih hkrati. Bravo tistim, ki ste prišli!
Uporabniški avatar
 Slabe
aja res svaka čast vsem ki ste kljub dežju prišli
Nazadnje spremenil Slabe, dne 10 Jan 2008, 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

mislim da je včerajšnja tekma bila zgolj dobrodelna in ne tekmovalna.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

tek je bil dobrodelen in tako naj tudi ostane zato pustite kdo je koga in koliko je gdo tekel. čas bo pomemben na drugih tekmah na tej je samo dobrodelnost.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
evo, toliko prej sem načrtovala, da pridem na ta tek, pa se je izjalovilo :cry: . sine je staknil angino in obležal z 39 vročine - takega ga res nisem želela pustiti doma.
bravo vsem, ki ste se kljub obupnemu vremenu podali na progo :!:

za ljubljanca pa velja a ne?! 10-ka mi ne uide - razen če zbolim jaz.
 Karamela
Zdravo!
Klub dežju sem se udeležila humanitarnega teka in tako vsaj delček prispevala za obolele.Tam sem videla Kustusa in Nadjo,a se jima žal nisem uspela predstaviti.Pa kdaj drugič.
Lp Karamela
Uporabniški avatar
 pershing
Karamela napisal/-a:Zdravo!
Klub dežju sem se udeležila humanitarnega teka in tako vsaj delček prispevala za obolele.Tam sem videla Kustusa in Nadjo,a se jima žal nisem uspela predstaviti.Pa kdaj drugič.
Lp Karamela

Bravo Karamelca, odlično počasi postajaš že prava tekačica, ne pa še odvisnica...lepo, kar tako naprej, upam da se vidimo na LM???

:wink: :wink: :wink: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
Karamela napisal/-a:Zdravo!
Tam sem videla Kustusa in Nadjo,a se jima žal nisem uspela predstaviti.Pa kdaj drugič.
Lp Karamela

ŠKODA
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No Karamela drugič pa kr zraven in malo rukneš in smo že v debati.
 Karamela
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No Karamela drugič pa kr zraven in malo rukneš in smo že v debati.

Mi je Andreja povedala za vaju.Zagotovo pa vaju drugič pocukam za rokav in se vsaj predstavim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA