prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:
bobr napisal/-a: Ampak se moram pohvalit da sem včeraj uradno prestopil med extremiste ali po domače "norce"
Slava ti!

Ja itak. K ponoč je u gozdu tko grozn temno, pa pošasti, pa nobenih ptičkov, pa grozljive sence. :wink: Zelo hrabr si biu! Jest bi šla samo u družbi, sama pa :nono:
Uporabniški avatar
 bobr
dannae napisal/-a:
milkec napisal/-a:
bobr napisal/-a: Ampak se moram pohvalit da sem včeraj uradno prestopil med extremiste ali po domače "norce"
Slava ti!

Ja itak. K ponoč je u gozdu tko grozn temno, pa pošasti, pa nobenih ptičkov, pa grozljive sence. :wink: Zelo hrabr si biu! Jest bi šla samo u družbi, sama pa :nono:

Saj je bilo res tok grozno da ne bi več ponovil take bedarije, vsaj sam ne :roll:. Recimo slišal sem svoje vezalke kako nabijajo po footpodu, a možgani so to interpretirali kot da me nekdo zaleduje oz. pripravlja na napad s hriba ha ha.
Dana bova enkrat šla skupi :lol:
 luzr
He, he bobra je pa strah. Šlik-šlak...

Sedaj še jaz lahko javno priznam, kako je teči/pohajati z občutkom nevidne grozljivosti tik za vratom.
Sredi noči, v neskončni teži tišine, postaja vsak korak težji. Kot bi velikanski kleščasti roki objemali srce, ježljiva drhtavost obhaja hrbtenico in se širi kot trden oklep skoraj po vsem telesu.
Prisluškujoč grozečim zvokom gozdnih živali in pokanju dreves pričakujem kaj hudega.

Seveda je tak obisk hribov ali gozda v pravi družbi nepozaben.
Nočni razgledi na osvetljeno mesto, iiiiii.
Morda bi organizirali podsekcijo za nočne teke...Bi nas bilo skupaj strah.
Največje bojazljivci bi smeli držati najbližjo tekačico za roko.
Uporabniški avatar
 bobr
Ja pa kaj vsaj piznam :).
Ej luzr dobra ideja. A organiziramo kak nočni K-Rožnik, recimo enkrat na mesec ali podobno?
Uporabniški avatar
 bobr
Maša napisal/-a:Hecno videt, da je fantke tut strah teme 8)

T'kle mamo :roll:. Pridruži se nam na teku in boš videla kok nas je strah he he.
Uporabniški avatar
 Maša
Joj, taki direktni izzivi me ful v zadrego spravljajo, ker bi zlooo rada prišla pa: sem čist nesamozavestna pri teku s takimi starimi mački, pa čist hudo prepočasna pa še nerodn mi je pa še..pa še.. pa še.. :oops: :lol: Ma, ne, res, enkrat bom zaprmej prišla! Ampak si moram prevoz naročit, enga da me tja pripelje pa enga, da me odpelje - leže pa s kisikovo masko, pomožnosti :lol: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Aha pa smo te našli. Samo ne mi rečt da te je strah 8). Kakšni stari mački, jaz recimo tečem šele dobro leto :!: Uf te izgovore poznam in vedno pridejo prav he he.
 tamt
maša, ne preveč razmišljat, ti samo pridi :) ; tud meni je blo ful nerodno, nisem nobenga poznala, pa nisem vedla kak tempo se teče pa kaj pa vem kaj še vse... navajena sem pač tečt sama, pa sej mi čist paše, samo včasih pa rata že hudo dolgčas tako sam, pa tu sem brala o tem krožniku, pa sem si rekla zakaj pa ne - no, pa sem se opogumla in mi ni žal, sicer pa zdaj je že itak tema, ti ne rabi bit nerodno, noben te ne bo vidu :wink: ; kar se tiče pa počasnosti in nepočasnosti... za vsakega se najde kaka skupinica s podobnim tempom, pri cerkvici pa se itak počakamo, tak da ni panike..
kar se prevoza tiče - sama se vozim iz bežigrada, če si kje na poti te komot poberem (in odložim);
 bojanm
Maša v torek :laola , :driver: vse se da zment,tempo :lauf: tud in analiza :toast:
 luzr
Maša napisal/-a:Torek torej! :rol: :P

Če na krožnik pride vsaj en pravi lajajoči štirinožec, čeprav skoraj brez repa, pridem tudi jaz :) .
Vabljeni vsi, ki bi radi prišli.

Bobr za "nočnikrožnik ali kak podoben nočni izlet povej. Ob torkih in četrtkih z veseljem, po 20.30. uri. :D :D :D
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:Bobr za "nočnikrožnik ali kak podoben nočni izlet povej. Ob torkih in četrtkih z veseljem, po 20.30. uri. :D :D :D

Hmm moramo še nekaj extremistov obeh spolov najti. Sam s tabo me je tud strah it :oops:. Ha ha joke :--.
Resno bomo to enkrat v prihodnosti izvedli - eXtrem K-Rožnik. Kdo si upa :twisted:?
Uporabniški avatar
 Maša
luzr napisal/-a:
Če na krožnik pride vsaj en pravi lajajoči štirinožec, čeprav skoraj brez repa, pridem tudi jaz :) .

Zdej, če je pod "krožnik" mišljen tekaški dogodek iz te teme, potem -> moj pravi lajajoči štirinožec (v bistvu štirinožica :heart ), skoraj brez repa :lol: na (mojo in njeno) žalost ni več tekačica. Je samo še penzionistična obiskovalka tivolskih potk. :lol: Škoda, ker bi vam vsem pokazala :--
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA