Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Jožko
Pozdravljeni!
Klub prijateljev gorskega maratona ima že spet nekaj novih članov in nekaj ponovitev, upam, da jih bo naš urejevalec kmalu vpisal na seznam članov na naših straneh. Drugače je pa proga res dobro uhojena, da kolega, ki je šel prvič po njej ni potreboval prav nobene asistence. Je pa tako, da po večih delih hodijo tudi drugi obiskovalci naših prelepih gora in ne samo tekači.
Toliko, da vam povem srečanje članov bo tudi letos, kje in kako ga bomo izvedli še ni dorečeno. Bomo pa naše srečanje sigurno povezali tudi s kako športno aktivnostjo na ta dan. Tako da le pridno trenirajte in se udeležujte tekem. No tekmovalnega značaja ta aktivnost sigurno ne bo.
Uporabniški avatar
 vencelj
Nič bat, Jožko, glede kondicije. Jesenski del tekaške sezone je tukaj, tako da pripravljenost ne bi smela biti problem. Kar lepo število jih bo že prihodnjo soboto prišlo v Baško grapo, na tek iz Podbrda na Črno prst (saj res, kdaj neki sem bil zadnjikrat pri koči- odkar delam kroge GM4o se ji vedno izognem).
Srečanja članov se že veselim, upam, da ne bo prišlo kaj takega vmes, da bi me zadržalo.
LP, Vencelj
Uporabniški avatar
 Vlajko
V soboto, 15.9.2007, se mi je končno izpolnila letošnja želja prehoditi celotno traso "Gorskega Maratona štirih Občin". :D

Ker sem se zavedal, da letos še nisem sposoben postati polnopravni Član Kluba GM4O, sem hodil ter vmes občasno malo počival nekoliko dlje ( natančno 10:26:03 :) ) . Sedaj je že dva dni od takrat, a sem še vedno prepoln adrenalina. :wink: Pot mi je bila "nesramno" všeč in jo bom zagotovo še kdaj ponovil. :!:

PS:
Namesto opisovanja poti vam raje ponujam svoje risbice. :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Lepo si prehodil GM4O in še lepše si ovekovečil svojo pot. Slikce so prelepe in res ti hvala zanje. Nekega dne bom zbral vse te prelepe fotke(seveda z dovoljenjem avtorjev) in napravil razstavo. Škoda, ker te nisem mogel spremljati vsaj delček poti, pa vidim, da nisi imel orjentacijskih težav.
Bravo Vlajko, te bom predlagal za PRIPRAVNIKA v klubu GM4O.
 Jožko
Pa še to obvestilo!
Na straneh gorskega maratona, se nahaja NOVA rubrika z ažuriranimi seznami članov kluba v obeh sekcijah. Komentarji, vtisi so prepisani iz knjige vpisov in so lahko včasih prepisani, kako drugače kot jih je pisal avtor. Po opravljenem krogu se marsikomu trese roka in je njegove vtise težko prebrati.
Delamo na temu, da bi v prihodnosti lahko k svojim vtisom dodali tudi kakšno slikco.
 Jožko
Pozdravljeni
Lep sončen dan me je zvabil na progo GM4O, jesenski čas je za zimskim zame najlepši in te res spravi v pravo pravljično vzdušje, da kar plavaš skozi rumeno listje, ki je že, kar dobro odpadlo. Stezice so polne šumečega listja in je kakor da bi hodil po prelepi tisoč barvni preprogi. Tu pa tam ti pot prekriža plašna srnica pa veverica, ki si pripravlja zaloge za zimo, ki pravijo, da bo dolga in huda z veliko snega. Srečaš pa tudi prjatla tekača, ki sta lep dan izkoristila za včlanitev v GM4O. Ne dvomim, da jima ni uspelo, zato kar čestitke fanta vse ostalo pa v prihodnje, ko dobim ta prave podatke.
Res enkaratna je narava in če si samo zamislite delček poti s Koble proti Črni prsti skozi prelepe zlate macesne, škoda, ker mi je šla baterija pri fotkiču tko, da vam te lepote ne morem pokazati. Pa saj je še cel teden napovedano lepo vreme in vse to je še na ogled.
Srečanje članov kluba GM4O bo po Ljubljanskem maratonu in upam, da bo še kaj vremena, da si pogledamo kakšno lepo zadevico preden sedemo in se poveselimo.
 Jožko
Pozdravljeni!
Kot sem obljubil, še na kratko o dveh tekačih,ki sta v nedeljo opravila s traso GM4O. Pridobili smo novega člana in še enega starega borca. Oba sta opravila s progo v 7,55 in seveda na progi uživala lepe jesenske čare, ki nam jih ta hip ponuja narava.
Treba pa je povedati tudi to, da smo na progi imeli tudi dve dekleti, ki pa progo nista zmogli v predpisanem času in se bosta za to še trudili in seveda jih v klub GM4O sprejmemo kot pripravnice.
Tudi naš stalni dopisovalec in zagret tekač VLAJKO se je odpravil in se sprehodil po progi, da jo vidi in oceni. Bil je zadovoljen, kljub temu, da je ni prehodil v limitu. Tudi njega bomo predlagali za pripravniški staž, ga povabili na srečanje članov in sigurno ga bomo drugo leto imeli v klubu GM4O.
Tako to je kratko poročilo o dogajanu v zadnjem času v našem klubu.
Seveda tudi to je bil dogodek, včlanitev v sekcijo EKSTREMNO z štirimi krogi je nekaj, kar je vredno in pomembno za naš arhiv.
 Jožko
Pozdravljeni!
V zadnjih dneh je progo prehodilo, kar nekaj "starih" in nekaj novih članov. V ponedeljek večja skupina domačinov v prekrasnem dnevu ni toliko hitela, da bi krog opravili v limitu, so raje uživali v prelepi jesenski naravi.sicer pa so to sami prekaljeni stari mački, ki že imajo članstvo v klubu in mislim, da tudi po eno ponovitev v letošnjem letu.
V soboto pa je ponovitev opravila tudi Simona T, verjetno kot trening za tekme na Hrvaškem. Kot je videti Simona to najraje opravi kar sama. Bravo Simona!
Tudi sam jo imam letos v planu še enkrat in tako zaključiti pri št. 5 v letu 2007. Sicer pa, če mi bo uspel še ta peti krog je to skupno 15X od lanjske 3kratne ponovitve.
Če je kdo interesent za vpis v klub, naj se javi in naredimo to v bljižni prihodnosti. Več ko nas bo lažje in lepše bo!
 janezu
pravkar sta se v klub vpisala žine in igor k.. kot poročata od rudkota v spremstvu enega,ki ne zna ne pisat,ne brat :D saj bosta že napisala, ko se vrneta domov.zna biti kar pestro na zaključku-upam,da pri rudiju LP ju
Uporabniški avatar
 žine
Danes sva z Igorjem izkoristila neizmerno lep jesenski dan in popustljivost šefov ter naredila en krog po GM4O. Za naslednjo takšno priložnost bi si želel s seboj uradnega fotografa (npr. firbca :D ) ker je kar malo sebično tako veličastno lep dan v jesenskih hribih nositi le v sebi....opisati pa ga, ne da bi zašel v kičasto pretiravanje, ne znam :D . Oba vrhova na poti sta se kopala v soncu in videlo se je ......uh, daleč naokrog in praktično vse. Le na poti v Huda južno in potem iz doline navzgor naju je malo hladila megla, v celoti pa vendarle izjemen sončen dan (zadnji hip pred napadom hladne fronte :D ) Pravzaprav smo bili na progi trije: kolega ki žal ne zna brati in pisati jo je brisal malo pred nama, puščal pa je konkretne sledove, točno na poti in po moje zasluži članstvo v klubu. Po bežni preiskavi strukture medvedovih drekov (ja, za medvedom sva laufala) je videt da je rastlinojedec, bili so lepo rdečkasti in polni pečk šipka in jerebike - tega je zdaj res v izobilju. Ampak je Rutko hitro dodal da je rastlinojedec le trenutno. Tko da malo je vseeno treba biti previden.
lpŽ
Uporabniški avatar
 firbec
OK!
Kdaj gremo? A bi počakali, da gre medo spat?
Po novem grem lahko samo med tednom :roll:
LP Marjan
 Simona T
Pozdravljeni!

Ja Jožko, v soboto sem se kar sama odpravila okoli. To je bila predvsem potrditev članstva :) , seveda pa obenem tudi trening.
Da sama hodim okoli pa sem tako že navajena. Predno Marjana v kaj pripravim, imam že polovico poti za seboj. Je pa res, da se on pripravlja na L.maraton (naj mu bo).

Seveda pa moram omeniti še prijaznost v koči na Petrovem Brdu. Prav z veseljem vstopim, ko začutim, da sem (smo) dobrodošli. :clap:

Se vidimo.

Lep pozdrav
Simona
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Simona pri nas ste res dobrodošli prav vsi, še posebno pa nežnejši spol, ki se kosa s temi strminami je res pohvale in spoštovanja vreden, pa nič ne mislim, da ste kaj drugačne kot smo mi. Še dobro, da je bil "medo" par dni za tabo, če ne vprašanje, če ne bi še danes tekla naokoli.(ha,ha)
Žinetu pa se moram prav opravičit, ker sem ravno dan prej vzel knjigo za vpis, upam, da sta se zabeležila tako, kot smo se slišali. taki dnevi so res čarobni in ko tako "ukradeni sred tedna še toliko lepši.
Medo pa, kot izgleda išče primeren prostor za zimski spanec in upam, da ga ne najde kje v bližini proge GM4O.
 aleksander
Neč se ne bojte medota,sej imate 100% več možnosti,da vas vlak povozi,kot pa ,da vas pohrusta medo :wink:

LP Aleksander
 Jožko
Pozdravljeni!
Hojla Aleksander, nič se ne smej, je tudi na vašem koncu nekaj teh sledi. :oops: Prejšnji teden ga je sledil Martin u Camarije je pa tako, da je lahko že bog ve kje in se ga res ne bojimo. Mislim, da ima medo dosti več drugih dejavnosti, kot pa loviti prešvicane laufarje po hribih okoli Baške grape. Zato, kar veselo na progo, srečanje se približuje in krst novih članov tudi!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA