prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tamt
blo je lepo :D
spet smo "odkrili" novo traso :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 dannae
Ja, res je bilo prijetno včeraj. Kot vedno na Krožniku v vaši družbi :TF) . Tekla sem kar od doma, mimo jelenčkov, kjer sva se dobila s kovitom. Skupaj sva odtekla do štarta Krožnika. Od tam pa skupaj s Krožnikovci. Beseda je tekla o LM, Amsterdamu in še kaj. Pri ZOO smo srečali Durovce. Tokrat jih številčno nismo vodili.
Na vrhu je bilo treba že prižgat lučke.... odtekli smo krog po širših stezah, mostičke in korenine smo pustili zajcem in srnam.. :roll:
Malo je bilo ovinkarjenja pri hali in Belviju...Mislim pa, da nam je sedaj vsem jasno, kje so tiste kozje stezice do skakalnic :wink:
Krog sem zaključila pri jelenčkih. Moj osebni trener je bil poln preklinjanja, ker sem spet hitela :oops: . Do nadaljnega imam ukaz za mirovanje. LM se približuje. Tini, vsekakor bi lahko malo razmislil o mojem predlogu. Pripravi kakšno zanimivo temo, da bo lažje....
Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 5rca
nana napisal/-a:Strah pred poškodbo tik pred LM je čitno naredil svoje

zato tudi mene ni bilo :evil:
Uporabniški avatar
 tini
dannae napisal/-a: LM se približuje. Tini, vsekakor bi lahko malo razmislil o mojem predlogu. Pripravi kakšno zanimivo temo, da bo lažje....

Ja, naceloma to kar velja.
Pogoj je le, da pridem v kolikor toliko normalnem stanju z Ucke.
(lako cemo mi to z dvojno porcijo R4+kaksnimi cevapi :) )
Uporabniški avatar
 dannae
tini napisal/-a:Pogoj je le, da pridem v kolikor toliko normalnem stanju z Ucke.

tini, ti kar lagano! Uživaj na Učki! Za nedeljo se pa zmeniva na licu mesta :lol: . Važi :?:

Aja, pa še to:
Dragi moji Krožladarji,
uživajte na LM-ju in želim vam, da dosežete zadane cilje!
Uporabniški avatar
 milkec
jou folk... vem, da je danes še evforija iz Ljubljanskega maratona, pa vendarle mene zanima, če bi kdo danes kaj pohajkoval po rožniku (v primeru ne prevelikega dežja)! Jaz bi bil takoj za!
Uporabniški avatar
 bobr
Seveda danes velja. Wega sigurno pride, Pegaz se je najavil in še kdo bo.
Mene drugače še dajejo stegna in meča od nedelje sam bo krožnik ugajal kot masaža 8).
Aja in da ne slišim izgovorov na vreme, v nedeljo ste dokazali da vam gre tek po dežju!
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Aja in da ne slišim izgovorov na vreme, v nedeljo ste dokazali da vam gre tek po dežju!

Ko bi te vedel ozadje tega dežja! Ni za okrog govoriti... (pssst)!

V glavnem če bo tako padalo kot zdajle pridem, drugače se bom pa stopil!
Uporabniški avatar
 Wega
In danes imam sabo mega luč, tako da tudi ZEN sekcija prosim, brez izgovorov.
Uporabniški avatar
 pegaz
Wega,
Milkec nekaj trosi naokoli govorice, da imaš ubitačan tempo, jest sm nekej rekonvalescent, a misliš, da gre ZEN sekcija dost počas?
(sem kot mož od Lepe Vide PRESS)

Al pa če me za eno prostovoljno kužoslavo privežete, da bo mal vlekla...? Idej je obilica, duh je krepak!

Se vidimo, z lučko na glavi v napad
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 5rca
če gre pa Pegaz danes ... hmmm ... ma sej me noge "skor nč več" ne bolijo :roll:

edin višja sila mi lahko prepreči (doma imam dve okol metra devetdeset :wink: ), tko da ...
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja če pa 5rca pride, pol me pa tud dve taki bolj veliki simpatični višji sili ne moreta prepričat, da ne pridem.
(no, mogoče, če bi se zelo potrudili PRESS) :)

Pegaz :)
 nana
bobr napisal/-a:Aja in da ne slišim izgovorov na vreme, v nedeljo ste dokazali da vam gre tek po dežju!

Jaz sem letošnjo kvoto tacanja po dežju že presegla (kvota je bila nič (0) :) ) Fotrov tek in LM bo zaenkrat kar dovolj - za nekaj časa :roll:

Sicer pa, kaj bi se sprenevedala; meni je premagovanje stopnic še vedno posebo doživetje. Glede na to, da imam duplex stanovanje, se stopnicam kar ne morem izogniti - in kar naprej potrebujem kaj iz "napačnega" nadstopja :cry:

Lep tek in lp
Uporabniški avatar
 veter v laseh
K-Rožnik je mamljiv, toda tudi kruh je potrebno zaslužiti. Glede na odsotnost se vidimo in odtečemo naslednji prost torkov popoldan.

Uživajte, v premislek pa je tudi luzr-ova ponudba za tek ob lihih dnevih.

"Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti neomajen." - Lao Ce
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA