Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kar rajcajte se med seboj. 8) :arrow: Zna biti nedeljska analiza še zanimiva. :wink: (Žena naj bo doma Press) :D
Uporabniški avatar
 Darja
Snezinka napisal/-a:
Darja napisal/-a:To bo pa Snežinka vedela. :lol:

Auč :bum:
Darja, a ti veš, da je meni tudi ime Darja :roll: :twisted: .

lp
Snezinka

:idea: Zdaj pa že :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
luzr napisal/-a:teksal????????????? Kaj je neki to, ne upam vprašati doma.
Tek, teči, tekati, tekti.
Seks, sekati, seksati.
Teksas, Texas, Texass
:arrow: teksati :?: :?

Ja, saj sem rekla, da je treba moškim vse narisat. :wink:
Razy je neki o pralnem prašku motovilil :shock: , diplomatsko, ni kej.

:!: Teksat je tek+seks brez svinjine. Tudi tek+seks z občasno kakšnim šniclom prašička, ki je celo življenje tekal po travnikih in jedel krompir, repo in korenje. :!:

Tko Luzr, da boš lahko mirno spal. :!:
Lp, I.
PS: Pa brez zamere, se samo hecamo...
Uporabniški avatar
 dannae
Sončka, evo zej vem, zakaj si Nabrežine tko dobr tekla.... Ej, ni šans, v nedeljo, veš. Si definitivno v prednosti. In uživaj!
Na teku v Palmanovi pa lahko poskusimo kako drugo tezo dokazat.

Lahko se zmenva tkole:
Sončka priprava na LM :arrow: teksal
jest priprava na LM :arrow: samo tek

Za Palmanovo:
Sončka :arrow: samo tek
jest :arrow: teksal

Pa da vidimo. Samo brez goljufanja... :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
prijavljen na maraton učka za jutri.
rekel sem, da en dan prej ne bo teksa
sem se pač zmotil
spet doma, pa tako lep dan bo.
lepo se imejte vsi na LM
lp ,mirko
 luzr
Sončka napisal/-a:
luzr napisal/-a:teksal????????????? Kaj je neki to, ne upam vprašati doma.
Tek, teči, tekati, tekti.
Seks, sekati, seksati.
Teksas, Texas, Texass
:arrow: teksati :?: :?

Ja, saj sem rekla, da je treba moškim vse narisat. :wink:
Razy je neki o pralnem prašku motovilil :shock: , diplomatsko, ni kej.

:!: Teksat je tek+seks brez svinjine. Tudi tek+seks z občasno kakšnim šniclom prašička, ki je celo življenje tekal po travnikih in jedel krompir, repo in korenje. :!:

Tko Luzr, da boš lahko mirno spal. :!:
Lp, I.
PS: Pa brez zamere, se samo hecamo...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa tako. Le ni bil Dixan.
Saj se mi je zdelo, samo vprašati sem hotel bolj izkušene, ker vas ni sram deliti svojih skrtih misli z občestvom.
Predvčerajšnjim sem papal polento, žal pa nič nisem tekal. Sem jačal mišice z delom, čeprav zaenkrat ne izstopajo skozi moja oblačilca.
Kako bo v nedeljo ne vem. Najverjetneje bo mnogo luškanih deklic z zelo pokvarjeno domišlijo na kupu...

Risati, mi (Sončka) vsega ni treba. Le rad vidim ako znajo dekleta nadpovprečno dobro risati.

Eeeee. A ni to preverzno, ali se napiše perverzno? Seks z šniclom iz ubogega pujska, ki je bil zaprt celo življnje v ihanski štali. A ni to nekrofilno, bestialno.
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf napisal/-a:Jaz trdim, da si lahko totalno neprespan, ampak tako poln energije, da te to ne ovira. ;) Depre se pa znebimo ravno tako kakor spanca. :) Žurka do jutra, potem pa smuk v tekaške copate in tečt. :P
lp, Jusuf

Ja ja
pol pa ogrevanje a la Bor (ventilator in gretje na maksimum)

he he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Me je Aleš danes opozoril, da bi bilo smiselno povedat, da letos jaz ne bom tekel. Samo nisem imel poguma to storit pred sobotnim poznim večerom, čeprav so ene na današni testeninki nekaj omenjale čakanje jutrišnega dne ..... :D
Uporabniški avatar
 tae
lojzeP, danes smo na analizi iz zaupnih virov zvedeli zakaj nisi tekel. Ajajaj. :nono:

PS: Se ti je kaj kolcalo, ko smo se spomnili nate? :D
 nova
Torej, fantje in dekleta, kakšni so bili rezultati? :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Hipoteze:
1. vsi tekači (moški), ki so zadovoljni z svojimi rezultati, niso včeraj seksali;
2. vsi tekači (moški), ki so nezadovoljni z svojimi rezultati, so včeraj seksali;
3. vse tekačice (ženske), ki so zadovoljne z svojimi rezultati, so včeraj seksale;
4. vse tekačice (ženske), ki so nezadovoljne z svojimi rezultati, niso včeraj seksale.

Odzive tekačev in tekačic pa si preberite v ostalih temah o LJ maratonu in odgovor vam bo jasen!

Hudič, najbolj nesrečen si lahko pri hipotezi 4, a ne punce?
Nazadnje spremenil klatez, dne 28 Okt 2007, 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Klatež, žal spadam v kategorijo dvojnega minusa (torej točka 2 ne velja aksiomatično) buhuhuhuuuuu.

In če za mojo drago velja tvoja točka tri, bo že videla!
Uporabniški avatar
 Snezinka
klatez napisal/-a:Hipoteze:
...
4. vse tekačice (ženske), ki so nezadovoljne z svojimi rezultati, niso včeraj seksale.

...
Hudič, najbolj nesrečen si lahko pri hipotezi 4, a ne punce?

Definitivno sem ovrgla hipotezo pod št.4!
Več kot zadovoljna z rezultatom :juhuhu: ...

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 RoKo
nova napisal/-a:Torej, fantje in dekleta, kakšni so bili rezultati? :lol:

1. za tek :P za sex :oops:
Uporabniški avatar
 marathon95
klatez napisal/-a:Hipoteze:
1. vsi tekači (moški), ki so zadovoljni z svojimi rezultati, niso včeraj seksali;
2. vsi tekači (moški), ki so nezadovoljni z svojimi rezultati, so včeraj seksali;
3. vse tekačice (ženske), ki so zadovoljne z svojimi rezultati, so včeraj seksale;

Svi nezadovoljni i nezadovoljene od 1-4 morejo sve popraviti seksom poslije teka :lol: :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA