Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
#989
Dule napisal/-a:Zadnje dni opažam veliko tekačev po cestah praktično od zgodaj zjutraj pa tudi ponoči jih videvam. Ali kdo ve ali je to normalno za ta pozno jesenski čas ali pa se je povečalo število aktivnih tekačev? :?:


definitivno povečalo! zimske pavze ni več - zdaj je celo leto tekaška sezona :)
Uporabniški avatar
 Z*
#990
Zima je res tu, a vreme je tekačem zelo naklonjeno. Tudi to je razlog za precejšnje število aktivnih tekačev v tem času. Ko bo meter snega in zameti na pločnikih, bo število zagnancev drastično upadlo. Zaradi varnosti, seveda. :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#991
Ja, ko bo pa sneg zapadel se bo pa pocas nehal pol. Usaj jest v Lj po tem, ko zapade sneg tezko tecem, ker sneg ne zdrži in je po 2 dneh plundra, pol pa ornk led. BO zgleda res treba pocas ksn fitnes pogledat :?
Uporabniški avatar
 Dule
#1025
Ero, prosim te še za eno majico (velikost XL) za mojega prijatelja, ki bo tudi tekel za TEKAŠKI FORUM! :wink:
Uporabniški avatar
 ero
#1027
Dule napisal/-a:Ero, prosim te še za eno majico (velikost XL) za mojega prijatelja, ki bo tudi tekel za TEKAŠKI FORUM! :wink:


OK, zabeleženo. na seznamu nas je že 17! več o majicah bo znano (upam, da) prihodnji teden. do ponedeljka me namreč ni, potem pa stopim v akcijo.
 Primoz R.
#1029
:D Živjo vsi FORUMOVCI. :D
Že nekaj časa se spehajam po forumu in njenih zanimivih temah, pa seveda vaših izkušnjah. Danes pa sem se tudi registriral in bom poskušal tudi sodelovati v razpravah.
Tečt sem začel že pred nekaj leti, a vsako leto le kak mesec, potem pa sem iz različnih razlogov nehal...
Letos pa me je kolega povabil na tek trojk. Bilo je super. Odločil sem se, da se udeležim Ljubljanskega polmaratona in sem ga tudi pretekel.
Zadnjič sem bil tudi na Slapinjskem teku, a žal še poznal Tekaškega foruma.
Najbrž pridem v Štanjel, če bo le lepo vreme. Prišel bi s sinom in ženo, zanju pa je pogoj lepo vreme.
Če pridem, zagotovo tečem za TEKAŠKI FORUM.
Uporabniški avatar
 matjaz
#1032
:D :D :D Zame je zima šele zares pravi čas teka, mi pač odgovarjajo temperature. Je pa definitivno vedno več tekačev. Če pa pade sneg pride tek na smučeh ki je ravno tako krasna stvar. Tudi tek po snegu zna biti prijeten, so pa seveda pogoj zares dobre superge.
Uporabniški avatar
 ero
#1035
matjaz napisal/-a:Tudi tek po snegu zna biti prijeten, so pa seveda pogoj zares dobre superge.


ja, tek po snegu je pravi užitek. in ko sprehajalci še malce utrdijo potke, se žurka prične :) če nizke temperature zdržijo vsaj nekaj dni po svežem snegu, je podlaga najboljša.

in vedno znova ugotavljam, da na Rožnik stokrat lažje pridem kot tekač in ne kot pešec, pa naj bo še tako ledeno.
 Primoz R.
#1036
:D Živ,
Ero, ideja za majice je super, tudi napis je ok. Rezerviraj zame dve majici (eno velikosti M in eno L).
 Primoz R.
#1037
:D Živ,
kar se teka po snegu tiče je super. Pozimi grem z bratom dostikrat čez Grmado na Šmarno goro. dol pa tečeva po "PESKIH" (v Vikrče). Noro, ti rečem. Obvezna oprema pa so gojzarji, v supergah si nebi upal.
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1039
hm, tle čez Peske je kr hudo tečt, mislm, s frendi šel polet dol v supergah tečt, smo še tri dni usi trije samo sedel, noge me pa niso u življenju še tok bolele kot takrat :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1056
ziv,

Ero, bi lahko zame poleg naročene L majice dobil še eno M in še eno L

hvala
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#1067
Jest bol počas tečem, ampak, če bi imela pa tako majčko od "tekaškega foruma" velikosti M, bi bila sigurno par sekund hitrejša. Jo kr naročam!
Uporabniški avatar
 Dule
#1068
Andreja enako je tudi pr meni. Odkar tečem za "tekaški forum" imam občutek da sem ful hitrejši, pa še motivacija za trening je boljša, ker vem da nas je veliko, ki se trudimo v tej smeri.
Konkurenca pa se naj nas kar boji, kajne Andreja!! :D
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#1073
Točno tako!
Grem dons po šihtu takoj 10 krogcev na Holmes odtečt, pa čeprav zaenkrat še brez majčke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA