Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Andraz
no gut pol se ju3 zmenmo kaj in kako, muc alpa cowboy na vaju računam, k ženske RES PREVEČ komplicirajo.... :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No tud jaz lahko peljem, najboljš pa da se jutr fiksno zmenmo.
Uporabniški avatar
 Cowboy
najbolš da gremo vsi skup, pa je stvar rešena. kdo po prvi v cilju, da pa pol še za rundo!!
Uporabniški avatar
 muc
pol jest sigurn ne bom :lol: no to tko al tko ne bom, da si ne bom kej domišljal...

lohka se pa res jutr prot večeru dobimo tle gor in se fiksno zmenmo ok?!?
Uporabniški avatar
 Andraz
jest sem za, sam ne vem če bom doma, če me ne bo, me nej pa plis kdo pokliče, alpa napište gor kaj ste se zmenil.... pa plis ne me doma pozabit....
 pegy
kaj kaj se tuki dogaja?....ste se neki na ženske spravl :cry:
kdo komplicira,sej cele dneve še tok nimam cajta,da se vam javm kle,pol pa zvečer tole mal prečikiram,pa tkole :--(

ma pazte se vi moški,bova s Fanči tko šibale v Lj,da vs bova vse prehitele :lol: :lol: :lol:
.....če verjamete :D
ja Andraž če te bomo pa doma pozabl,boš pa teku do Lj :D ......za ogrevanje :lol:
Ja nč,fejst bodte,se vidmo,če ne prej v LJ :laola
Uporabniški avatar
 Andraz
Pegy, nč se nism/o na ženske spravl, povemo kr je res, mal pohecat se je pa tud treba....

pa glih v lj. za ugrevanje tud ne bom laufu, se bom za cesto postavu v polni tekaški bojni in zelo žalostno gledu, ni hudič, da se me kak štajerski tekač usmili.... hehehe 'usmiljen brat'.

Pič kumar, ta teden sem šel sam 1x mal tečt, bl nč od mene, dons bom šel tud mal, ampak po moje se temu reče počivat pred dirko???

mam kr mal slabo vest, jajaja Cowboy vem, vem ti si cel teden laufu k da te kdo lovi :lol: Pa muc in BO tud po moje a?

me prav zanima, če bo tole počivanje obradilo sadove :?: :?:
hehe to bom pa ju3 odkril :shock: :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 muc
haha tle se pa res kr orng dogaja :lol: :lol: :lol:
če boste tkole našpičen še v LJ pol pa sploh ne bo panike :wink:

včeri sem šel popoldne en krog preden se je orng uscal, pa tud enga tekača nisem srečal :( ...vsi sam počivate al kva???
no sej ta teden tud jest nisem prav velik migal...sem tud skoz v službi...še dons :cry: ...samo ne bom prav dolg tle zdržu :wink:

mogoče grem popoldne spet en počasen krog, da ne pozabm tečt do jutr :wink:

se vidmo...pa že zdej držim pesti, da nam vsem rata dosežt cilj, ki smo si ga postavl :laola

p.s.
pegy in fanči, kakšne cunje bosta imeli, da vaju pozdravm ko bosta mim švignle :wink:
 fanči
:lol: :lol:

muc, oblečene bova: modro, sivo, redeče pa še mal svetlo modre in bele :wink:
Uporabniški avatar
 muc
fanči napisal/-a::lol: :lol:

muc, oblečene bova: modro, sivo, redeče pa še mal svetlo modre in bele :wink:

a to pa sploh ne bo problem porajtat :wink:
 pegy
ojla!
Sej vem,da se hecate Andraž :wink:
Drugač pa tut jst že kr neki časa "počivam" glede teka :cry: ,sej sploh ne vem ,če znam še laufat :? :lol:
Bom jutr vidla :wink: .....................vi pa tut,k bova mim švignle s Fanči :laola

muc,sm se pa jst že dons mal s tvojo sestrco zmanla,da ns bo mogla mal poslikat jutr,pa prav ,da tebe bo že počakala tisto uro in pol,mene pa................ne bi rada penzije dočakala :lol: :lol: :lol:
sm ji oblubla,da ne bom velik za tabo,sam ene pol ure :D
 fanči
še dobr, da se ne maram slikat :oops: :D , ker mene očitno ne bo nihče čakal, da pridem z nasmehom skozi cilj :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Pegy res jo lahko najamemo kot uradnega fotografa za nas "jezerski klub" :wink: ...samo bi blo fajn, če bi vsak povedal svojo štartno št. za lažjo orientacijo!?
ker vseh 8000 prjavljenih sigurn ne bo ujela :lol:

moja je 1649...če bo imel slučajno še kdo kje kakšnega najetega fotografa :wink:

fanči, nč se bat tud tebe bomo ujel na fotko...z nasmehom seveda :lol:
 pegy
ok,jst mam 2243
pa sej mene bo pa že prepoznala :) ,razn,če ne bom prov boga zgledala :? , take me pa ni navajena :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA