prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 teka-teka
Aha, od maja imaš polar, Nanika. Glede navodil v SLO, bi mi prav prišle. Zadevo sem poštimala osnovno, za kaka planiranja teka sem raje pustila za kasnejše obdobje. Ti pošljem naslov na ZS, če si res pri volji za prevod, pa stroške za fotokopiranje obvezno povrnem. Škoda res, ker je taka gužva na maratonu, sem prepbrala objavo v Poletu, pa sem se kar mal zamislila kako bom speljala vse skupaj. Upam, da varuško in rezervno varuško ne zvije bolezen in da bom tokrat lahko nastopila.
Muc, na 21-tko grem. Bom videla, če se bom privlekla nazaj, tak način treninga je tudi pri meni v navadi :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Anja.com napisal/-a:o, super, hvala! ta izgleda malo hujši :D
bom nekako skombinirala, večina pa bom kar po tem delala!

pod 2uri dvomim da bi prišla, ker se mi preprosto ne da matrat pa hitro šibat če je počasi bolj fajn, pa ne kaže ravno da bom čist tazadnja ;)
na 10km imam sicer zdaj čas malo pod uro, recimo 55-57min.
mi niti ni tako pomembno, kakšen čas bom imela, samo da grem in da pretečem. oz. sploh še nisem razmišljala o tem :? :? bi bil 2uri realen cilj???????
LP

Kako je šlo?
Uporabniški avatar
 RoKo
Eve;)ina napisal/-a:joj dj ne mi delat slabe vesti... že tko jo mam ker par dni (3) nisem laufala. Sam kaj ko sploh nimam časa zarad službe... Sj bi laufala ponoč sam kaj ko sm preveč zmatrana. :--( ... Upam da se mi tako "abstiniranje ne bo kaj preveč poznal.

Isto vprašanje kot za Anja.com?
Uporabniški avatar
 Anja.com
RoKo napisal/-a:Kako je šlo?

hihi, :)
392 2110 ANJA LIKAR 1987 SLO Tekaški forum 0:28:43 1:25:18 1:58:25 2:00:37

(sem raje neto čas na debelo napisala) :D
fajn je šlo, nism preveč trpela ;) tud danes me sploh nič ne boli, hmm, čudno? :S bo treba drugič kar na 42, da se bo sploh kje kaj poznalo ;)
Uporabniški avatar
 RoKo
Anja.com napisal/-a:Živjo!
Je kdo treniral po tem programu za polmaraton (z nike strani)?
Zanima me, če je dober? Meni je malo čudno, da je tako malo dolgih tekov, samo dva sta 100minut ali več, samo 10krat 1ura ali več. No, pa fartleki. Sicer izgleda mi fajn program, ampak glede na to, da polmaratona (vsaj letos) sigurno ne bom pretekla pod 2uri, se mi zdi 115minut malo premalo za najdaljši tek, ....?

Samo da te spomnim na tvoj pesimizem pred tedni.
Čestitam. :laola
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja men je pa davek 2h so vzele službi. Ja se je kr poznalo da nisem 3 tedne preveč treniralo, tako se tudi nisem upala "spusti" in sem se šparala celo tekmo... (po 21km, sm mela fore še za 3 km). To mi je pa poslabšalo čas... Ampak ne smem se pritoževat.

222 1732 EVELINA SRNA 1984 SLO 0:30:01 1:35:20 2:15:12 2:16:47

za prvič uredu. Sem uživala v teku... za drugič pa vem da mam moči še pa še....

aja BRAVO ANJA.COM!!!! SUPER REZULTAT
:cast1:
Uporabniški avatar
 RoKo
Eve;)ina napisal/-a:ja men je pa davek 2h so vzele službi. Ja se je kr poznalo da nisem 3 tedne preveč treniralo, tako se tudi nisem upala "spusti" in sem se šparala celo tekmo... (po 21km, sm mela fore še za 3 km). To mi je pa poslabšalo čas... Ampak ne smem se pritoževat.

222 1732 EVELINA SRNA 1984 SLO 0:30:01 1:35:20 2:15:12 2:16:47

za prvič uredu. Sem uživala v teku... za drugič pa vem da mam moči še pa še....

aja BRAVO ANJA.COM!!!! SUPER REZULTAT
:cast1:

Glavno da si zadovoljna in da si uživala v teku. Seveda tudi tebi :laola
Uporabniški avatar
 Anja.com
RoKo napisal/-a:Samo da te spomnim na tvoj pesimizem pred tedni.
Čestitam. :laola

Hvaalaaaa :D :D
Čestitke tudi vama! :laola
Saj ni šlo za pesimizem, ker mi je bil za prvič čas nepomemben (ok, dokler ni res preveeeeč;) ), šlo je za to, da res nisem pričakovala, sem pa seveda zeeeloooo vesela :)
Uporabniški avatar
 Andraz
Bravo Anja.com...
po niku run planu si tak dober čas naredila???
super!!!

jest sem po istmo planu zmogel v 2:03:17 neto!!

sem mal razočaran, čist zares

Eve;)ina tudi tebi čestitke!!!
 tehnik
ČESTITAM VSEM ZA DOSEŽENO! :clap:

Jaz navkljub bolečinah 2:16:00!

Tehnik
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
KOK SMO MI LEGENDE :cast1: :cast1: :cast1:
bravo mi...

ja jst komi čakam mojo naslednjo 21tko (da zboljšam čas) ... mislite da je še kakšna letos??

gledala sem neki koledar pa nič kaj dobrega ne kaže ...
 nana
Eve;)ina napisal/-a:ja jst komi čakam mojo naslednjo 21tko (da zboljšam čas) ... mislite da je še kakšna letos??

gledala sem neki koledar pa nič kaj dobrega ne kaže ...

Palmanova, 18.11.2007

Ta polmaraton kar hvalijo (da proga ni pretežka :wink: )

Mene pa zanima, kako mislite sedaj nadaljevati. Sama sem tudi prvič tekla 21-ko in ker v kosu nisem tekla več kot 17 km, mi je bil cilj preteči ta polmaraton. Sedaj sem to uspela s časom 2:21:21, v nadaljevanju bi pa rada malo izboljšala čas, da ne bom vedno :oops:

Ali imate kakšen pameten program?
Nazadnje spremenil nana, dne 29 Okt 2007, 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Andraz
nana napisal/-a:

Mene pa zanima, kako mislite sedaj nadaljevati. Sama sem tudi prvič tekla 21-ko in ker v kosu nisem tekla več kot 17 km, mi je bil cilj preteči ta polmaraton. Sedaj sem to uspela sčasom 2:21:21, v nadaljevanju bi pa rada malo izboljšala čas, da ne boom vedno :oops:

Ali imate kakšen pameten program?

isti problem nana, za 1x sem najdu sam tole....
http://www.tekaskiforum.net/viewforum.php?f=16

program za triste, ki so že pretekli 21!!!
Uporabniški avatar
 NANIKA
Tudi zadovoljna s prvo 21-tko.

Bruto čas 2.10.20 neto pa 2.07.17

Drugič samo upam, da bo kej boljše vreme.

Muc kako je bilo pa s tabo?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA