Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 pegaz
MihaPR napisal/-a:Bom jest prevzel čokolado :twisted:

Ja ne vem.
A si ti nataša?
Pokaži šapo.
Uporabniški avatar
 predrag
:laola Veselem društvu in "fušu" PM Palmanova / IT pridružimo se tudi MI, naša malenkost MK Umag (direktno),
a za fešto potem smo še bolj pripravljeni, se podrazomeva z vabilom,
če ne pa "WILD CARD pri našem cenjenem prijatelju Bofu; a do tada fajn se imejte, in uživajte.
Vidimo se.
 bojanm
Predrag,seveda ste vljudno vabljeni in zaželjeni,če pa hočeš uradno vabilo
mi pošlji naslov.
Kar se analize tiče je BoF glavni maestro,v njegove sposobnosti pa tko al tko vsi zaupamo.
Uporabniški avatar
 koto
Mene pa (še vedno) zanima kakšno je bilo vreme lansko leto in pa kdaj je namen, da pridemo nazaj (ali naj bi bili nazaj do 19h-takrat se začne hokej OLI: JES. Pa glede na to, da štartamo iz Tivolija, je pametno da računamo pri povratku na gnečo pri Tivoliju).
Uporabniški avatar
 predrag
:juhuhu: Ej kompa, ma super vidimo se pred tekom, na teku, in potem, sigurno. Lp vsem.
 Marinka
Mene pa (še vedno) zanima kakšno je bilo vreme lansko leto in pa kdaj je namen, da pridemo nazaj

Lani je bila v Palmanovi podobna temperatura kot letos v Ljubljani. Ne več kot 9 stopinj, kar je super za hiter tek. Tudi deževalo je, ampak na srečo samo do prihoda našega avtobusa do stadiona. Pokrajina je bila temu ustrezno siva - oblačno zgoraj, nizke meglice nad polji, vmes pa oskubljeno drevje in grmovje. Zgledalo je, kot da vse tiste horde tekačev lovijo ne samo svoje osebne rekorde, pač pa tudi razprodajo cvetličnih aranžmajev za Žale. :lol: Ampak to ne moti velikih duhov, če so fokusirani na zadnjo tekmo leta, ane?
Khm, prihod v Ljubljano se je pa zelo zavlekel zaradi odlične postrežbe v gostilni. Mogoče nam rata, ni pa dvakrat za reč, da boš najbolj nervozen potnik na avtobusu na poti domov. :lol: Ve se, kdo bo takšen na poti v Palmanovo. :oops:
Uporabniški avatar
 koto
Marinka napisal/-a:?
Khm, prihod v Ljubljano se je pa zelo zavlekel zaradi odlične postrežbe v gostilni. Mogoče nam rata, ni pa dvakrat za reč, da boš najbolj nervozen potnik na avtobusu na poti domov. :lol: Ve se, kdo bo takšen na poti v Palmanovo. :oops:

Hvala :D
Torej obleka podobno kot v LJ. Za čas prihoda sem samo okvirno vprašal. Pač ne bom kupil karte in se odlično imel.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vreme v Palmanovi ze 3 leta zapored idealno za hiter tek, vendar se ne smeš ustrašit mraza na štartu in pogumno v kratke hlače in brez rokavov.

Prihod po izkušnjah nekje okoli 22.00+-2 uri (bolj plus kot minus)
 Marinka
Tuši z vročo vodo so takoj zraven stadiona. Problem so edino električne vtičnice (locirane skoraj pod stropom), ki zahtevajo neke čudne laške šuke :?: v primeru sušenja las s fenom.
Uporabniški avatar
 climber-z
Ker sem še vedno sam v svojem avtu, bi pa rad racionaliziral pot, me zanima ali ima kdo prostor v avtu, da se pridružim lahko pa peljem tudi jaz s svojim avtom.
Uporabniški avatar
 janika
Nataši Prašnikar bi rada tukaj preko foruma sporočila, da ji prepuščam moje mesto na avtobusu in številko na polmaratonu Palamonova (po dogovoru z Nado).

Danes sem padla po stopnicah in si ob tem nekoliko poškodovala mezinec. DObro teči namesto mene. Končno bom imela enkrat zelo dober rezultat.

Janika Gregorič Zečevič :?
Uporabniški avatar
 Staša
Evo, tudi jaz lahko prepustim svoje mesto in prijavo. Pravzaprav kar 3 prijave...
Moralni maček je premagal, ker grem v sredo za tri na pot in bi čisto premalo videla svojo punčko, če bi s epotepala še v nedeljo. :?
 kovit
Marinka napisal/-a: :lol: Ve se, kdo bo takšen na poti v Palmanovo. :oops:

mislm da v tremi za palmo nimaš šans proti meni Marinka. :D
Uporabniški avatar
 Tina1
Mene pa zanima, če se da v Palmanovi kej rolat, glede na to, da ne bom tekla?
lp
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA