- 01 Okt 2007, 17:36
Tko, dobrih pet mescev pred maratonom smo si rezervirali karte za let v Barcelono(Girono), ki so bile na prvi pogled prav nesramno poceni. Ryanair je res pravi mojster za zavijanje cen v meglo. Tkole zgleda specifikacija leta iz Benetk(Trevisa) v Barcelono(Girona) in nazaj: cena leta-2 centa, takse-20eur, prtljaga-18eur, checkin-6eur, creditcard fee-6eur; skupaj še zmeraj znosnih 50eur/osebo.
Nas gre pet (jaz tečem, maserka in tri navijačice). Spali bomo v enem od brezštevilnih apartmajev v bližini štarta/cilja, za prevoz do tja in nazaj si bomo najverjetneje omislili rentacar (ki bo služil tudi za skok v Andoro). Rezervirano imamo od srede, 27.2. do torka, 4.3. Menda bo dovolj..
Moj veliki cilj je, da bi šel pod tremi urami, konfiguracija, se mi zdi, da je primerna, ljudi dovolj, fino bi bilo, če bi se še med vami našel kdo s podobnimi cilji, željami,..
p.s. o tem maratonu se je že govorilo tule
Nas gre pet (jaz tečem, maserka in tri navijačice). Spali bomo v enem od brezštevilnih apartmajev v bližini štarta/cilja, za prevoz do tja in nazaj si bomo najverjetneje omislili rentacar (ki bo služil tudi za skok v Andoro). Rezervirano imamo od srede, 27.2. do torka, 4.3. Menda bo dovolj..
Moj veliki cilj je, da bi šel pod tremi urami, konfiguracija, se mi zdi, da je primerna, ljudi dovolj, fino bi bilo, če bi se še med vami našel kdo s podobnimi cilji, željami,..
p.s. o tem maratonu se je že govorilo tule
lp Aleš