Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 BoF
dannae napisal/-a:
BoF napisal/-a: ponmedlejek zjutraj... Približno taka, kot je zapisan dan!
ne vem kaj si si zamisli? da pridem v službo mal medla al pomlajena :?: :!: :?:
pondelk zna bit kr naporen po takšnelem dnevu z vami tf-jevci, pa mi boste že kakšen pameten nasvet dali. saj ste mi jih že toliko, pa za tako stvar tud ne bo problem, kajne...

Če boš do ponmedlejka z mano, boš seveda pomlajena... in medla tudi... :twisted:
Uporabniški avatar
 climber-z
Gled na to da se nekateri odjavljajo, jaz še vedno iščem prevoz. Bo kakšen sedež prost na busu??

Obenem se prijavljam tudi na analizo!
Uporabniški avatar
 koto
BoF napisal/-a:
Ma ja, dej govort! Sit sem postopanja za bando, pa je šele pol EBEL lige mimo. Jebela, zna biti letos dolga. Ta termin sem moral pokrivat deset zaporednih tekem in še v Beljak moram, potem mi pa tale Palmanova prav paše, da se rešim ene tekme.

Hehehe, jah predobri ste. "Naši" (čeprov navijam za oba SLO kluba) ga pa kar nekaj serjejo zadnje čase :(

Dovolj offa z moje strani

ps-respect za rekord :D
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF napisal/-a:
dannae napisal/-a:
BoF napisal/-a: ponmedlejek zjutraj... Približno taka, kot je zapisan dan!
ne vem kaj si si zamisli? da pridem v službo mal medla al pomlajena :?: :!: :?:
pondelk zna bit kr naporen po takšnelem dnevu z vami tf-jevci, pa mi boste že kakšen pameten nasvet dali. saj ste mi jih že toliko, pa za tako stvar tud ne bo problem, kajne...

Če boš do ponmedlejka z mano, boš seveda pomlajena... in medla tudi... :twisted:

Kva je zdej to, get a room, you two!

... al pa sočne slikce sm gor, nm je useen ;)

Pegaz Ljubosumni :)
Uporabniški avatar
 Sebi
Torej ni nobenega, ki bi bil prpravljen "odstopiti" eno žensko in eno moško prijavo. Škoda... Pa kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 koto
Sebi napisal/-a:Torej ni nobenega, ki bi bil prpravljen "odstopiti" eno žensko in eno moško prijavo. Škoda... Pa kdaj drugič.

a to ne velja več?
Staša napisal/-a:Evo, tudi jaz lahko prepustim svoje mesto in prijavo. Pravzaprav kar 3 prijave...
Moralni maček je premagal, ker grem v sredo za tri na pot in bi čisto premalo videla svojo punčko, če bi s epotepala še v nedeljo. :?

kaj pa to?
matej helbl napisal/-a:zaradi nepopolne regeneracije po dublin maratonu in manjših zdravstvenih problemčkih se odjavlam od teka v palmanovi!
lp matej
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz tudi razočarano čakam prosto mesto na busu še za enega navijača :cry:.
Uporabniški avatar
 pegaz
Sebi: Nč jamrat! Če hočeš, da ti kdo odstopi mesto, piši ZS tistim, ki jih ponujajo. :)

Bobr: zate velja isto, za vsak primer, če se tisti na čakalni listi "pred tabo" ne zagrebejo dovolj hitro. :) ;)

Ej, da ne bo potem SLUČAJNO šel bus napol prazen! Staša, pogrešal te bomo (tud tvoja navodila, kater grm je WC za fantke in kater za punčke :) )

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Tole imam že od 2.11. in vemo kok odjav je bilo vmes:
bojanm napisal/-a:Zaenkrat je polno,če bo še kakšna odpoved

Bojan ali lahko dobim še eno mesto na busu :?:
 bojanm
Dons,jutri se bo videl kako je s sedeži,če bo še prostor(mogoče še kakšna odpoved)
Morte pa razumet(upam),da imajo prednost tisti,ki bojo v Palmanovi tudi
tekli pred tistimi,ki ne bodo tekli.
Uporabniški avatar
 dannae
pegaz napisal/-a: ... al pa sočne slikce sm gor, nm je useen ;)
evo tlele maš, upam, da je dovolj sočna...
pegaz napisal/-a:Pegaz Ljubosumni:)
hmm :roll:

:--( upam, da bom lahko tekla, drugač me bodo še z avtobusa vrgli... (bojanpress) :-(( tale noga me heca. ma še 5 dni, da se zrihta. drugače bo pa moj prvi in edini PB na ljubljancu :bum: :cenz: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
bojanm napisal/-a:Dons,jutri se bo videl kako je s sedeži,če bo še prostor(mogoče še kakšna odpoved)
Morte pa razumet(upam),da imajo prednost tisti,ki bojo v Palmanovi tudi
tekli pred tistimi,ki ne bodo tekli.

Žal sem tudi jaz na listi, ki bodo odpovedali, iz čisto zdravstvenih razlogov. :cry: :cry:

BojanM dobiš PM!
 bojanm
Novo :lol: ,dva prosta mesta na busu(potem je spet ful),
št.57 prosto(odpoved),če se bo kdo prijavil,se bo v Palmanovi treba zmenit za spremembo podatkov,za drugo prosto mesto se lahko prijavi tudi netekač,če pa bo tekačica(tekač) se mora sam prijavit za tek v Palmanovi,če slučajno še ni prijavljen(a).
Skupinska prijava je bila poslana 05.11. in plačati bomo morali vse prijavljene(italjanov nav brigal,če koga s spiska nebo),tudi zato imajo prednost(v primeru kake odpovedi)tisti,ki mislijo tečt in še niso prijavljeni.
Vsi,ki se mislite še prijaviti(sami)lahko to storite do 15.11.

Še kratka navodila za bodoče skupinske prijave :!:
Uradno si prijavljen na tek(al pa izlet),ko pošlješ tistemu,ki podatke zbira
(tokrat sem to jest)po ZS-ju svoje podatke(ime,priimek,leto rojstva in še kej,če je potrebno),tisti,ki na forum napiše jest tud(al pa kej podobnega)
je to naredil samo na pol.
Preverite spisek prijavljenih
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Se vidmo,če ne prej v Palmanovi.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA