Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 jagoda
Še eden , ki ima zdravstvene težave se odjavlja, gleženj buba že cel teden.

oddam moje mesto na busu in prijavnico na ime Gregor Košec.

Vsem tekaćem, pa želim čim boljši rezultat.
Uporabniški avatar
 BoF
Včeraj na tekmi dobil pak s treh metrov med ščitnik in drsalko naravnost v desni gleženj. Palmanova :?: :?: :?:

(Če ne bo do četrtka dobro, potem imate vse porihtano z moje strani, le mene ne bo, kar pa itak ni nobene panike)
Uporabniški avatar
 olson
MihaPR napisal/-a:Gre kdo iz Kamnika?

jest,ampak samo do Ljubljane nato naprej z busom.
lp OLSON :lol:
 helen@
Olson, ali lahko grem s tabo do Ljubljane, če seveda imaš prostor v avtu.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Jaz mam pa eno vprašanje. :oops: Gre mogoče kdo s svojim avtom v Palmanovo in se bo potem vračal prej kot pa bus? Malo mi je pozen prihod v Ljubljano. :oops:

Lahko pa tudi komu odstopim sedež na busu, če gre kdo z avtom in ima fraj zic (pod pogojem, da gre prej z analize ali pa sploh ne gre na analizo).

Upam, da se bo najdu kdo, ki mi bo pomagal rešit problem. Če se ne bo našel nobeden pač moram usekat drugo pot ali pa se sprijaznit s prihodom busa. :cry:

Hvala!

Lepo se imejte in se vidimo v Palmi. :lol:

LP, Mojca :wink:
 Marinka
le mene ne bo, kar pa itak ni nobene panike)

Oh, ne! Pozdravi se, prosim!
Uporabniški avatar
 olson
helen@ napisal/-a:Olson, ali lahko grem s tabo do Ljubljane, če seveda imaš prostor v avtu.

Ni problema 8)
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF napisal/-a:Včeraj na tekmi dobil pak s treh metrov med ščitnik in drsalko naravnost v desni gleženj. Palmanova :?: :?: :?:

(Če ne bo do četrtka dobro, potem imate vse porihtano z moje strani, le mene ne bo, kar pa itak ni nobene panike)

BoF, WTF???

Kakšn defetizem je to? Jasno, da greš z nami! Tud če ne boš mogel teči, sej teka bo samo za 2 uri v celem dnevu. Kaj pa ŽUR? Koko to mislš, brez mojstra ceremoniala??

Držim pesti, ti pa menjavaj obkladke. Get vel sun.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
BoF napisal/-a:Včeraj na tekmi dobil pak s treh metrov med ščitnik in drsalko naravnost v desni gleženj. Palmanova :?: :?: :?:

halo, BoF, kaj to delaš? Ma niti slučajno, da ne manjkaš. Kdo bo pa gnar pobiral, pa nas po vinski kleti vozu, pa jest sm u službi že najavla, da u ponmledejek pridem brez gub in sivih las.... :nono:
ne, ne, tud če ne tečeš, pridi za družbo. prosim, prosim... brez tebe ne bo isto.... :roll:
čimprejšnje okrevanje, pa ne bo te vendar en pak...
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 koto
dannae napisal/-a:

halo, BoF, kaj to delaš? Ma niti slučajno, da ne manjkaš. Kdo bo pa gnar pobiral, pa nas po vinski kleti vozu, pa jest sm u službi že najavla, da u ponmledejek pridem brez gub in sivih las.... :nono:
ne, ne, tud če ne tečeš, pridi za družbo. prosim, prosim... brez tebe ne bo isto.... :roll:
čimprejšnje okrevanje, pa ne bo te vendar en pak...
pozdravček
d

Samo res, a niste hokejisti "ornk" deci! Ne bit softič :)
 AinE
olson napisal/-a:
helen@ napisal/-a:Olson, ali lahko grem s tabo do Ljubljane, če seveda imaš prostor v avtu.

Ni problema 8)

Bi blo zame tud še kej prostora? Če ne, nč hudga. Bom pa sama peljala!

Upam, da bom lahko šla. Staknila sem virozo, vendar računam, da bo do nedelje že OK. Nerodna reč. Odjavila se še ne bom.

Lp E.
 Marinka
Nočem strašit, ampak zjutraj v nedeljo bo res mraz. :evil: Jemljem nazaj besede o isti temperaturi kot v Ljubljani. več na http://www.meteo.it
 kovit
Marinka napisal/-a:Nočem strašit, ampak zjutraj v nedeljo bo res mraz. :evil: Jemljem nazaj besede o isti temperaturi kot v Ljubljani. več na http://www.meteo.it

jest pa pravm da bo kr toplo ; okoli 10 stopin...tko da nč skrbet...kolkr te poznam ti bo fajn tekl izpod čela :)
Uporabniški avatar
 koto
kovit napisal/-a:
Marinka napisal/-a:Nočem strašit, ampak zjutraj v nedeljo bo res mraz. :evil: Jemljem nazaj besede o isti temperaturi kot v Ljubljani. več na http://www.meteo.it

jest pa pravm da bo kr toplo ; okoli 10 stopin...tko da nč skrbet...kolkr te poznam ti bo fajn tekl izpod čela :)

Hitrejše kot tečeš, topleje je. Hitreje kot tečeš, boljši čas narediš. Ergo, naj bo mrzlo, bo hitreje :twisted:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA