Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Darja
Wega napisal/-a:Iskrenost, srčnost in dobrota - ja, to je bilo tisto kar mi daje več energije kot liter energijskega gela.

Še enkrat, hvala.

A ne Wega, to je takrat, ko se sam komaj spraviš pokonci pa ti vseeno ni težko še drugemu ponudit roko in ga zvleči na noge. Večno hvaležna! :heart Darja
Uporabniški avatar
 vencelj
Uroš Sobočan napisal/-a:Ja še posebne čestitke poldy-ju in venclju!! Prvemu še posebej zaradi tempa ki sem ga zelo občudoval, drugemu pa zaradi vztrajnosti!!! :cast:
:P

Saj drgač je vse v redu, samo če pogledaš rezultate, vidiš kdo je bil v resnici vztrajen in kdo si zasluži posebne čestitke za to!
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Asterix
Čestitke vsem, še posebej pa tebi Wega. Neverjetno v kaj si se spustil in uspel !!! BRAVO!!!!
Uporabniški avatar
 olson
Čestitke vsem udeležencem posebno mojima sokrajanoma Darji in Andreju "vsaka čast" :cast1:
lp OLSON :toast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Še nekaj vtisov
:arrow: podamo se na krožno potovanje in kot ponavadi se ravno ne oziram nazaj. Vseskozi pričakujem, da se mi bo nekdo prikadil mimo, ki me bo šil za prvi krog. Računam, da bo to MatjažV ali Zdravko .. glej ga hudirja, mimo prvi Poldy666 dirja.
:arrow: Presenečal je tudi Darko, ki je neusmiljeno ful gnal vseh 6 ur. Občasno je bilo videti, da se je malenkost prijemal za koleno, a ni se dal. Res čestitke.
:arrow: V mojih očeh je bil posebne vrste zmagovalec Wega, ki je dokazal, da je res vse v glavi in je z Vremenom uprizoril demonstracijo zen teka brez meja.
:arrow: Najbolj me veseli, da je veliko udeležencev nekaj probalo, testiralo in (skoraj)vsi so bili presrečni z rezultati.
:arrow: žal pa je bilo tudi nekaj zdravstvenih težav. Upam, da so že preteklost.
:arrow: Toliko za sedaj :arrow: pa dodajam še eno sporočilo
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a: :arrow: pa dodajam še eno sporočilo

Nisem želel, da se to besedilo izgubi med ostalim.
Po tuširanju je nekdo pozabil zelo lepo sivo tekaško kapico Reebok. Ker sem bil zadnji v prhi, sem jo vzel na analizo in seveda pozabil sprožit poizvedovanje po lastniku.
Zagotovo jo želi lastnik nazaj. Seveda jo bo dobil, le naj javi, katera je ta glava, ki je odšla iz tuširanja brez strehe :D
 klopotec
Dobre prispodobe imaš ZdravkoC, bravo. Glava brez strehe, hi,hi.
Uporabniški avatar
 Vreme
No naj še dodam, da so se v garderobi pozabili tudi tekaški zokni. :!:

Hvala MiroR, da si jih prinesel ven in povprašal čigava je ta dišeča zadeva (bile so namreč moje):ignore:
Uporabniški avatar
 Darja
olson napisal/-a:Čestitke vsem udeležencem posebno mojima sokrajanoma Darji in Andreju "vsaka čast" :cast1:
lp OLSON :toast:

Prepričana sem, da se ti lahko v imenu vseh zahvalim za čestitke in ti jih tudi kar takoj vrnem za pokal, ki si si ga pritekel na Pohorju. :cast: Tole :toast: pa še sledi. :D
Uporabniški avatar
 zvone
Čestitke vsem, predvsem pa organizatorju!

Bravo organizator! Bravo ultramaratonci
Kjer je volja se da veliko narediti tudi z malo denarja.

Zgled veleče, in prepričan sem, da bo to lepa vzpodbuda za nas ostale.

Lep pozdrav vsem! Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja kaj drugega reči kot vidimo se spet na Sladkih6 drugič, 08.11.2008 :D
Uporabniški avatar
 zlopi
Vreme napisal/-a:Ja kaj drugega reči kot vidimo se spet na Sladkih6 drugič, 08.11.2008 :D

... pa še moje čestitke organizatorjem in tekačem.
Po teh izredno uspelih štajerskih tekaških prireditvah pa ni vrag, da vas ne bo začel kdo resno jemati in vam pomagal tudi k izpolnitvi tako zaželenega cilja :arrow: Mariborskega maratona.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 marčni zajec
marčni zajec napisal/-a:po 12-ih krogih v prijetni družbi "klopotca" koleno žal (spet) ni več bilo razpoloženo in sem moral nehat. preveč sem bil (in še vedno sem) tečen in slabe volje, da bi ostal tam do konca in sem šel raje domov, da ne gnjavim in težim vsem okoli.

včeraj sem bil pri zdravniku, zaenkrat nič dobrega. čakam še na slikanje z magnetom, tekaška oprema pa je do nadaljnega v omari. to je to.
(se pa lahko vozim s sobnim kolesom. ja, pokam od veselja :bum: )
Uporabniški avatar
 Vreme
marčni očitno ni bilo tako nedolžno. Ja nič boš pač moral počivat, za uteho pa gnati kolo. Bolje to, kot pa ležati na kavču. Ti želim, da čim prej pozdraviš koleno!!!
Uporabniški avatar
 dexi27
Škoda ko čitam, da ste nekateri pridelali poškodbe na tem teku, no tud sam sem se v nedeljo zbudil z bolečimi kitami okoli gležnjev a sem po krajšem izteku dobro razgibal boleče dele telesa, popoldan pa sem si privoščil še savno in masažno kopel pa sem bil v ponedeljek kot novi.
Vsem, ki ste pridelali kakšno poškodbico pa čim prejšne okrevanje v tolažbo pa to da je k sreči tekaška sezona bolj ali manj za nami za letos (saj vem slaba tolažba).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA