prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Še ena luštna Golada pod streho. Domačica, njami.
Ob pomankanju novih se bomo morali očitno stari izkazati (s cukrom).
Bajsi je pa kar izginil v tisti temi, sem mislil da teče pred nami, ne pa da analizira. :piti:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, pa je res bla, tud nočna Golada se obnese!
Z Aljo in Slonom smo pujsali v ozadju in se čudili, kdo je naredil tisti klanec tako strm... (ampak je res strm)
Klicali smo na pomoč, doktorica nije nić slišala, pol smo moral pa kar naprej tečt. Jusuf se je kujal v omari, in Slon je kr globok dihal.
Mal smo pomahal medvedki, tokrat smo jo odnesli brez bombonjere, in na vrhu so nas (kako lepo presenečenje!) pričakali pobegli ostali.

Navzdol je šlo pa kar samo. Z Eggy sva sledila vodilnemu konzorciju Stare Garde, Milkcu + Boru, in pobeg od glavnine nam je kar v redu uspel. Klanc navzdol rulz.

Ker sem imel poveznosti, sem se samo hinavsko okoristil z domačico (Izyemna :arrow: :clap:) in pujsnil naprej.

Sam tok, a lohk prosm en drugič luči pržge na Golovcu?

In drugo:

v avtu sem našel tekaška očala tipa Relax. Niso moja. Če jih kdo pogreša, naj se mi javi na ZS. Bom presodil, če se zmišluje al je res lastnik.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Tko, Bor se je javil za lastnika očal.

Če je še kak potencialni lastnik/ca, naj pošlje povpraševanje na ZS
Vsebuje naj:
- ime, priimek
- opis očal
- razlog, zakaj si zmišluje ;)

He he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
EJJJ!!!

Ne morem verjet, kaj zaena knjiga se rola v reklamni pasici:
ZEN

No, to je točno to, kar potrebujemo na TF!

LL, PegaZEN :)
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Ne morem verjet, kaj zaena knjiga se rola v reklamni pasici:
ZEN

Si ne moreš misliti, ampak včasih si oglasi celo pozitivni, mar ne ;)
Uporabniški avatar
 climber-z
raziskovalec napisal/-a:Ob pomankanju novih se bomo morali očitno stari izkazati (s cukrom).

No sem končno razumel :oops: Ko pridem naslednjič na golado prinesem kaj sladkega :D
 eggy
climber-z napisal/-a:No sem končno razumel :oops: Ko pridem naslednjič na golado prinesem kaj sladkega :D

A seveda. Ni kar tako enostavno postati Goladar :)

Kaj šele razumeti ZEN :)
Sem se tud jaz mal nasmejala, ko sem zagledala tole reklamco.

..pa en ZENovski pozdrav
eggy
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Konc je heca. :twisted: V četrtek točno ob 1800 krenemo v napad. 8) Zbor ob 1759 na koncu GD. (Golada nočas mora pasti PRESS) Predvideni so trije valovi. Hitra izvidnica, udarno jedro in ZEN-ovsko začelje. :) Kam kdo paše veste tako ali tako sami in se ne gužvajte v napačnem štartnem boksu. ;) Analiza bo ali pa tudi ne. :P Če se vam postavljajo vprašanja si najdite odgovore na prejšnjih straneh te jare kače. :wink: Govoril sem. :twisted:
Srečno!

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 bobr
Kje si glih 0:00 cajt najdu za objavo :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
bobr napisal/-a:Kje si glih 0:00 cajt najdu za objavo :)

Bobr, a veš kako spoznaš "sovražnika". PO podočnjakih. :wink:
Sovražnik namreč nikdar ne počiva. :nono:
Medtem, ko Slon uživa, Jusuf planira svoje militantne naskočne Goladne plane. Prvi val, drugi val, tretji val. :--
Se že veselim vojaškega po-teka Golade, namesto tankcev pa prinesem napolitanke. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 bobr
Še dobro da nismo v ameriki čene bi res z orožjem prišel 8).
Jutri me ne bo ker si moram odpočiti za Palmanovo :oops:. Bom pa naslednji teden sigurno.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
bobr napisal/-a:Jutri me ne bo ker si moram odpočiti za Palmanovo :oops:.

Matr Bobr, sej jest menda s tabo skupaj tečem v Palmanovi, sedaj si mi pa dal mislit :oops: da nisem kaj preveč obljubil za jutri:?: Mogoče pa je boljše, da me napolitanke pripeljejo na Golado šele naslednji teden. BOm videl.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 14 Nov 2007, 09:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Ne da jamram neki tle ampak ti povem čutim noge še od nedelje in včeraj še krožnik... Ni se za zabavat pred tekmo in bom raje počival s tekom do nedelje.
Golada nas bo itak počakala :wink:.
Uporabniški avatar
 milkec
I'll be there! Mogoče bo zraven ena novinka, potem bom ZEN sekcija, če ne pa EGO varianta!
Uporabniški avatar
 Sončka
Super, super, Goladica...
Pa še napolitanke, upam...
Pridem.
Lp, Irena
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121