Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
pegy napisal/-a:a si bil spet v Murovci BO?
Jst sm šla tut tečt ob pol osmih z lučko, po cesti,pa je blo prou luštn ,no mal me je blo edin strah :? , sm mela kr ene prisluhe :shock:
v gmajno pa ni šans,da bi upala sama

Ja, spet. :lol:
Eh sej se tudi po gmajni zvečer navadiš. Včasih, no skoraj vsakič, kakšno žival prestrašiš, da mal skače po gmajn. :lol:
 fanči
BO, kaj pa če žival tebe prestraši? :? kakšen divji prašič :?: :(

pegy si bila pridna...sem ponosna nate :lol: , čeprav ne vem zakaj me nisi povabila zraven :evil: , da nisi bila slučajno kaj zmenjena :?:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
fanči ni panike, če srečaš divjega prašiča si pol sam še hitrejši. :lol:
 fanči
BlackOrange napisal/-a:fanči ni panike, če srečaš divjega prašiča si pol sam še hitrejši. :lol:

jaz bi pa kar na drevo splezala :lol: plezanje mi gre kar dobro....boljš kot kakšni hitrostni podvigi

a ti imam še vedno v planu jutri ob 7h zjutraj? :oops:
 fanči
BlackOrange napisal/-a:Ja, še vedno.

če bom lahko se ti bom pridružla... ob 7:10 na cesti :?: ok :?:

jutri se bom pa manj oblekla, da mi ne bo spet vroče :lol:
 AinE
rebolj napisal/-a:Sem ujel, da nekaj govorite o Murovici, spodnji linki so prav na to temo :D

Rebolj, hvala. Tole bo še prav prišlo.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Cowboy
fanči napisal/-a:

:twisted: :P
 fanči
AinE kako zdravje?

A se bomo lahko kmalu podale na LG?
 fanči
Cowboy napisal/-a:
fanči napisal/-a:

:twisted: :P

ja za prvič nisem vedela, da bo tok vroče :lol:

kako pa tvoja noga?
Uporabniški avatar
 Cowboy
verjamem da blo vroče ja :lol:

noga? mislim da gre na bolš.... upam da grem vsaj mal peš za vikend...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Kaj mal peš, v nedeljo greva v visokogorje! 8)
 AinE
Fanči, hvala za skrb. Dva dni jemljem Imunal in danes je že bolje. V nedeljo bi rada šla v Palmanovo. Zdaj sem že boljše volje in upam, da mi ne bo treba preklicati prijave. Tudi prevoz do LJ in nazaj imam še zagotovljen.

Če s pegy ne bosta šli na LG med vikendom, se lahko dogovorimo enkrat naslednji teden in si ogledamo Las Vegas.

Si opazila, da nani ni najbolj všeč, da bi le punce iz Gradiškega jezera sestavile ekipo?

Lp E.
 fanči
AinE napisal/-a:Fanči, hvala za skrb. Dva dni jemljem Imunal in danes je že bolje. V nedeljo bi rada šla v Palmanovo. Zdaj sem že boljše volje in upam, da mi ne bo treba preklicati prijave. Tudi prevoz do LJ in nazaj imam še zagotovljen.

Če s pegy ne bosta šli na LG med vikendom, se lahko dogovorimo enkrat naslednji teden in si ogledamo Las Vegas.

Si opazila, da nani ni najbolj všeč, da bi le punce iz Gradiškega jezera sestavile ekipo?

Lp E.

sem videla ja, da hočejo mešane ekipe....kar eni moški bi radi z nami tekl :evil: :lol:

držim pesti za Palmanovo...saj boš poročala
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA