Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nana
Smo se potrudili in napisali izčrpno poročilo :D Očitno se danes nikomur nič ne da :wink:
Ampak - bilo se super :)
Nazadnje spremenil nana, dne 19 Nov 2007, 13:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Čestitke vsem za dosežene rezultate. :cast1:
Drugo leto sem zagotovo z vami.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
:cast1: :cast1: :cast1: :cast1:
Čestike, sami fanatiki :wink: :!:

Lp
 tamt
Bil je en dolg zanimiv dan. Na pot smo krenili ob 6h zjutraj in po dobrih 2 urah prispeli v Palmanovo. Sledil je dvig številk, preoblačenje, iskanje WC-jev :? itd., potem pa smo se že odpravili na štart. Odtekli po svojih zmožnostih in primerno počutju. Vreme je bilo kar v redu (lahko bi blo kakih 5 stopinj topleje, mene je namreč celo pot ful zeblo v roke :( - mogoče pa sem ravno zato tak hitro tekla :wink: , samo kaj ko ni nič pomagalo...).
Po teku smo dobili zasluženo pašto, malo smo še pogledali podelitev nagrad (čeprav nismo nič razumeli), potem pa se nas je večina šla gret v avtobus. Sledila je ogled vinske kleti in degustacija (zelo zelo dober vinček, ampak na prazen želodec se nam je kar hitro poznalo tistih nekaj požirkov :lol: ; teranov liker je bil predvsem zelo dober, mmm...); avtobus se je potem kar napolnil z raznoraznimi steklenicami :wink: in že ful lačni smo komaj dočakali odhod proti kraškemu hramu, kjer smo lahko končno potolažili naše želodčke (še zdaj ne vem s čim sem si zaslužila dvojno porcijo sladice :?: :D ampak se nisem nič branla, ker je bla odlična :!: :!: ). Vožnja proti lj je bila že precej bolj umirjena in zaspana, vsi prijetno siti in utrujeni :) , danes pa smo verjetno vsi še polni vtisov včerajšnjega dne...

V glavnem, bilo je super; še enkrat hvala bojanu in BoF-u za organizacijo :clap: :cast1: . Pa še kdaj :D :wink:
Pa hvala vsem za odlično družbo :TF)
Uporabniški avatar
 stari
Čestitke vsem udeležencem.Kot berem ste uživali,zaradi nepredvidenih dogodkov v soboto ,se skupaj z A.Vehovarjem nisva mogla pridružiti.
Pa drugo leto.
Bojan oprosti ampak prišlo je tako na hitro ,da nisem mogel sporočiti v soboto.
Uporabniški avatar
 BoF
Nujno nucam dve tri fotke!!! Na mail! Rabm za objavo!
Uporabniški avatar
 Mija
Če Maša ne bo uspela, ti lahko jaz pošljem, vendar šele okoli 4h popoldan.
Dovolj hitro ali prepozno?

lp, M
Uporabniški avatar
 RoKo
tamt napisal/-a:Po teku smo dobili zasluženo pašto, malo smo še pogledali podelitev nagrad (čeprav nismo nič razumeli)

Tole od podelitev nagrad ni ste najbolje opravili. Kar nekaj vas je bilo klicanih na oder, vsi so tudi prišli, venda ni bilo nikogar ki bi ga nagradil z aplavzom. Pred odhodom v klet bi lahko malo zatulili ob omembi "Tekaški forum" ali pa vsaj za ostale :Fslo
Tu ste me malo razočarali.

Zmagi sta pa itak naši. Mateja in Mitja :laola :Fslo KOSOVELJ.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Tudi drugouvrščeni med moškimi, Robert Kotnik je uporabnik tega foruma - predstavlja se kot Forest.
Uporabniški avatar
 bobr
Mija napisal/-a:Če Maša ne bo uspela, ti lahko jaz pošljem, vendar šele okoli 4h popoldan.
Dovolj hitro ali prepozno?

lp, M

Maša je bila samo aparat za škljocanje na Matjaževem Canonu. Matjaž ti je uspelo že urediti nekaj slik?
Uporabniški avatar
 Mija
no, potem pa je treba matjaža pocukat za rokav!
Uporabniški avatar
 Radolca
čestitke vsem :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA