Bil je en dolg zanimiv dan. Na pot smo krenili ob 6h zjutraj in po dobrih 2 urah prispeli v Palmanovo. Sledil je dvig številk, preoblačenje, iskanje WC-jev

itd., potem pa smo se že odpravili na štart. Odtekli po svojih zmožnostih in primerno počutju. Vreme je bilo kar v redu (lahko bi blo kakih 5 stopinj topleje, mene je namreč celo pot ful zeblo v roke

- mogoče pa sem ravno zato tak hitro tekla

, samo kaj ko ni nič pomagalo...).
Po teku smo dobili zasluženo pašto, malo smo še pogledali podelitev nagrad (čeprav nismo nič razumeli), potem pa se nas je večina šla gret v avtobus. Sledila je ogled vinske kleti in degustacija (zelo zelo dober vinček, ampak na prazen želodec se nam je kar hitro poznalo tistih nekaj požirkov

; teranov liker je bil predvsem zelo dober, mmm...); avtobus se je potem kar napolnil z raznoraznimi steklenicami

in že ful lačni smo komaj dočakali odhod proti kraškemu hramu, kjer smo lahko končno potolažili naše želodčke (še zdaj ne vem s čim sem si zaslužila dvojno porcijo sladice

ampak se nisem nič branla, ker je bla odlična

). Vožnja proti lj je bila že precej bolj umirjena in zaspana, vsi prijetno siti in utrujeni

, danes pa smo verjetno vsi še polni vtisov včerajšnjega dne...
V glavnem, bilo je super; še enkrat hvala bojanu in BoF-u za organizacijo

. Pa še kdaj
Pa hvala vsem za odlično družbo