prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bobr brez skrbi, ne boš sam. Pridem.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 22 Nov 2007, 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
pridem tud jest. mam ruzak že v avtu. :D , sam, da me nauta pustila medvedkam.... :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Bom moral tečt s svojo senco kot Milkec ali še kdo pride danes?

Ne bo take sreče... Pridem :!:
Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:No so bile pa tudi dobre stvari... Končno malo miru in nič fotografiranja :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
a bom lohk kkšno fotko nardila.... :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
dannae napisal/-a:a bom lohk kkšno fotko nardila.... :roll:

Seveda, a nisi videla, kako sem bil zadnjikrat lep na K-Rožnikih?
 eggy
....vse kaže, da pridem.....

eggy
Uporabniški avatar
 Bor
...mene pa ne bo...mam pauzo :D
Uporabniški avatar
 bobr
Bor sam da ni meno-pauza :lol:
Uporabniški avatar
 dannae
sej velja ob 18h, al je kakšna sprememba? :roll:

@bor: kakšna pauza. a si si jo zaslužil? al je to leno-pauza...? upam, da se vsaj na krožniku kej vidmo, ko uspem spet enkrat pridt. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Itak da ob 18ih.
Uporabniški avatar
 Bor
dannae napisal/-a:sej velja ob 18h, al je kakšna sprememba? :roll:

@bor: kakšna pauza. a si si jo zaslužil? al je to leno-pauza...? upam, da se vsaj na krožniku kej vidmo, ko uspem spet enkrat pridt. :wink:

...ja ..to je leno pauza...
...zaslužil si jo seveda nisem :D

srečno goladarjem ......(zimsko spanje press)
Uporabniški avatar
 Laufer
:hello:

Kje so poročila ?
Če se že ne morem udeležiti priljubljenega teka, vseeno vestno spremljam dogajanja na koncu GD.
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer napisal/-a:Kje so poročila ?

Na vrhu, kjer se vedno počakamo, smo te pogrešali. Se ti je zagotovo začelo kolcati...
Torej poročilo
Zbralo se nas je 12. Prišli sta dve Goladni novinki :wink: . Razy se je nalezel Luzrjevega zaključka Golade. Najprej nas je pocukral z okroglimi Mozarti :wink: , potem pa še s piškoti, pa še vodo je delil.... Spominjali smo se vseh poletnih lubenic. Tudi tvoje...
Meni se pa postavlja vprašanje, kako je Jusuf spravil Oranžnega slona iz tiste luknje. In če bo naslednjič prepoved nekontroliranega zaparkiravanja na koncu GD :roll:
Tek je bil pa zelo prijeten. Temperatura 13-ih stopinj je spominjala na zgodnjo jesen, zrak lepo spucan tam gor po gozdu, Milkec navdušen nad fotografiranjem.... Bobr in climber vodila.... s tamt sva do egometra klepetali, potem jo je lahkotno ucvrla do vrha, jaz pa sopihala za njo. Me je vseen za par dolgih metrov pustila medvedkam. Še dobro, da spijo... Po klancu dol, smo se lepo skupaj držali, po cesti, so jo pa tahitri spet ucvrli naprej...
Tako, Laufer, te še kaj zanima???
Aja še to. Sestavljajo se štafete za Barbaro. V kateri boš pa ti?
Pozdravček
d
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA