Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy pr Alešu smo končal, bajtico smo ta vikend tudi že pokrili. Upam, da bo zdaj mal več časa.
Nazadnje spremenil BlackOrange, dne 26 Nov 2007, 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
 pegy
oj!
Vidm,da ste kr pridni :clap:
Jst se mal na čas zgovarjam :oops: :? ,no čez vikend ga je blo dost,pa smo mogl mal žurat :wink: ,sm pa plesala tolk,da se mi je zdel,da sm cel maraton pretekla :rol:

Ja ti si bil pa res pridn BO, ste mel v petek nočno,a ne :shock: ,
a si me vidu k sm mim tekla z lučko :?:, no sj sm pozdravla,pa ne vem če si slišu,k si bil gor na streh,pa to brez lučke :wink:

Uživajte! pa pa
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja, v petek je bla nočna. Pa saj sem itak cel ponočnjak ratu zadnje cajte. Je tolk dela, da je bolj malo spanca zadnje čase.
Uporabniški avatar
 Cowboy
pol se pa za vikend naspi!!!
bova šla v hribe po 8i uri :P
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Nč ob osmih, v hribe se zgodaj hodi. Med tednom hodi malo prej spat, da boš potem spočit za vikend. :D
 fanči
ahoj,

ja pegy eni ste se pa res "na plesal" in na žural in fino .... :? nekateri so še včeraj cel dan spal :twisted:

AinE sva se včeraj dogovorili, da se letos ne bomo udeležile štafetnega teka, ker imamo "mamice" obveznosti.

sem pa šla včeraj tečt po vasi in je bilo tako "romantično" :lol:

Murovica je pa še zmeraj najlepši hrib, no ja vsaj zame :oops:

pridni bodite in malo več spite, da se naspite .....enkrat :!:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ampak včeraj zvečer je blo res fajn laufat. Je fajn luna svetla in sploh nism rabu lučke.
 fanči
ja z daj sem res v dilemi, ker več ne vem kaj je boljš ob 7-ih zjutraj na Murovici ali ob 7-ih zvečer tek po vasi ? :?

BO, če si ti tudi po vasi tekel je pa škoda, da se nisva srečala...bi se lahko pogovarjala, da me ne bi bilo strah. :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No men je še zmer boljš zjutraj. Sem vendarle bolj jutranji človek.
Uporabniški avatar
 muc
Oj :lol:

pol sem pa očitno prav vidu :shock: ...sem bil v vajinem koncu prot večeru pa se mi je zdel,
da vidm eno lučko na cesti...sam je šla tolk hitr mim, da nisem bil 100% :wink:
a pa se vama zdi to varen :?: ...tema pa sami norci na cesti :evil: ...
sem šel enkrat probat prot večeru, pa mi je blo prec žal...mogoče bi še šlo, če bi imel na seb cestarski brezrokavnik :wink:

a jezero pa ni več aktualno al kva?...samo z Cowboyem se še kdaj zgrešiva :wink:
a gre dons kdo kej migat?...mogoče LG :?:

imejte se 8)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Glede jezera. Prepozno domov pridem. Da bi se pa tja vozil in laufal v temi, mi pa ne sede. Sicer pa nimam kaj narest, če hočem migat mi to pozimi preostane samo v temi, prej žal ni časa.
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst grem dons okrog jezera. ampak bom kr doma štartal..
 pegy
Ojla!
Fanči hvala,da si me povabla na večerni tek dons,drugač bi doma zabušavala :?
zdej pa se fajn počutm 8)
no mogoče bi se pa vsaj naspala,jst k nimam nikol dost spanca :oops: :wink:
muc veš pr ns na vasi ni nč nevarno :wink: , mal se z odsevniki opremiš,pa lučka obvezna pa gre :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
okol jezera je zdaj kr luštno mrzlo. neprijetno za laufat Slika
Uporabniški avatar
 naki
Živjo vsem,

sem nova tle gor, pa vidim, da zelo zanimivo pišete. Bi pa prosila, če mi lahko kdo natančneje pove kje je to jezero, sem iz Litijskega konca.

Hvala
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA