Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 JOSEB
Dobro jutro vsem !

Bilo je fenomenalno spet teči okoli Velenjskega jezera ... res je ... v svojem domu je najlepše teči ...

Čestitam naši ekipi Barbara, ki smo se zadnji trenutek našli ... res smo bili posrečena ekipa ...
Upam, da se še srečamo na raznih drugih prireditvah.

Organizatorjem in vremenu vseh pet točk za izvedbo ...

Lep začetek prvega decemberskega tedna.
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ne stadion, to je dolgčas 8). Mogoče kaka do 5km trasa z nekaj malo vzpona da ne bodo dominirali sami tahitri navajeni ravnine ha ha.
Bom preveril kako bi to organizacijsko šlo in če je sploh v interesu višjih sil.

TF tek v Tivoliju je bil organiziran z "domačimi" in uspešen(? v maju?).
Vprašaj Era.

Štafete na 5 km bi bile zanimive, ker bi vsi prišli na vrsto. :wink:
Najprej pri predpripravah, pri teku in izvedbi prireditve bi se menjavali :P .
Kar odpri novo temo.

Tekmovalna Rolada...:?:

Tek v maju je bil odprt za vse + ni bil toliko tekmovalnega značaja, mi bi to naredili samo zase. Erotu sem že postavil vprašanje in počakajmo odziv. Do takrat ne odpiram nove teme.

In nauči se že našega imena K-Rožnik :!: :wink:. Vidiš to je posledica ker se nam premalokrat pridružiš :nono:
Uporabniški avatar
 Laufer
Kot prvo hvala Climber-Z-ju, Miji in Tamt za prijetno družbo pri transportu v Velenje in nazaj. :lol:
Glede na mraz sem se primerno ogrel in del proge do sredina vzpona premagal z neverjetno lahkoto, potem pa se je zgodilo tisto kar sem najmanj pričakoval. Tisto, kar je bilo prej v nosu, se je z enim vdihom preselilo v sapnik in pljuča. V tistem trenutku je bilo tako, kot da bi vrgel sidro in ga vlekel do konca proge za seboj. Dobesedno ni šlo nikamor več. V pljuča več nisem dobil čisto nič zraka, pa še tisto nekaj kaj je prišljo v pljuča je bilo vsaj zame tako kot bi tekel pri -30 C. Komaj sem se privlekel do cilja. Še dobro, da je bil krog dolg SAMO 3,4 km, saj bi na daljši progi sigurno odstopil. Čista groza. Vsak meter proge je bil neskončno dolg. Še eno uro po teku nisem mogel nič, bil sem totalno izčrpan in sem samo pisano gledal. Po nobenem polmaratonu nisem bil tako utrujen, kot po tej tekmi.
Še dobro, da je na koncu Climber-Z s fantastičnim tekom :cast1: nadoknadil tisto, kar sem izgubil kot prvi tekač. Drugič bo sigurno boljše. Pajk in MojcaZ sta svoje delo opravila tako kot sta napovedala in upam, da niso bili preveč razočarani nad mojim rezultatom.
Uporabniški avatar
 Wega
Ampak res: koliko je bil pravzaprav dolg krog? Poslušam variante od 3,2 do 3,6. Koliko pa je bilo res???
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Kot vidim, je bilo veliko ekip. Tekaški forum I na četrtem mestu. Čestitke, čeprav bo Tae verjetno kaj dodal (?) zakaj niso bili tretji. P:s. Jao sem pozabil eno stran nazaj bratm kjer je že vse napisano, Obivankenobi je tekel očitno zelo dobro. Dobro Krožniki so očitno premagali Goladarje(Laufer, drugič bolj plitvo dihat :wink: ).
Dajte še kaj napišite kako ste se imeli. Je moralo biti luštno in družabno si predstavljam.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 03 Dec 2007, 09:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 EčO
Lepa prireditev! Pohvala organizatorju! Mi smo se je udeležili družinsko in sicer dve družini, ki sta sestavili mlajšo in starejšo ekipo. S tekom smo bili zadovoljni, predvsem pa zelo, zelo, zelo ponosni na naše male rakce, ki še zdaleč niso bili zadnji, čeprav so skupaj nabrali rosnih 41 let.

V zvezi tega tudi kritika organizatorju, ki jih na koncu niti z besedo ni omenil.
Uporabniški avatar
 bosti72
Dobro jutro!

Pohvala organizatorju za tole štafetico, pa hvala tudi ker ste zrihtali tako lepo vreme :D Po odhodu iz Ljubljane sem se kar malo za glavo držal ko je deževalo...in bolj ko smo se bližali Velenju bolj je bilo jasno...no nakoncu pa sonček...jeaaaa...

bobr napisal/-a:Bosti je klasicno "zakuhal" z pulzom nad 190, še v cilju nekaj časa po zaključku je imel +130 :shock:
D

Ja mrzel zrak pa klančki (ki so se vlekli kot, da so hribi :lol: ) so naredili svoje... 8)...Bi skoraj rekel da me je tako zalimalo kot Lauferja..ja podobna izkušnja..Na koncu smo pa res kašljali kot strašni kadilci :roll:

tamt napisal/-a:Časovno smo bli lepo usklajeni :), vseeno pa bo treba do naslednjič malo boljše natrenirat, da ne bom spet jaz "šibki člen" :oops:

Tamt super si bila.. dobro si se odrezala kot prva tekačica in naredila dovolj zaloge glede časa..v glavnem super smo bili usklajeni :laola
Uporabniški avatar
 climber-z
Takle tek na kratke proge mi je bil povsem nova izkušnja in kljub temu, da sem se ogrel kot še nikoli, sem bil premalo ogret in mašinca je zalaufala šele po prvi tretjini klanca. Mrzu zrak je dodal še današnji hripavi glas :D

Drugače pa dobra, hitra organizacija, vse je klapal, odlična družba, še boljša ekipa, ...

Moram se še opravičit Nani in prijateljici, ki jo je pripeljala s seboj, da bi tekla namesto mene, ker nisem vsaj dan prej uradno potrdil, da bom tekel. Ne bom se nič zgovarjal, zaj.... sem :oops: Če se lahko oddolžim vsaj s kakšno pijačo bom vesel.
 nana
Wega napisal/-a:Ampak res: koliko je bil pravzaprav dolg krog? Poslušam variante od 3,2 do 3,6. Koliko pa je bilo res???

Lani se je govorilo, da je 3,3.

EčO napisal/-a:Lepa prireditev! Pohvala organizatorju! Mi smo se je udeležili družinsko in sicer dve družini, ki sta sestavili mlajšo in starejšo ekipo.

Ko smo gledali rezultate, smo vas takoj opazili in se spraševali, kako ste prišli do imena, ki je zares posrečeno. :) In še enkrat BRAVO mladini :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Wega napisal/-a:Ampak res: koliko je bil pravzaprav dolg krog? Poslušam variante od 3,2 do 3,6. Koliko pa je bilo res???

ZdravkoC je pred tekmo naredil krog in povedal, da je Garmin 305 pokazal 3,4 km.
Uporabniški avatar
 miciM
Živ....

No tudi jaz sem bila z tekom zelo zadovoljena, z družbo v avtu tudi,
še bolj pa sem zadovoljna z našo ekipo, če pomislim samo na moje tekaške izkušnje :lol: :lol: , ki jih praktični NI in na poškodbo, ki sem jo staknila v soboto. Prijetno sem presenetila samo sebe. Ker pa Vencelj ni obupal nad nama z Mijo in smo se dogovorili, da drugo leto spet tečemo skupaj, bo drugo leto še bolje.

Lep da vsem miciM
Uporabniški avatar
 EčO
nana napisal/-a:Ko smo gledali rezultate, smo vas takoj opazili in se spraševali, kako ste prišli do imena, ki je zares posrečeno. :) In še enkrat BRAVO mladini :D

Prihajamo iz Unca in Rakeka. V bližinjem Rakovem Škocjanu, kjer je veliko res lepih tras za tek, pa velikokrat tečemo. In tako smo postali raki in rakci.

Tamali so pa res pridni in smo ponosni na njih!
Uporabniški avatar
 Mija
Verjetno dolgujem svoji ekipi zahvalo tudi jaz, da ne bo izgledalo, da nisem bila zadovoljna z njimi. :roll:

Torej - MiciM, Vencelj in Andrej, super ste bili :!: Pa ne mislim samo na tek, kjer sta se fanta res potrudila in kjer je MiciM glede na pretečene kilometre "razturala", pač pa tudi tako. Fajn smo se ujeli in upam, da bomo še kje skupaj tekmovali, če ne prej, drugo leto spet v Velenju. :wink:

Lp, M
 klopotec
EčO napisal/-a:
nana napisal/-a:Ko smo gledali rezultate, smo vas takoj opazili in se spraševali, kako ste prišli do imena, ki je zares posrečeno. :) In še enkrat BRAVO mladini :D

Prihajamo iz Unca in Rakeka. V bližinjem Rakovem Škocjanu, kjer je veliko res lepih tras za tek, pa velikokrat tečemo. In tako smo postali raki in rakci.

Tamali so pa res pridni in smo ponosni na njih!

država koja ima ovakvu omladinu, ne treba da brine za budučnost.

čestitam EČO, treba mladino vpeljevat, ker mi bomo hitro stari. eni malo prej, eni malo pozneje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA