prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana
A kdo že ve za jutri, ali se bo pojavil :?:
Pa še vprašanje za poznavalce: glede na deževno vreme in če jutri slučajno neha deževat :arrow: koliko bodo poti, kjer se sedaj teče, drseče :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz se bom jutri pojavil, mislim pa da poti niso preveč drseče (največ težav bi lahko bilo za halo tivoli)!
Uporabniški avatar
 bobr
Pojave bomo verjetno v standard zasedbi 8)
Drsi po dežju? Ah kje pa, Krožnik nič ne drsi vi kar pridite. Četudi prekle padajo :!:
 tamt
Pridem :D
Mislim da ne bo problemov zaradi drsenja, verjetno pa bo malo blatno..
 nana
Blato mi ne more do živega, ker imam nove superge :) ,ki me v Velenju, mimogrede, niso ožulile :!: :D
Če se pa v blato "zložim", ker mi bo drselo, bo pa :evil:
Upam torej, da pridem :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
kRožnik je prav za krst preživel že vesoljni potop, tako da ne verjamem, da je lahko huje...
Uporabniški avatar
 bobr
Da se ne pozabi, danes je na sporedu:
Slika
Uporabniški avatar
 miciM
Ni pozabljeno samo ura še ni prava :lol: :lol:

miciM
Uporabniški avatar
 Wega
:-((

Prvič da ne grem na kRožnik.
pred pol ure sem bil na krvodajalski na klic, sicer se počuim čisto OK, samo najbrž ni ravno pametno - ali pač. Ne vem: izkušenj nimam, na zadnje sem sicer tekel, a sem dal kri zjutraj, tekel pa zvečer.

Poskrbite za fotke!!!
Uporabniški avatar
 bobr
Evo kratko poročilce. Danes nas je teklo 9 rekreativcev z novo članico Matejo. Nekaj blata in megle po poti ni bila prevelika ovira. Vsi smo zaključili s časom pod eno uro.
Čajna analiza klasično v kresnički.

Wega you were missed :roll:

Slika
 nana
bobr napisal/-a:Vsi smo zaključili s časom pod eno uro.

No ja, name si pa pozabil :cry: Da ne bo Wega padel v depresijo... nisem tekla pod eno uro, ampak krepko čez... :oops:
Ja, Wega res smo te pogrešali, tebe in tvojo luč. Meni je moja baterija crknila nekje po eni uri teka :evil: Mogoče mi je pa hotela povedat, da bo treba bolj pohitet :wink:
Hvala Maziju za družbo, je vse skupaj hitreje minilo.
Analiza se je pa itak nekoliko zavlekla. Je bilo prav zanimivo. :)
Uporabniški avatar
 bobr
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:Vsi smo zaključili s časom pod eno uro.

No ja, name si pa pozabil :cry: Da ne bo Wega padel v depresijo... nisem tekla pod eno uro, ampak krepko čez... :oops:
Ja, Wega res smo te pogrešali, tebe in tvojo luč. Meni je moja baterija crknila nekje po eni uri teka :evil: Mogoče mi je pa hotela povedat, da bo treba bolj pohitet :wink:

No no to se je slišalo kot da si prišla v cilj ob 20ih 8). Ni bilo tok hude zamude...
Uporabniški avatar
 mazi
Prav lušten tek in debata z Nano... :laola
 tamt
spet en prijeten tek in kljub mrazu kar precej tekačev :D ; tokrat se nihče ni zgubil (no ja, eni so se izognili pred-štartnemu fotografiranju :wink: ),
po dolgem času se nam je spet pridružla nana :clap: , vsi pa smo malo pogrešali Wego in njegovo luč 8)
Wega, brez tebe tud analiza ni ta prava, vsi samo neke čajčke pijejo in to :cenz: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vi K-rožniki, jaz imam pa za vas eno vprašanje :!:

A se vaša druščina po končanem teku dobi v tivolskem bazenu? Ker jaz vsak torek tam v preddverju opažam ene srečne ljudi z lučkami na glavi, ki si podajajo čokolado in oreščke :lol:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA